Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.10.2012

Koruhetken kaunottaret

Sain mieluisan yhteistyöpyynnön Koruhetki.fi-verkkokaupasta. Tutustuttani kauniisiin ja yksilöllisiin koruihin ja tarinoihin niiden takana lähdin mielelläni mukaan.

Koruhetken valikoimissa on ihastuttavia design-koruja, joita ei muualta Suomesta. Suunnittelijana on mm palkittu korutaiteilija  Anniina Dunder, joka voitti jo opiskellessaan arvostetun Fabergé Biennale korudesign-kilpailun nuorten sarjan 2005. Anniina on suunnitellut Koruhetki.fi:lle kaksi upeaa mallistoa: Pitsi ja Knot. "Minulle koruissa on tärkeää, mistä niiden muotokieli kertoo ja mitä ne symbolisoivat korujen käyttäjälle." Näin kertoo suunnittelija Koruhetken sivuilla.

Koruhetki valmistaa korut Thaimaassa, jossa korujen valmistuksessa ja käsityötaidolla on pitkät perinteet. Kaikki korut ja hopeaketjut ovat laadukasta 925-hopeaa, ja mallistossa on myös Swarovski-kristalleilla sekä helmillä koristeltuja kokonaisuuksia.

Valikoimissa on kaula-, ja korvakoruja sekä sormuksia, mutta mahdollisuus ostaa niitä myös setteinä, jolloin maksaa tuotteista vähemmän. Omat suosikkini löytyivät helposti! Varsinkin modernimpien korujen ystäville Koruhetkestä löytyy vaikka mitä ihanaa.

Sain valita itselleni setin, ja päädyin Helmi-kokoelmaan, jossa on makeanveden helmiä ja sterling-hopeinen ketju. Ketjun sai valita neljästä vaihtoehdosta. Kokoelma on Koruhetken malleista ehkä se klassisin, mutta mielestäni helmikoruksi sopivan moderni. Eilen laitoin tilauksen, tänään se oli jo postilaatikossa! Mukava yllätys oli myös pieni puhdistusliina. (Ja kaksi Marianne-karkkia, nam!)Koruhetki haluaa muistaa lukijoitani arvonnalla, josta tulee lähiaikoina juttua. Kannattaa olla foorumilla, sillä arvonnassa voit saada itsellesi useamman kuin yhden arvan!

  Pirtsakkaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. No, onpas kauniit korut. Nuo voisivatkin olla kiva lahja ystävälleni. Synttärilahjaa kun olen hänelle miettinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mikä ettei, itse olen ainakin katsellut myös sillä silmällä, että voisi olla lahjaideaa.

      Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.