Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3.11.2012

Illan asu 3.11.2012

Eilen illalla lähdimme syömään ja vähän juhlimaan kaikenlaisia merkkipäiviä ja ylipäätään viettämään mukavaa iltaa. Matka kävi Vaelsaan, ja sieltä ex tempore Tennispalatsiin katsomaan, josko uuteen Bondiin saisi lippuja. No, ei saanut, mutta oikeastaan tätä osattiin odottaakin.

Illan asu on rento, Vero Modan housut, Biancon saappaat, valkoinen silkkipaita Day, puuvillaneule Cos, clutch Mulberry. Korvikset ovat kolmen euron ostos Seppälästä.

Mutta voi tätä valoa... Tai pikemminkin valottomuutta! :( Jossain vaiheessa lisäsalama olisi tarpeen.


Liivi on pakattu ja valmiina palautukseen. Näin päätin ja ihan ok. Täydellisen liivin metsästys siis jatkuu... Ehkä ensi talvena.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Niin mun lempparivärit tässä asussa ja muodikkaasti lyhyt neule päällä:)Voi harmi kun jouduit palauttamaan liivin, toivotaan että parempi sit löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, kyllä se täydellinen yksilö on siellä jossain! Välillä on kiva pitää vähän tummempaa vaatetta päällä.

   Poista
 2. Hei, Hyvä, että palautat liivin. En viitsinyt kommentoida, kun ajattelin että parempi, että teet päätöksen oman intuitiosi mukaan. Se ei mielestäni ollut sinun värisesi/näköisesi, niin kuin se musta karvaliivi. Minusta harmaa liivi oli ihan liian "hippi" tyyliisi, joka on klassisella tavalla rento ja ajaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan totta, musta liivi oli tosiaankin ihan sopiva. Liivi lähti äsken postiin. : )

   Poista
 3. Hei Marjukka! Kuvausjärjestelyt täälläkin aiheuttavat harmaita hiuksia. Minä päätin jättää Hullujenpäivien lisäsalamatarjouksen hyödyntämättä, koska en ollenkaan tykkää mistään salamakuvista jyrkkien varjojen takia. Nyt vähän kaduttaa, koska asukuvia on mahdoton muuten saada. Kun/jos hankit lisäsalaman, kerrothan sitten mihin päädyit? Ja kerrothan myös, miten sen salaman sijoitat ja onko sinulla käytössä varjoja tai heijastavia pintoja? Ihastelen edelleen kauniita kuviasi ja haluaisin oppia lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mä en ole ollenkaan mikään valokuvausekspertti... Pitäsi itsekin oppia kovaa kyytiä lisää ja mennä kurssille. Tänä syksynä en ehtinyt. Eihän sun kuvat ole ollenkaan valottomia. Tää on kyllä nyt kaikkien ongelma, paitsi ehkä niiden, jotka osaavat kuvata manuaalisesti tosi hyvin. No, tässä sitä on haastetta!!!

   Poista
 4. Ehdin kommentoimaan nykyään aivan liian harvoin... vaikka nämä sinunkin postauksesi joka kerta käyn lukemassa. Tämä asusi on aivan ihana, niiiiin mun makuuni :)

  Valon puute on kyllä aika haastavaa kuvaushommissa, tänäänkin on niin hämärää ettei eteensä näe..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun luet kuitenkin, niin mäkin luen sun postaukset, vaikka se kommentointi ikävän harvassa minullakin on!

   Poista
 5. Upea tuo sinun clutchisi! :) Oletko jo ehtinyt käyttää sitä paljon? Onko se kätevä? Hyvännäköinen se ainakin on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kätevä, kun siinä on olkahihnakin. Kahdesti olen käyttänyt,ja tykkään ihan älyttömästi, siksikin, että on kausituote, eikä tule ehkä joka paikassa vastaan.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.