Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.10.2012

Isot korvikset

Kuvan korvikset olivat kolmen euron ostos Seppälästä loppukesällä. En ole niitä käyttänytkään, odotellan vaikka pikkujouluja.

Joskus on kiva leikkiä kuvankäsittelyllä, pehmennyksillä ja värityksillä, tässä Picasalla leikkimisen tulosta. Pehmentäähän se vähän ryppyjä... ; )


 ...ja sitten tietenkin iloista päivänjatkoa!

12 kommenttia:

 1. Kuvankäsittely on onnistunut, näyttää niin lämpöiseltä ja kotoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Laitoin väriä vain kasvoihin ja takana oleviin kasveihin, muuten tausta on harmahtava. Ja sitten vähän softausta... :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Ja upeat statement-korvikset.

  VastaaPoista
 3. Katse tarttui tuohon puseroosi. Mistä mahtaa olla? On niin ihanan (=mun) näköinen, että toivottavasti on uusi hankinta ja saatavissa... Väri on kaunis harmaan sävy, toimii farkkujen ja mustan alaosan kanssa raikkaasti.
  Ja korvakorut on myös ihanat, mahtavat varmaan myös sen Seppälän punasävyisen paitasi kanssa... sekin paita jäi mukavasti takaraivoon kummittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neule on Filippa K:n tunika, pari vuotta vanha mutta edelleen saatavissa ainakin täältä: http://www.perfectlybasics.nl/filippa-k-long-merino-pullover-grey-melange-0325010056962115.aspx

   Seppälä-paita on mainio, ei tarvitse silittää. : )

   Poista
 4. Viimeisessä kuvassa sun silmät on aivan kuin Tarja Turusen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kuuntelinkin innolla heviä nuorena! Rainbow oli kova sana!

   Poista
 5. Kauniit, utuiset, unelmanomaiset kuvat. Korviksetkin näyttävät hyviltä, sopivat sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kuvankäsittelyohjelmat ovat aikamoisia runsaudensarvia, kaikkea hauskaa niillä voi tehdä.: )

   Poista
 6. Erittäin kiva yhdistelmä! Bling-blingiä ja sen vastapainona tuo aivan ihanansävyinen harmaa ohuenoloinen neule. Itsellä etsinnässä villaneuleen alle (jep - löysin lopultakin ihkun Hunkydoryn oversize villaneuleen, jonka kanssa uskon, että pärjäilen herkän ihoni kanssa juurikin tuon mallinsa vuoksi) kutiavuutta minimoimaan riittävän napakkaa neulosta olevia pitkähihaisia pyöreäkaulaisia puseroita puuvilla/elastaanikomboa. Filippa K:n ovat napakkaa neulosta, mutta pohdin, että löytyisiköhän vastaavia vähän edukkaampia, mutta kuitenkin laadukkaita versioita. Onko sinulla hyviä kokemuksia?

  t. Kaneli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, just tänään katselin Hunkydoryn neuleita, ja siellä oli vaikka mitä kaunista ja vähän onneksi edullisemmin kuin Filipalla! Monessa oli angoraa mukana, mutta onneksi aika vähän. Hyviä kokemuksia edullisista on Uniqlolta, mutta sitä ei valitettavasti saa Suomesta, niin kuin varmasti tiedät. Cosin merinovillaa minulla on myös, mutta harmaa, lyhyt paita, joka on minulla tuossa ylemmässä postauksessa, on mennyt aika äkkiä nukalle. Hei mutta kiitos postausaiheesta, tuli tässä yksi hyvä mieleen! Joo ja Enyn (Stockalta) neuletakki on pysynyt tosi hyvänä myös, se on merinoa.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.