Back to basics

Siivoilin vaatekaappia… Huomasin, miten hyville perusvaatteille olisi tilausta. Syksyllä on tullut hankittua kenkiä ja pari takkia…ja -khöm- laukkua, mutta ihan jokapäivän vaatetta, kuten paitiksia tai farkkuja ei ollenkaan. Jollekin lämpimämmälle bleiserille olisi tilaus, tai sille pikkumustalle, joka edelleen minulta puuttuu. Samoin pari ihan tavallista, löysää villapuseroa voisin investoida, – ei siis neuletakkkeja, joita kyllä on ihan tarpeeksi. On hyödyllistä, ainakin minulle, miettiä ”juuriaan”, eli palauttaa mieleen se kaikista omin ja kivoin juttu pukeutumisessa.

Laitoin kasan huonoksi menneitä vaatteita pois, sellaisia, joita ei viitsi edes myydä. Mietin, mitä voisin hankkia alennusmyynneistä, ja millä tavalla päivittämällä vanhoista saisi uudennäköisiä jälleen. Alethan ovat pian alkamassa, ja aion tarkkaan miettiä, mihin roponi laitan. Nyt pää kylmäksi, eli ihan niitä hyviä perusjuttuja pitää jahdata.

Tässä mielenvirkistykseksi pari kollaasia Zalandon tuotteista. Olen ihan hurahtanut kenkävalikoiman laajuuteen ja moniin merkkeihin, jotka ovat minulle ihan uusia. Nuo kollaasin punaiset saappaat aiheuttavat minulle rytmihäiriöitä, niin ihanat ne ovat!

Paita Italy, neuletakki Stefanel, housut Witty Knitters, saappat  (alessa, 104,95€!) Pier One, villasilkkihuivi Becksöndergaard.

Hitusen formaalimpi kokonaisuus: housut Tiger of Sweden, huivi Noa Noa, bleiseri Marc O´Polo, kengät Högl.

Täällä itsenäisyyspäivän vietto jatkuu pienellä happihaukulla, ja sitten voikin odotella jo Linnan juhlia…

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Share:

4 Comments

 1. SuviAnni
  07/12/2012 / 5:23 am

  On muuten todella upeat nuo punaiset saappaat! Nyt kävi itselläkin tekemään sellaisia mieli 🙂

 2. Anonyymi
  07/12/2012 / 3:43 pm

  Oli ihan "pakko" tilata nuo saappaat. Enhän minä niitä oikeasti tarvitse, mutta kun haluan ne. Eikös kenkiä pidä ollakin hieman useampi pari, jotta yhdet saavat levätä, kun toisilla kävellään:-)Katselin samalla jotain lämmintä neulemekkoa, mutta enpä uskaltanut tilata. Kaikki minua miellyttävät vaikuttivat turkasen lyhyiltä. Pituutta minulla on 167 cm (en ole siis pitkä), mutta reisissä ja lantiolla on leveyttä sen verran, että se vähäkin pituus menee leveyteen. Näin 47-vuotiaana en kehtaa kovin lyhyellä mekolla tepastella, en edes paksut sukkahousut jalassa.

 3. Marjukka
  07/12/2012 / 8:48 pm

  Ne ovat tosi upeat!!

 4. Marjukka
  07/12/2012 / 8:50 pm

  Hihi, ei voi sitten taistella sellaista "pakkoa" vastaan! Mäkin karsastan liian lyhyitä, ei vain tunnu mukavalta. 90-luvun alussa oli miniä, mutta olipa silloin kyllä hitusen nuorempikin. Keep on searching, kyllä se oikea tulee vastaan. 🙂

Vastaa