Baletti-ilta

Sai torstaina kaksi peruutuspaikkaa napattua loppuunmyytyyn Lumikuningatar-balettiin. Olin samaisena päivänä luokkani kanssa kulttuurikäynnillä Kansallisoopperassa. Pääsimme mm. lavastamoon, puvustamoon, ja kiertämään mahtavan oppaan opastuksella lavantakaisessa maailmassa. Lopuksi istahdimme ykkösparvelle, ja kuin tilauksesta lava aukeni taakse asti, ja Lumikuningattaren lavasteita näkyi lavalla. Opas sanoi, että jokaiseen näytäntöön on aina peruutuksia, joten niitä kannattaa kysellä. Siinä samassa tuli mieleeni, että minäpä kokeilen onneani, ja onni oli myötä! Sain permantopaikat riviltä kuusi.

Odotukset olivat korkealla, koska olen rakastanut Tuomas Kantelisen musiikkia aina Rukajärven tie-elokuvasta lähtien. Minua ei haitannut yhtään, vaikka musiikki ei lähtenytkään live-orkesterista. Pikemminkin – oopperassa aina seuraan jonkin verran myös kapellimestaria ja soittajia, nyt ei tarvinnut sitäkään tehdä, vaan sai nauttia tanssin kerrontakielestä, johon en ole koskaan valitettavasti itse perehtynyt. Oopperassa ollessa kuitenkin aina mielessään kuuntelee laulajia ”sillä korvalla”, mutta nyt sai täysin maallikkona nauttia tanssista ja visuaalisuudesta, joka oli kerta kaikkiaan häikäisevä. Ja Kantelisen musiikki oli tietenkin niin ihanaa, että olin kyynel silmässä enemmän kuin kerran. Varsinkin Kain ja Kertun teema tanssin kanssa oli ihan täydellistä.

Ilta antoi sen, mitä odotinkin: upean elämyksen! Onnea 90-vuotias Kansallisbalettimme!!!

Muutama kuva kännykällä napattuna…

En jaksanut miettiä asua sen ihmeemmin, mutta Espritin kolmen vuoden takainen aleostos, lämmin sininen housupuku oli ihan nappivalinta, huoleton ja mukava. Kainalossa Mulberryn clutch, jalassa Zaran korkkarit. Hui, silmät ovat vähän hurjan näköiset….

Huomenillalla arvon La Puella-kilpailun voittajan, vielä ehtii osallistua! Kello kuudelta kilpailu sulkeutuu… Mukavaa lauantain myöhäisiltaa!

Share:

9 Comments

 1. Kukkia!
  15/12/2012 / 11:29 pm

  La Puella Into the Wild Bracelet on ihana!

 2. Mapsi
  16/12/2012 / 6:17 am

  Kauniin asiallisena olet ollut liikenteessä =DIhanat korvikset, niistä näkisin mielelläni lähikuvaa!Kiva, että teillä oli onnistunut ilta ja tosiaan, hyvä vinkki kysyä noita peruutuspaikkoja.

 3. Mape
  16/12/2012 / 7:05 am

  Tyylikäs kokonaisuus! =) Asusteet varsinkin ovat aivan ihanat <3

 4. Marjukka
  16/12/2012 / 8:47 am

  Tämä meni varmaan epähuomiossa väärään juttuun, mutta otan sinut tietenkin arvonnassa mukaan.

 5. Marjukka
  16/12/2012 / 8:47 am

  Korvikset ovat Susanne Friis Björnerin, mm. Perfectly Basics myy.

 6. Marjukka
  16/12/2012 / 8:48 am

  Kiitos! Eilen oli niin kova tuuli, että halusin pukeutua lämpimästi.

 7. Tuija www.muotisalonki.com
  16/12/2012 / 10:42 am

  Oih, ihana päivä ja sinä chic, kuten aina. Olen kuullut kehuttavan balettia muuallakin, joku päivä käyn minäkin.

 8. Anonyymi
  16/12/2012 / 12:36 pm

  No niin meni! Kiitos 🙂

 9. Marjukka
  16/12/2012 / 4:21 pm

  Sitä ei kai tule ikinä niin isoksi, ettei ihana satu koskettaisi!

Vastaa