Ideoita pikkujoulukauteen

Pikkujoulukausi lähestyy, ja omat työpaikan juhlat ovat loppukuusta. Nettikaupat pullistelevat kaikenlaista nättiä ja joka hintaluokalle löytyy kyllä sopivia vaatteita ja asusteita. Tässä postauksessa keskityin monipuolisen Zalandon tarjontaan, sieltä olen itsekin tilannut ja palauttanu, sekä ollut palveluihin tyytyväinen.

Kaupat tarjoilevat aika paljon mustaa ja kirkkaanpunaista, joka on harvalle suomalaiselle paras väriyhdistelmä. Tietysti moni haluaa satsata mekkoon, jota voi käyttää myöhemminkin, niin minäkin, mutta mustan pariksi voi valita muita värejä, ja valkoinen raikastaa mustaa myös kivasti.

Jos mekko on yksinkertainen, asusteet voivat olla näyttäviä, haluatpa sitten revitellä laukulla, korviksilla tai kengillä. Pikkujouluna on myös lupa lyödä vähän yli ja säihkyä kunnolla!

Seuraavissa kollaaseissa Zalandon suurista valikoimista lemppareitani mekoista, kengistä, laukuista ja koruista. Huomisessa postauksessa kollaaseja lähes kaikkia alla olevia sekoiteltuina.

Ihanan naisellisia linjoja: Harmaa rusettimeko Sisley, keskimmäinen (oma suosikki) Soya, klassinen harmaa French Connection.

Suorat mekot ovat moderneja ja sopivat soukkasäärisille parjaiten: sininen mekko Pyrus , keskimmäinen mekko St. Emile, valko-kulta mekko Manoukian ja keltamusta mekko Class Roberto Cavalli.

Miksi mustaa? Erotu vaalealla! Silkimekko Milly, kotelomekko (lemppari!) Manoukian, nude suora mekko Tibi.

Pikkulaukuista ei tarvitse maksaa paljon, ja väreissä on valikoimaa. Omat valintani ovat varsin klassisia, yllätys yllätys.

Koristeellinen laukku Menbur, hopeinen ja sininen  laukku Victoria Deleff,  ja kultainen Orla Kiely.

Haaveilen kunnon bling bling-kengistä, mutta nudet tai mustat ovat aina kaunis valinta. Hopeiset avokkaat  Guess, kultaiset Buffalo, viininpunaiset Peter Keiser, nudet Steven Madden ja mustat Paris Hilton.

Ihania koruja! On lupa loistaa: Vasemmalta ylhäältä Konplott, Sous le Sable, Pilgrim ja Konplott , vasemmalta alhaalta Les Nereides (suosikki!), Accursia, ja Sous le Sable.  .

Korvisten kanssa sormuksia: Esprit, Esprit, Pilgrim, French Connection, Sweet Deluxe ja Dyberg/Kern.

Tai rannerenkaita: French Connection, Laurence ja Dyberg/Kern.

 Huomenna sekoitus!

Share:

6 Comments

 1. Mape
  12/11/2012 / 6:45 am

  Voi miten kauniita nuo ylimmäisen kollaasin fiftari -henkiset mekot <3

 2. Marjukka
  12/11/2012 / 1:36 pm

  Minustakin! Hirmu naisellisia. Soyan mekot ovat lisäksi tosi edullisia.

 3. Anonyymi
  12/11/2012 / 2:12 pm

  Mun suosikkini on tuo harmaa rusettimekko, jossa on pienet hihat. 😉 Näillä kymmenillä en enää koe oloani supermukavaksi ihan hihattomissa – tuollainen pikkuhihallinen vaihtoehto olisi kiva.. Kauniita ovat mekot!T: Tarja

 4. Alma
  14/11/2012 / 5:36 pm

  Hassua kyllä, mutta oma lempparini taisi olla tuo nude mekko. Harmi vaan että se ei ole yhtään oma värini. Tiedätkö, minulla ei ole toistaiseksi vielä yksiäkään pikkujouluja tiedossa. Työpaikan pikkujoulut menivät jo. Ja minä tuoreimpana lääkärinä päivystin silloin tietenkin. Erään kaverin pikkujoulut olisivat lauantaina, mutta meillä on muuta menoa silloin. Katsotaan siis tarvinko edes pikkujoulumekkoa lainkaan tänä vuonna.:)

 5. Marjukka
  15/11/2012 / 3:00 pm

  Se onkin nätti ja naisellinen mekko!

 6. Marjukka
  15/11/2012 / 3:01 pm

  Minustakin se on kaunis ja linjakas mekko! No, ehkäpä sun ei sitten tarvitse pähkäillä "virallista" pikkujouluasua, ehkäpä juhlitte kaveriporukalla? 🙂

Vastaa