Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

12.10.2012

Ystävän asu

Työkaverini Sanna ilahdutti opettajanhuoneemme aamua suloisella olemuksellaan. Hän oli käynyt eilen Hullareilla ja ostanut Whyredin punaisen neuleen. Sen kaverina olivat Vero Modan vahapintaiset housut ja Vagabondin kengät. Sanna seurailee muotia ja trendejä, ja hänen kanssaan päivän kiireiden lomassa ehdimme välillä jutella vaatteista ja muodista. Sannalla on mm. Mulberryn musta Effie-hobo, jota olen myös kuolaillut, ehkä ruskeana itselleni kuitenkin.

Kuvien laatu ei kännykällä hämärässä päivänvalossa ollut paras mahdollinen, valitettavasti. Neule oli luonnossa tosi kauniinnäköinen, ja asu yksinkertaisuudessan huippustyle! Kiitos kauniille mallille!

 

Taasen on perjantai, ja ensi viikolla syysloma. Tarkoitus oli lähteä kaupunkilomalle, mutta nyt tuntuu siltä, että olisi kiva olla vain kotona, käydä keskustassa, ehkä syömässä... Ja kaupoilla, enpä ole muualla kuin Nectarinessa käynytkään. Ja nyt pääsisin sinne I Love Me-messuillekin, jotka ovat ensi viikonloppuna. Oletteko huomanneet, että Business Woman menee sinne Bloggers loungeen edustamaan aikuisbloggareita, hienoa hienoa!! Upeaa, että aikuiset bloggaajat on myös huomioitu, eikö vain!

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Kaunis asu kollegallasi!
  Samma här, ensi viikolla syysloma. Menee aika rennoissa merkeissä, luulen. Oikein leppoisaa lomaa sinullekin (kaupungissa tai kotona)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli, oikein inspiraatiobuusti! Kiitos, mukavaa lomaa sinullekin!

   Poista
  2. Onpa kollegasi suloinen :) Ja asu kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs.

   Meillä täällä Pirkanmaalla on vain kolmen päivän syysloma ensi viikolla. Minä en sitä huomannut lomaa varatessani...niinpä saan olla (lue: siivota) aivan rauhassa maanantain ja tiistain :D Ja lisäksi ajattelin käydä kokeilemassa uusia jumppia. Olen niin jumiutunut tuohon kahvakuulailuun etten mitään muuta tekisikään.

   Mukavaa lomaviikkoa!

   Poista
  3. Eli meilläkään ole kuin to, pe, ma. No onhan siinäkin onneksi. Mukavaa lomaa sinulle!

   Poista
 2. Kiva asu sun kollegalla :)
  Minä taidan pystyä pitämään vain to-pe ja ainakin toisena vain puoli päivää.. ei kyllä tunnu lomalta yhtään, jos edes käy kääntymässä töissä. Kivaa syyslomaa ja reissua sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Sanna näytti tosi hyvältä. Kiitti, mitään reissua ei tulekaan, mutta kotonakin on kiva olla, tykkää tällainen kotihiiri. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.