Vihdoin saadaan lunta

Pikainen tervehdys! Päivät ovat niin pitkiä ja pimeitä, mutta on kiva painaa töitä ja keskittyä joulujuttuihin sekä töissä että kotona. Koti on jo koristeltu, ja viikonloppuna laitetaan kuusi. Jep, se tekosellainen, ja maltan tuskin odottaa, millainen tapaus paketista paljastuu. Tai paketeista, sillä kaksi hervottoman kokoista pakettia lähetti toi.

Tässä viimeiset loikat ennen huomista mahdollista lumipyryä – ollaanpa varovaisia täällä etelän liikenteessä! Tuuli on jo yltynyt varsin navakaksi.

Mukavaa torstaita!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  30/11/2012 / 6:38 am

  jaa joulukuusi -nytkö JO ? eikö siihen ehi kyllästyä moneen kertaan jo ennen (oikeaa)joulua…rapisevia neulasia ei tietty tarvii pelätä kun se on muovia 😉

 2. Marjukka
  30/11/2012 / 5:44 pm

  Jep, nyt jo! Ei kyllästy, vasta joulun jälkeen olen kyllästynyt kuuseen.

 3. Anonyymi
  25/01/2013 / 8:19 am

  Heippa ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi!Kyselisin noista sinun Höglin saappaista, kun kuvassa ne näyttäisivät "mätsäävän" mulberryn Lily-laukkusi kanssa. Eli ovatko ne samaa konjakinruskeaa sävyä/tummuusastetta? Itseltäni sattuu löytymään samainen laukku ja saappaat olisivat hakusessa. Nyt satuin löytämään samat saappaatkin omassa koossani, mutta olen hirveän pikkutarkka siitä, että sävyt ovat juurikin samat 😉 Kiitos vastauksestasi etukäteen!

 4. Marjukka
  27/01/2013 / 12:37 pm

  hei, anteeksi, että vastaukseni viipyi. Kyllä ne ovat samaa väriä. : )

Vastaa