Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9.10.2012

Hullarihulinoille!


Jaix, postilaatikkoon oli tullut Stockan hullujen päivien kuvasto, ja vaikka oin ehtinyt jo Stockmannin verkkokaupasta haravoida suosikkini, niin laitanpa ne nyt kollaaseihinkin! Huomenna keskiviikkona on melkein parhaat apajat, sillä aika ihania juttuja bongasin.

Saappaat Global, laukut Michael Michael Kors, kiilakantanilkkurit Vagabond ja nappakäsineet sekä korvaläpät UGG. Ruskeista ratsastussaappaistani hajosi viikonloppuna solki, ja kengät alkavat olla muutenkin tiensä päässä, joten kysyntää uusille ratsareille olisi. Ja mielellään konjakinruskeina, kiitos! : )

Parasta on, ettei tarvitse välttämättä lähteä itse tungokseen, vaikka siinäkin on oma viehätyksensä. Hullareita voi viettää oman koneen kanssa kaikessa rauhassa, kuten minä aion tehdä... ; )

Mukavaa tiistaita!


10 kommenttia:

 1. Itse ihastelin myös noita saappaita ja nimenomaan ruskeassa värissä. Huomenna yritän kotiin napata yhden jutun, joka oli ostoslistalla, mutta nyt sen saattaisi saada vähän edullisemmin. Saa nähdä meneekö nettisivut miten jumiin aamulla, mutta yritettävä on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä veikkaan, että aika moni on huomenna koneella kello 8 aamulla. Onnea metsästykseen!

   Poista
 2. Milloin esittelet syksyn ja talven päähineitä? Mitä villaisen takin mitä toppatakin kanssa ja mistä?

  VastaaPoista
 3. Samat suunnitelmat täällä, netin kautta. Tungokseen en jaksa lähteä.. Että jos nettisivut kaatuvat, niin sitten jää hankinnat hankkimatta. Minäkin katselin noita konjakinvärisiä saappaita ja sitä Korsin laukkua.. lauantaina on pakko hakea edullinen mikro, kun vanha hajosi juuri sopivasti viime viikolla ;)
  Mutta aamulla jännätään, miten sivujen kanssa käy! Tehdäänpä sitten postausta, mitä kukakin onnistui saamaan, vai onnistuiko mitään, hih =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tungokseen ei todellakaan jaksa lähteä. Toivottavasti saat mikron, pidetään peukkuja!

   Poista
 4. Koneella aion olla minäkin, saas nähdä kummalla menee ensi "piuhat solmuun", stockan IT:llä vai mulla jos ei yhteydet toimi... Noh, onneksi maailma on kivoja vaatteita pullollaan, joten ei se elämä kaadu jos ei omia suosikkeja enää mulle riitäkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaan, vaatteita aina löytyy, hihhih!

   Poista
 5. Täällä ilmoittaudun myös koneella ostosten tekijäksi. Mitään tiettyä ja tarkkaa "pakko saada" ostosta ei ole listalla, mutta veikkaan, että joku niistä ihanuuksista joita katalogissa oli vaikka kuinka putkahtaa ostoskoriin :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.