Inspiraatio iski ja höpöttelyä

Nimittäin olette varmaan huomanneet monessa blogissa tuon uuden bannerin, ”Member of  Indiedays Inspiration”. Minulla se ei näy kuin Firefoxilla, mites muilla?

Mutta – siellä sitä ollaan nyt Inspirationissa kolmesadan muun (nuoren) bloggaajan kanssa (hyvin, hyvin nuoren). Olen kyllä taatusti joukon vanhin, mutta mitäs siitä! Aika hienoa olla mukana edustamassa alati kasvavaa, aikuista tyylibloggarijoukkoa. Indiedaysillähän on blogikonkari Minttu, Muotimessuilla aikuisia edusti näyttävä Business Woman. Ja sitten tietenkin Evita-lehden Anne Malia. Lifestylebloggaajia on sitten varmaan vielä suurempi joukko. Tuija on muuten tehnyt hienon listan aikuisista tyylibloggaajista.

Blogiani haetaan edelleen paljon Googlen kautta. Suosituimmat hakusanat ylivoimaisesti ovat ”lyhyet hiukset” ja ”huivin solmiminen”, mutta edelleen myös blogini nimellä kaikin variaatioin. Mutta mikset seuraisi blogia vaikka Blogilistan, Bloglovinin tai Bloggerin kautta (linkit sivussa)? Se on helppoa, saat suosikkiblogisi yhdelle listalle, josta näet päivitykset. Inspirationissa on myös tuo mahdollisuus. Facebookin en ole ehtinyt (sori Mona!), ehkäpä joku päivä sinnekin.

Blogi se silti taaplaa tyylillään, eli muodin ja oman tyylin saralla. Seuraavana odotellaakin sitten paria juhlia, joista toiset ovat pikkujoulut! Näin muuten viime vuonna, Filipan housut ovat taatusti tänäkin vuonna mukana kuvassa.

River Islandin The Mongolianlammasliivi muuten tuli – ja olipa se ihana! Olisin kyllä voinut ottaa koon 6, sillä hivenen väljä se 8 oli, silti olkapäiltä sopivan kokoinen. Jos väljyys haittaa sen voi aina kiikuttaa ompelijalle. Liivi oli muuten hurjan kevyt.

DPD toi lammasliivin lisäksi joulukuusen. Yep, tilasimme netistä tekokuusen, joka on nyt kahdessa isossa paketissa. Nenäni vuotaa tavallisen kuusen vieressä, lisäksi tykkään koristella joulukuusen jo -öhöm- hyvissä ajoin. Vastaavasti kuusi lentää kuin leppäkeihäs heti uuden vuoden jälkeen pihalle. Nyt ei ole kuivumisongelmaakaan, sillä en ole koskaan onnistunut hoitamaan kuusta niin, että se ei olisi jo aattona rutikuiva. Jos joitain kiinnostaa hyvännäköiset tekokuuset, kurkatkaapa muovikuusi.nl. Tekokuusien kysyntä kasvaa koko ajan, esim. Stockan myymät tekokuuset menivät kuin kuumille kiville viime vuonna.

Mukavaa torstaita!

Share:

12 Comments

 1. Johanna
  01/11/2012 / 12:55 pm

  Hei, minkä mallisen kuuset tilasit? Noitahan oli vaikka mitä. Olen kyttäillyt stockmannin sivuja mutta tänä vuonna en ole kuusia vielä bongannut, joten joku varasuunnitelma pitäisi myös olla. Johanna

 2. Maria
  01/11/2012 / 1:40 pm

  Haha, mua naurattaa noi "lyhyet hiukset" ja "huivin solmiminen"! Mun blogiin on pari kertaa tullut jos jonkinmoisilla hakusanoilla, kun mulla on jonkin verran James Perseen vaatteita… 😉 Anyway tosi hyvä, että olet kantamassa aikuisten naisten lippua siellä Indiedaysillä!! Onnea tästä. Kiitos myös tästä mahtavasta postauksesta. Aika on niin kortilla, etten oo ehtinyt käydä tutustumassa mihinkään uusiin blogeihin viime aikoina, mutta tämän postauksen avulla löydän varmaan vaikka kuinka monta kivaa.

 3. Mona
  01/11/2012 / 4:28 pm

  Hih, ihana Marjukka <3 🙂 Katotaan se fb jokukerta yhdessä vaikka puhelinpalaverilla;)

 4. Marjukka
  01/11/2012 / 5:47 pm

  Hihi, tuo James Perse naurattaa kyllä joka kerta! Myös Maija Lehmusvirta on aika haettu, ja lukijoita tulee silläki haulla! 😀 Kiitti, en yhtään tiedä mitä odottaa Inspirationilta, mutta aika näyttää. Toivottavasti löydät kivoja blogeja! 🙂

 5. Marjukka
  01/11/2012 / 5:48 pm

  Kyl mä sen osaan tehdä, mut mut… Muuten en tiedä olisiko hyvä idea…

 6. Kata
  01/11/2012 / 7:25 pm

  Safarilla ei näy bannerissa tuota mainitsemaasi tekstiä…Uh, tekniikka on joskus ärsyttävää!Tykkään paljon sun mekosta, ihana! Ja odottelen asukuvia karvaliivin kanssa. 🙂

 7. Rilla
  01/11/2012 / 8:21 pm

  Upea, että sinäkin olet mukana! Enkä kyllä ihan teini ole itsekään enää :)Siitä karvaliivistä olen minäkin kovasti kiinnostunut! Kuvia odottelen. Ja hmmm… Kenties myös samoja juhlia?

 8. Marjukka
  02/11/2012 / 10:52 am

  Tekniikkaa on niiiin ärsyttävää välillä… Bannerin näkymättömyydelle en valitettavasti itse voi mitää. Toi Zaran mekko on kyllä veikeä, ja pääsee pikkujouluihin tänä vuonna. : )…jos ei ole hirveän kylmä.

 9. Marjukka
  02/11/2012 / 10:54 am

  Hmmm…. Voipi olla, että samoja juhlia… ; ) Kiva olla mukana. Niin, kyllähän sinäkin alat edustaa tätä aikuista osastoa! Hyvä niin!!

 10. Anonyymi
  03/11/2012 / 7:08 pm

  Hei! Minusta on kiva lukea ja katsella blogiasi, koska olet keskittynyt olennaiseen, etkä esimerkiksi matkakuvien näyttämiseen tai ruokaohjeisiin. Ruoka- ja matkailublogeja on varmasti niitä haluaville, mutta tätä on mukava lukea, koska pääasiassa vaatteet. saan myös omaan pukeutumiseeni vinkkejä, koska olen samanikäinen kuin sinä ja pukeutumisesi ei ole "teinihörhöilyä". 🙂 tv Annukka

 11. Marjukka
  04/11/2012 / 2:18 pm

  Kiva, Annukka, kun tykkäät blogistani!! Juu muoti ja vaatteet ovat intohimoni. Varmaan matkajuttuja tulisi enemmän, jos olisi matkojakin. ; ) Mutta näin mennään edelleen!

Vastaa