Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

6.11.2012

Ihana Downton Abbey

Tätä on odotettu - Downtown Abbeyn uudet jaksot alkavat tänään! Sarjaa on ehkä turhaankin mainostettu periodidraamana, sillä dramaturgia on amerikkalainen, ja sarjassa tapahtuu ihan tarpeeksi. Olen niin koukussa tähän sarjaan, eikä vähiten täydellisen puvustuksen takia... Suosikkihenkilöni on kamarineito Anna, herkkä ja teräksinen yhtäaikaa.


Piti melkein hieraista silmiään, kun katsoi kuvaa näyttelijöistä siviilipukuisena! Shrley McLaine liittyy joukkoon kolmannella kaudella.
 
Viikko on alkanut niin kiireisesti, että päivän jälkeen on ollut aika puhki, ja blogille vähän vähemmän aikaa. No, tällaista tämä on aina välillä! Nautitaan silti illasta!

11 kommenttia:

 1. Tätä olen odottanut itsekin. Tuntuu, että televisiosta tulee enää vähän katsomisen arvoista... No, Boardwalk Emireä seuraan myös, vähän erilainen epookkisarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja sitä turruttaa itseään kaikenmaailman realityihin... :( Aloitin samaista sarjaa, mutta sitten se jäi.

   Poista
 2. Marjukka, minäkin olen odottanut uusia jaksoja. Abbey on tehty niin huolella. Upeat roolisuoritukset. Kauniit vaatteet. Laatua alusta loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ihana katsoa niitä upeita pukuja ja hienovaraista näyttelemistä. :)

   Poista
 3. Minä ihailen sarjassa ennen kaikkea näyttelijöitä ja sitä, kuinka hienovaraisesti he tekevät työnsä. Sarjasta jotenkin henkii myös entisen, vanhan aikakauden arvokkuus, jota löytää harvoista ohjelmista nykyään.

  VastaaPoista
 4. Jee, itsekin aloittelen juuri katsomaan tuota tallennuksesta. Ja miten erilaisilta näyttelijät tosiaan näyttävät ilman roolia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, jakso loppui ihan kesken - jännää!!

   Poista
 5. Minulla eilinen jakso odottelee vielä boksilla, kun väsy yllätti jo yhdeksältä. Mutta tänään töiden jälkeen pääsen sen katsomaan. Jospa sen tiedon voimalla jaksaisi päivän tunnit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee kyllä tiistai-iltojen odotetuin juttu, kivaa! Väsy tulee kyllä täälläkin aikaisin, koetetaan jaksaa!

   Poista
 6. ihana aloitus, aion katsoa sen jopa uudestaan viikonloppuna :) "Anna" näyttää siviilissäkin aivan ihanalta...

  Huomasitko muuten viime viikon torstaina alkaneen brittisarjan jossa pääosassa pappi, tuli joskus seiskan kieppeiltä, Panta kaulassa, olin myyty heti ekan jakson jälkeen. Ihanaa kun on kaksi sarjaa seurata...!!! (ei kun kolme, solsidan tietty).

  terv. ingrid

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.