Päivän asu eliliseltä 9.10.2012

Eilen töissä ihan perussetissä. Jalassa Marc O´Polon saappaat, Macin farkut, päällä Massimo Duttin paitis, Repeatin neuletakki ja kaulassa Mulberryn huivi. Niin mukavaa ja helppoa, ja niin pitääkin!

Tämä lokakuu on sellaista aikaa, että mitään ihmeellistä ei oikein tapahdu. Eikä nyt elämässäni muutenkaan, työtä, kotoilua, liikuntaa vuoronperään… Muutama mukava kutsu eri  kantisiltoihin on tullut, mutta kun ei töiden jälkeen jaksa lähteä mihinkään. Joko olen tylsä tai laiska, varmasti molempia. Työni on kuitenkin niin liikkuvaista, että hiljainen koti on paras paikka maailmassa. Lauantaina kuitenkin tutustumaan uuteen ravintolatuttavuuteen ystävien kanssa, sitä odotan!

Kiva, kun olette jaksaneet niin ahkerasti kommentoida: ihanat piristykset ovat odotelleet kommenttiboksissa, kiitos siitä! Olen kirjoittanut myös postaustoiveitanne muistiin ja yritän toteuttaakin. Kollaasit ovat aika työteliäitä, vaikka ihania palapelejä, toivottavasti saan niitä pian peliin.

Hyvää Aleksis Kiven päivää, meitsi menee nyt päiväunille, aion ottaa kunnon tirsat makeasti kuin oravainen….

Share:

9 Comments

 1. Maati
  10/10/2012 / 4:39 pm

  Rento ja tyylikäs asu! Mulla päikkärit vie yöunet, eilen otin tunnin unet töiden jälkeen ja yöunen sain sitten vasta kolmen aikaan. Ärsyttävää valvoa, kun pitäisi nukkua että pääsee aamulla taas ylös, äh.

 2. Marjukka
  10/10/2012 / 5:12 pm

  Kiitti! Ootko säkin valvonut, voi ei… Mä kävin puoleltaöin syömässä näkkäriä ja NAKKEJA, tuli nälkä.. Sitten tuli unikin. Toivottavasti ensi yönä saat nukuttua.

 3. Anonyymi
  10/10/2012 / 6:56 pm

  Ab Fab! Nimetön kävi Helsingin Stoccalla! Kaikkien aikojen mallikappalemyynti! Mahtavia löytöjä..joita joutuu nyt miettimään, että vienkö jotain takaisin.??? Päätin nimittäin, että en osta mitään, mutta kun löytyi taas kerran. Entä Marjukka! Mitä tilasit?

 4. Anonyymi
  10/10/2012 / 7:15 pm

  Hei! Minusta on kiva seurata nimenomaan sinun vaatejuttuja. Enimmät ruoka- ja matkailujutut olet jättänyt pois, mikä minusta on hyvä, jos on niistä kiinnostunut, löytää varmasti muualta. Tyylisi on rento ja vaatteesi kivoja. Keep up the good work, girl! Tätä on kiva lukea!TvAnnukka

 5. Dahlia
  11/10/2012 / 6:53 am

  Kerrassaan ihastuttava tuo neuletakki. Kaipaisin itsekin lisää noita kaappiini. Nimen omaan jossain neutraalissa sävyssä. Jotenkin sitä muka ei koskaan ole sopivaa kun aamulla etsii. Pitää tarkastella vastaan tulevia tarjouksia selvästi :)Miten kävi Hullariostosten kanssa? Niin vaan minäkin aamutuimaan rynnistin koneelle tilaamaan neulemekkoa. Saa nähdä onko oikea koko vai lähteekö takaisin. Ainakin sain sen värisen ja kokoisen kun tahdoin 🙂

 6. Marjukka
  11/10/2012 / 1:47 pm

  Ai mahtavaa!! Just silloin, kun ei etsi, yleensä löytää…. Ajattele, en MITÄÄN. Tässä on nyt vähän muita suunnitelmia, kuten ehkä reissua. Ehkä.

 7. Marjukka
  11/10/2012 / 1:49 pm

  Heippa Annukka, kiitos huippuihanasta kannustuksesta! Kyllähän sen tilastoissa näkee, kun on vaatepostausta tarjolla, niin kävijämäärät nousevat. Omaksi virkistyksekseni tykkään toki kirjoitella muutakin. Matkajuttuja on siksi vähän, kun en paljon matkustele. 🙁

 8. Marjukka
  11/10/2012 / 1:50 pm

  Kiitti, mä rakastan sitä… Ihana väri ja rento ja iso!Toivottavasti mekkosi sopii! : ) En tilannut mitään!! Huomenna aion kyllä pistäytyä Hullareilla ihan paikan päällä.

 9. Sarin vaatekomeron kätköt
  13/10/2012 / 8:04 am

  Tuo Mulberryn kaulaliina ja Repeatin neuletakki on sitten ihanan väriset! Käy niin hyvin farkkujen kuin varmaan hameenkin kavereiksi! Ihania monikäyttövaatteita.

Vastaa