Tuttu lauantaivieras

Lauantaivierainamme olivat eilen Business Woman miehensä kanssa! BW:n hauska idea oli ottaa päivän asu siinä paikassa, missä yleensä kuvaan omani, joten kurkatkaapa sinnekin! BW oli kauniina kuten aina!

Aikuisiällä harvemmin tapaa ihmisiä, joiden kanssa todella synkkaa, mutta onneksi niinkin voi käydä! 🙂

Ja sitten toinen eilisistä resepteistä, eli

Katkarapu-kinkkupiirakka

Sunnuntai-piirakkapohja

100g katkarapuja

2dl juustoraastetta

paprika

vihannespussi

kinkkua

sipuli

tilliä, suolaa, sitruunapippuria

2dl kermaa

2 kananmunaa

Taiteile piirakkapohja vuokaan. Sekoita kaikki aineet keskenään. Vatkaa munien rakenne rikki toisessa astiassa, lisää kerma. Lisää muna-kermaseos täytteeseen. Levitä pohjan päälle. Paista 200:ssa asteessa n. 30 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä.

Tässä siis viralliset ohjeet, laitan katkarapuja vähän enemmän, ja vihannespussilla ei niin väliä, kaikki käy. Virallinen paistoaika oli 45min, mutta uunin keskiosassa omassa uunissani tämä valmistui puoleen tuntiin, max 35 min. Tämä on maailman helpoin ja paras piirakka!

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Share:

4 Comments

 1. Mapsi
  11/11/2012 / 6:09 pm

  No voihan sentään, kaksi lempibloggaria samassa kuvassa! Teillä on varmasti ollut ihan superkivaa! se on juuri näin, aikuisiällä ystäviä on vaikeampi löytää, kun ainakin omat ympyrät pyörivät pääasiassa työn ja kodin piirissä. Hienoa likat!

 2. Sara
  11/11/2012 / 6:47 pm

  Kirjoittelin jo BW:n blogiin, että ihanaa, että olette löytäneet toisenne. Vähän vanhemmalla iällä uusia ystäviä ei välttämättä löydä tuosta noin vaan. Katkarapupiirakkaa täytyykin kokeilla, kiitos reseptistä.

 3. Marjukka
  12/11/2012 / 1:34 pm

  Niinhän se on, ja aika hieno porukka meilläkin on. 😉

 4. Marjukka
  12/11/2012 / 1:35 pm

  Ihan totta, vanhempana on vaikeampi ystävystyä, mutta sitten kun löytää hyvän ystävän, se on hieno juttu. 🙂

Vastaa