Tähti tähdistä kirkkain…

Kai sen saa jo virallisesti sanoa: joulun odotus on alkanut! Jou- ööö- okei, tunnustan –jouluvalot ovat loistaneet pimeyteen jo viikon. Kaikenlaiset tähdenmuotoiset valot ovat lempijoulukoristeitani, seuraavaksi tulevat tyynynpäälliset, joilla saa kivasti ilmettä kotiin, ja tietenkin kukat. Kynttilöitä ei saa unohtaa, niiden pitää olla isoja, jotka palavat kauan. Muutama Iittalan kivituikku tietenkin saa joka ilta uudet kynttilät palaakseen.

Amerikassa joulujutut laitetaan esille jo hyvissä ajoin, eli kiitospäivästä tuskin toivutaan, kun jo koristetaan koti jouluun. Me likey!! Joulun odottaminen on vähintään yhtä kivaa kuin itse joulu. Joulun jälkeen yleensä siirrän joulukoristeet kuusineen päivineen jo pois, sillä sitten ollaan pian uudessa vuodessa, jolloin on uudet jutut!

Välillä tekee mieli koristaa kotia punaisemmin, välillä on ollut vuosia, että punainen ihan inhottaa! Tänä vuonna on taas punaisen vuoro, sillä kyllähän se lämmin punainen on niin ihana väri tähän vuodenaikaan!

Isän tekemät Usko-Toivo-Rakkaus-koristeet. Pietarsaarelaisperinteestä enemmän täältä: http://www.jakobstad.fi/jbst/html/14.shtml

Hei tyyppi, pois kuvasta, tämä on jouluvalopostaus!!

Possulle vielä rusetti kaulaan, niin se on sesongin mukaan puettu.

Valoisaa perjantai-iltaa, toivottavasti etelässä asuvat selvisivät naarmuitta talvimyrskystä!

Share:

2 Comments

  1. BagMiss
    01/12/2012 / 8:30 am

    Ihanaa pikkujouluaikaa sinulle!! Meillä on blogissa sulle tunnustus! 😀

  2. Marjukka
    01/12/2012 / 11:54 am

    Kiitos, menempä heti kurkkaamaan!

Vastaa