Inspiration-juhlissa

Ei jaksa täti heilua, oli pakko todeta eilen. Tai varmaan olisi, mutta jotenkin ajatus valvomisesta ei oikein sitten innostanut. Olin jo puoli yhdeltätoista unten mailla. Eikö olekin kamalaa – olisi kerrankin tilaisuus juhliin, ja silti oma peti ja pitkät yöunet ovat houkuttelevampi vaihtoehto…

Muutama mukava tunti sentään vierähti hyvässä seurassa Adamsissa. Kaikista mukavinta oli tavata kaunis Rilla miehensä kanssa. Juttua riitti. Juttelin myös supertyylikkään M:n kanssa (ja ihailin hänen Balenciagaansa) ja ehdin moikata supersuloista Jonnaakin. Täytyy kyllä todeta, etten olisi ikinä uskonut blogini aloittamisen myötä tutustuvani niin moniin tosi mukaviin ihmisiin. Kuten aikaisemminkin on ollut puhetta, ystäviä aikuisemmalla iällä on ehkä vaikeampi saaa, mutta harrastus näköjään tuo samanhenkisiä yhteen. Lisäksi minusta on tosi kiva tutustua uusiin tyyppeihin. Nuorempana se oli vaikeampaa, olin superujo.

Tänään oli jo iloisena kahdeksalta hereillä ja aloitin – khröm – jonkinsortin joulusiivot. En tiedä, mikä innostus iski… Yhden kaapin päältä löysin taulun, jota en muistanut olevankaan! Myös muutamat lapaset ja ulkoiluhuivi löytyivät. Innostus sen kun jatkuu, pitäisi ehkä iskeä käsiksi kaappeihin.

Ajattelin myös tänä viikonloppuna kaivaa vähän talvivaloja esille. Parin viikon päästä ne muuttuvat jouluvaloiksi. : ) Jotain valoa tähän pimeyteen on luotava, vai mitä?

Rilla kauniissa A.L:C.:n silkkimekossa ja DNKY:n korkkareissa. Minulla DAY:n silkkipaita ja bleiseri, Filipan satiinihousut ja Zaran korkkarit.

Ihanaa ylläritarjoilijaa Anttia oli moikattava!

Kotihommat jatkuvat… Ei kun mukavaa lauantaita kaikille!

Ps. Toivottu porkkanakakun ohje myös tulossa…

Share:

16 Comments

 1. Jonna
  17/11/2012 / 11:52 am

  Oli todella mukava törmätä! 🙂 Toivottavasti teillä oli oikein onnistunut ilta! Ja köh, ei me nuoremmatkaan kovin pitkälle jaksettu juhlia 😉

 2. Anonyymi
  17/11/2012 / 12:36 pm

  Minulla on aika omituinen pyyntö: voisitko joskus kuvata hiuksesi takaapäin (ellet ole sitä jo tehnyt)? Olen leikkaamassa hiuksiani lyhyeksi ja tiedän millaisen "etutukan" haluan (ei otsatukkaa vaan hiukset pitää saada korvan taakse), mutta takaosa on vielä vähän vaiheessa. Kuvistasi ole päätellyt, että sinun "takatukkasi" olisi aika lailla sellainen kuin haluaisinkin, mutta olisi kiva saada kuva, jota esitellä kampaajalle 🙂 Oletko muuten jossain vaiheessa kertonut miten laitat hiuksiasi, millaisia käsittelyjä (väri yms.) sinulla on jne. Kiitos kivasta, aikuisesta blogista!T: Viikon kuluttua hartioille ylettyvistä hiuksista luopuva

 3. lili
  17/11/2012 / 12:42 pm

  Harmittelinkin jo eilen Jonnalle, että vitsi kun en kerennyt suhun törmätä!:/ Olisi ollut niin kiva nähdä:) Ja vau, olit tosi tyylikkäänä liikenteessä!

 4. Marjukka
  17/11/2012 / 2:02 pm

  Oli tosi kiva, ja etsin sua vielä ennen lähtöäni. Olitpa niin suloinen siellä juhlissa!

 5. Marjukka
  17/11/2012 / 2:04 pm

  Hei mahtavaa, kun leikkaat! Sellainen malli, kuin kuvasit, on varmasti hyväänäköinen. Kiitos toiveesta, voisin yrittää toteuttaa. : D Kiva, kun luet tätä blogiani! 🙂

 6. Marjukka
  17/11/2012 / 2:05 pm

  No vitsi, olisipa ollut hauska nähdä sintkin! Seuraavissa sitten. 🙂

 7. M
  17/11/2012 / 5:48 pm

  Kiitos vielä eilisestä, oli tosiaan ihana nähdä! Ja olit myös niin tyylikkäänä 🙂

 8. Mapsi
  17/11/2012 / 6:11 pm

  Kivan kun laitoit kuvia teidän juhlista tänne! Olin eilen jo ihan intsinä, kun luin postaustasi ja mihin olit lähdössä, varmasti oli tosi kivaa!!Olitpas sinä fiksu, kun osasist lähteä ajoissa nukkumaan. Minulla on vähän se tapa, että jos lähden juhlimaan, en osaa lähteä kotiin, ennenkuin portsarit ajavat pihalle. No, tosin niitä juhlia on muutenkin nykyään hyvin harvoin. Työn merkeissä "juhliessa" tulee yleensä lähdettyä ihmisten aikoihin nukkumaan koska seuraavana aamuna on yleensä jo asiapitoista ohjelmaa ja pitää olla skarppina.Mutta nättinä olit taas, huokauksia myös noista ihanista kengistä!

 9. Marjukka
  17/11/2012 / 8:39 pm

  Kiitos samoin!

 10. Marjukka
  17/11/2012 / 8:40 pm

  Sähän se vasta partygirl olet! Mä myönnän olevani se, joka lähtee ensimmäisten joukossa….

 11. Anonyymi
  17/11/2012 / 10:07 pm

  Hei Marjukka. Ihastuin tuohon silkkipaitaasi ja ajattelin tilata sen myös itselleni. Millaisen topin puit alle, puuvillaa vai silkkiä? Paita on ilmeisesti myös napiton?? Sen on kaunis!!

 12. Rilla
  18/11/2012 / 8:43 am

  Kiitos mahtavasta seurasta!!! Oli tosi kiva nähdä 🙂 Ei mekään kauaa enää paikalla notkuttu teidän jälkeen. Osalla porukoista sen sijaan meni kuulemma tooooodella myöhään 😀

 13. Marjukka
  18/11/2012 / 8:49 am

  Hei kiltti anonyymi! Paita on napiton, kapealinjainen, ja mulle hivenen pitkät hihat, koko xs. Alla on ihan Zaran perustoppi, niitä 7,99€ maksavia. Toimi ihan hyvin. TintinStylessä näkyi olevan alessa musta ja punainen.

 14. Marjukka
  18/11/2012 / 8:50 am

  Kiitos itsellenne, ja terveiset myös "lähes sukulaiselle", oli tosi kiva nähdä!!: )

 15. Business Woman
  19/11/2012 / 3:03 pm

  Ihanat kaunokaiset!! Voi että kun olisin saanut olla teidän mukana!! Anttikin on minulle "melkein tuttu", kun sain edustaa hänen suunnittelemassaan Lotta -mekossa pari vuotta sitten eräässä hyväntekeväisyystapahtumassa, jossa olin juontajana.

 16. Marjukka
  19/11/2012 / 5:33 pm

  Wau, sä olet sitten ollut hänen luomuksessaan! Oli mukavaa, eiköhän pian tavata taas porukalla!

Vastaa