Vaelsa – kuin Italiassa

Vietimme ihanan ruokaillan ravintola Vaelsassa Annankadulla. Ravintolan omistaja Paola Chiodo on italiatar, kuten nimikin jo kertoo, ja on onnistunut luomaan ravintolastaan viihtyisän, lämpimän ja elegantin – pääossassa tietenkin hyvä ruoka. Huomaavaiset ja iloiset tarjoilijat loivat omalta osaltaan hyvää tunnelmaa. Täytyykin sanoa, että ravintola (tai liike), jossa on huono palvelu, jää siihen yhteen kertaan minun osaltani. Ensikokemus Vaelsasta oli tosi positiivinen!

Sisääntulokin oli jo kutsuva…

 Alkupala-bruschetta oli herkullinen ja mehevä, nam!

 Eräs pääruoka: tonnikalapihvi ja haudutettu pinaatti.

  Minä valitsin kampelaa, voi että maistui…

  Sitruunasorbetti kuin suoraan Välimereltä…

Tänne pitää päästä ehdottomasti uudestaan, vaikkapa parin viikon päästä juhlimaan hääpäivää.

Mukavaa maanantaita!

Share:

10 Comments

 1. Marre
  16/10/2012 / 8:01 am

  Herkullisen näkösiä annoksia, pitää laittaa nimi mieleen koska en muista että olisin paikassa käynyt..

 2. Perhonen
  16/10/2012 / 8:01 am

  Olemme mieheni kanssa käyneet tuossa ravintolassa ja kokemus oli superpositiivinen. Emme asu pääkaupunkiseudulla ja siellä käydessä yritämme löytää aina jonkun kivan ruokapaikan. Tämä oli totisesti miellyttävä. Palvelu oli loistavaa, sillä tilasimme hyvän viinin, joka mielestämme maistui hieman erikoiselta. Keskusteltuamme tarjoilijan kanssa epäilimme sen kuitenkikuuluvan viinin luonteeseen. Hetken päästä huomasin tajoilijan soittavan jonnekin ja hän tuli luoksemme. Kertoi soittaneensa omistajalle ja pyysi saada maistaa viiniämme. Viinissä oli kuin olikin vikaa ja se vaihdettiin välittömästi. Tämä oli mielestämme erittäin hyvää palvelua. Ja tällaisella asenteella olevaa paikkaa mielellään käyttää, varsinkin kun nykyään ravintoloita on joka nurkassa ja joka lähtöön…..

 3. Marjukka
  16/10/2012 / 8:26 am

  Ja ne olivat! Pasta oli itse tehtyä, oma kampela-annos ihanan mehevä.

 4. Marjukka
  16/10/2012 / 8:27 am

  Just näin! Toinen esimerkki hyvästä palvelusta oli viime keväänä Strindbergin kahvilassa. Tarjoilija rikkoi juomalasin ihan vieressämme, ja siitä lensi lasinsiruja pöytäämme kohti. Saimme uudet juomat, suklaata ja vuolaat anteeksipyynnöt moneen kertaan. : )

 5. Anonyymi
  16/10/2012 / 3:50 pm

  Oi kiitos ihana vinkistä! Tuonne heti kun seuraavan kerran tiemme käy pääkaupunkiin. Tiina

 6. Marjukka
  16/10/2012 / 6:57 pm

  Ilman muuta, suosittelen!

 7. Jonna
  17/10/2012 / 9:15 am

  Kiitos Marjukka tuhannesti tästä vinkistä! Olemme ystäväni kanssa monet kerrat miettineet haluavamme mennä johonkin kunnon italialaiseen ravintolaan ja tämä kuulostaa paremmalta kuin hyvältä! 🙂 Katsoin kuukauden menun ja kuola valuu suupielistä..

 8. Marjukka
  17/10/2012 / 10:23 am

  Olepa hyvä! Ruoka oli taivaallista ja miljöö ihana, mitä muuta voi toivoa? Ai no italialaiset tarjoilijat – löytyy! Viereisessä pöydässä istui toimittaja Susanna Päivärinta ystävineen.

 9. Anonyymi
  18/10/2012 / 6:47 am

  Hei, oliko tämä siis mainos, josta hyödyit jotenkin vai ihan oma suositus ilman "alennuksia"? Tuo alin käyntikorttikuva vain vihjalisi jostain yhteistyöstä. Kyselen vaan, kun jäi epäselväksi;)Hellu

 10. Marjukka
  18/10/2012 / 7:13 am

  Ihan oli oma suositus. Yhteistyökuvioissa on tunnisteissa sana commercial. Toivat käyntikortin laskun kanssa ja mä jätin omani kiitosten kera. Mä suosittelen tykkäämiäni paikkoja ihan ilman takaa-ajatuksia. ; )

Vastaa