Toivepostaus: päähineitä

Minulta toivottiin postausta, millasisia päähineitä valitsisin eri takkien kanssa. Tosi kiva aihe, ja innostuin ihan valtavasti erilaisista päähineistä! En omista ensimmäistäkään pipoa, paitsi kaikenlaisia lenkkeilysellaisia. Olen ollut vannoutunut baskerinkäyttäjä, sillä näytän pipo päässä ihan kamalalta, suoraan sanottuna…

No, ehkä se oikea osuu minunkin kohdalleni, ainakin innostuin kovasti seuraavista Stockmannin valikoimissa olevista söpöliineistä:

Kashmirpipo Etcetera, samoin alempi. Takki on Shopbopilta, huivi Mulberryn, molemmat siis löytyy minulta.

Neulosbaskeri Pollini, tummempi baskeri Global Accessories, samoin alempi.

Toppatakki Peutereyn tämän vuoden mallistoa, omani hivenen erilainen. Ruskea pipo Piecesin, beigeharmaa HPI of Sweden.

Valkoinen kashmirpipo Etcetera, toinen valkoinen Pieces, tähtipipo Lexingtonin, samoin lapaset.

Harmaa tupsupipo Norton, toinen harmaa Global.

Tuubihuivi kashmiria, Global, pitsipipo Global, alin pipo myös..

Yksi pipo on tulossa… Katsotaan sopiiko se!

Ja hei, tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua Koruhetken arvontaan täältä!!

Share:

14 Comments

 1. Anonyymi
  28/10/2012 / 11:48 am

  Kiva pipopostaus, mutta vinkkaapa vielä jos löydät omaan päähän sopivan pipon. Minäkin olen huomannut, että lyhythiuksisen on tosi vaikea löytää sopivaa edustuskelpoista pipoa. Kuvissa näyttävät hyvältä, omassa päässä hassuilta 🙂

 2. Anonyymi
  28/10/2012 / 12:07 pm

  Minun toivomuksestani tuli tämä postaus, joten kiitos siitä. Kuvissa on hienot värisävyt. Tupsulliset pipot eivät ehkä minulle sovi villakangastakin kanssa, kun ikää on parikymmentä vuotta enemmän kuin tämän blogin otsikossa mainittu. Baskereita käytän. (Olen toiminut samantapaisessa ammatissa kuin sinäkin, Marjukka. Nuorekas haluan olla.)

 3. Marjukka
  28/10/2012 / 1:19 pm

  Joo, ihan totta! Pitisiköhän kasvattaa lettiä ihan sen takia…:)

 4. Marjukka
  28/10/2012 / 1:20 pm

  Baskerit ovat tosi kiva vaihtoehto, mä pidän niistä tosi kovasti. Kiva oli tehdä tämä postaus! Voi kiva, oletko ollut opettaja? 🙂

 5. Kaneli
  28/10/2012 / 1:59 pm

  Ajankohtainen postaus : ) Itselläni myös lyhyttukkaisen dilemma eli en ole tähän päivään mennessä löytänyt pipoa, joka päässä kehtaisin livahtaa ulos kotiovesta muualle kuin ulkoilemaan ja ruokakauppaan. Lisäksi villa kutittaa, akryyli sähköistää hiukset ja puuvillaisia ei-urheilutyylisiä pipoja ei juurikaan ole vastaan tullut niitäkään. Postauksen innoittamana täytyy kuitenkin lähteä taas onneaan koettelemaan pipon tai jonkun muun viehkon päähineen etsinnässä : )

 6. Mapsi
  28/10/2012 / 2:44 pm

  Hitsi miten kivoja pipoja! Minulle ei sovi minkäänlainen päähine, ei sitten ollenkaan, ei lierihattu, ei pipo lippiksestä puhumattakaan. Johtuuko lyhyistä hiuksista vai pienestä päästä? Mutta makeat naurut saan ainakin aikaiseksi koko perheessä kun vetäisen joskus pakon edessä pipon päähän. Tuo neulebaskeri on aivan hurmaava, pitäisköhän kokeilla tuollaista?

 7. Anonyymi
  28/10/2012 / 3:44 pm

  Nämä tupsupipot ovat nyt vasta Suomessa muodissa. Ne olivat Tukholmassa jo parina edellisenä talvena.

 8. Marjukka
  28/10/2012 / 3:53 pm

  Pipo ei ole ollenkaan helppo asuste! 🙂 Lisäksi se lätistää hiukset… 😉

 9. Marjukka
  28/10/2012 / 3:54 pm

  Ihan sama täällä! Lippis on ihan kauheannäköinen. Mutta taitaa pakkaset viedä voiton tästä naisesta. Tänä talvena on pipo löydettävä!!

 10. Marjukka
  28/10/2012 / 3:54 pm

  Jaa, en ole huomannutkaan. Ainakin Nectarinesta on löytynyt tupsupipoja jo monena vuotena. 🙂

 11. Anonyymi
  28/10/2012 / 7:31 pm

  Myös minulla on lyhyet hiukset ja pipon löytäminen on vaikeaa. Ostin muutama vuosi sitten Tuomaan markkinoilta jostain kojusta aivan mainion talvihatun. Se on huovutettua ohutta villaa ja hivenen "pillerihatun" muotoinen. Tosi kevyt eikä nuole päätä niin kovasti eli tukka ei mene ihan lyttyyn. Ja on salonkikelpoisen näköinen, menee hyvin villakangastakin kanssa. Ei tosin riitä kovimmilla pakkasilla, mutta paukkupakkasia on onneksi Helsingissä harvemmin.Kiva postaus!

 12. Dahlia
  29/10/2012 / 7:32 am

  Minä olen, vaikka onkin pitkät hiukset, niin oikea päähineongelmainen. Suurin osa hatuista tuppaa kiristämään tai sitten kutittamaan. Ratkaisu löytui viime talvena irtohupun ansiosta. Näin sellaisen jossain Sellon kaupoista (Seppälä, Lindex tmv. hintaluokan kauppa), mutta silloin jäi vielä hyllyyn. Mainitsin kuitenkin Äidille asiasta, joka sellaisen villasta sitten neuloi. Kaulaliina samassa niin saa hupun kiedottua "kaulaan kiinni". Ostin lopputalvesta vielä ohuemmasta langasta neulotun version samalla idealla, alkoi villainen olemaan lämmin.Tämä vinkkinä hattuongelmaisille kuten minäkin, kannattaa noita irtohuppuja katsella. Eivät ne toki pipoa korvaa, mutta lämmittävät kummasti vaikka eivät otsaa peitäkään 🙂

 13. Marjukka
  29/10/2012 / 7:37 am

  Toivottavasti ei tule ihan niin kova talvi kuin mitä kaksi viimeistä on ollut. Hattusi on varmasti veikeän näköinen. 🙂

 14. Marjukka
  29/10/2012 / 8:38 am

  Hyvä vinkki, kiitti Dahlia!!

Vastaa