Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10.12.2012

Ihana La Puella

Olin tosi otettu, kun suomalainen korumerkki La Puella otti yhteyttä ja pyysi yhteistyöhön. La Puella on tuttu monista lehdistä, ja nettikauppaa selatessani löysin monia tosi hyviä yhdistelmiä, jotka piristäisivät garderoobiani niin arkeen kuin juhlaan.

La Puellan takana on kaksi fab forty-naista, Katarina ja Laura, jotka perustivat merkin 2008. Inspiraationa oli luoda jotain kaunista ja modernia, mutta silti kohtuuhinnoin. Koruissa käytetään mm. nahkaa, puolijalokiviä ja helmiä. Nettisivut ovat todella kauniit! Tosi hyvä toiminto mielesäni on, että koruja voi etsiä myös väreittäin.

Valinnanvaraa on vaikka kuinka! Itse tykästyin suunnattomasti nahkakoruihin, joita voisi yhdistää vaikkapa helmiin.

Leather...
Pearls...

Stones...


Metal...
 
 
ID badges...


La Puella järjestää lukijoilleni nyt kilpailun, jossa voit voittaa itsellesi valitsemasi tuotteen! Kerro, minkä tuotteen valitsisit pukinkonttiin ja kenelle - vaiko ehkä itsellesi? Kirjoita vastauksesi nimimerkillä kommenttiboksiin. (Huomaathan, että vastaus näkyy vasta sitten, kun olen hyväksynyt sen boksistani.)

Vastausaikaa on viikko, eli sunnuntaihin 16.12. asti.

Kurkkaapa sivuja, jos löytyisi vielä viimehetken lahjoja pukinkonttiin - vaikkapa lahjakortin!

Ps. Luulin, että La Puella on espanjaa, mutta se onkin latinaa, ja tarkoittaa tyttöä...

81 kommenttia:

 1. Oih, miten ihania koruja. Ostaisin itselleni lahjaksi ;)... tuon punaisen helmikorun, jossa hopeanvärinen sydän... Niin ihana! Ja kiva tämä yhteistyökuvio, kävin heti tutkimassa heidän sivujaan. terkuin Leena K.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti tämä: LEATHER
  Classical Combo Leather Strapper, Black. Ja itselle. ;)

  Ihan uusi tuttavuus mulle tämä La Puella. Ihania koruja!

  VastaaPoista
 3. Ihania koruja!!! punaisen helmikorun ja tietysti itselleni... t.hanna

  VastaaPoista
 4. Ooh, miten IHANIA!!! SUURkiitos tästä vinkistä. Nyt kyllä taitaa lähteä tuolta useampi pukinkonttiin. Ja arvontaosallistuminen: valitsisin tuon ihanan helmirannekorun, missä on rauhanmerkki, pikkuveljeni avovaimolle joka on rauhaa rakastava kaunotar :)

  VastaaPoista
 5. Upeita koruja <3 Ostaisin tämän ihanuuden ihan itselleni: http://www.lapuella.com/black/leather-black-necklace-bracelet-000037-la%20Puella =)

  VastaaPoista
 6. Hei, ihanan näköisiä koruja ja mahtavia lahjaideoita tuli vaikka kuinka.Itselleni voisin ottaa vaikka tuon metallikaulaketjun isolla sydämellä..vaikea valita kun kaikki ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 7. Ihania ovat kaikki. Olen käynyt useasti katselemassa La Puellan tuotteita netissä. Valinta on siis erinomaisen helppo tehdä kukkasin koristeltu nahkainen rannekoru valkoisena. Pukinkonttiin laittaisin samanlaisen myös serkulleni Sarille.

  VastaaPoista
 8. http://www.lapuella.com/metal%20/leather-black-bracelet-heart-symbol-000059

  Onpas todella kauniita koruja. Itselleni ottaisin tuon ja ihan ehdottomasti tuon. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis ja keksin montakin asua joihin yhdistää tämä.

  VastaaPoista
 9. Ihana kauppa! Olen korufriikki, joka ei kerta kaikkiaan voi vastustaa ihania koruja ja laatikot pullistelevat... Tällä kertaa ei ollut valinnan vaikeutta (tai hetken pohdin kyllä tuota nahkakukkaista rannekorua mustana...), sillä osaan jo kuvitella tämän ihanan helmikorun kesällä jonkun mekon kaveriksi Ihanat värit!
  http://www.lapuella.com/pearls/pearls-turquoise-rose-quartz-la%20puella

  Ja kyllähän tuolta löytyy lahjaideoitakin. Täytyy tutkia valikoimat ihan kunnolla, ties vaikka jotain päätyisi pukin konttiinkin.

  VastaaPoista
 10. Olen toivottoman huono käyttämään koruja, mutta näihin tykästyin kerta heitolla. Omaan kaulaan tai ranteeseen ottaisin mielelläni Classical Combo Leather Strapper Black http://www.lapuella.com/leather/leather-black-necklace-bracelet-000037-la%20Puella.

  Kaneli

  VastaaPoista
 11. Uusi tuttavuus minullekin! Ottaisin tuon ensimmäisessä kuvassa näkyvän rannekkeen http://www.lapuella.com/leather/leather-black-necklace-bracelet-000037-la%20Puella (mustana siis) tyttärelleni. Edullisia ovat.

  VastaaPoista
 12. Uusi tuttavuus minullekin, tämä LaPuella, puoti tulvillaan kaikkea ihanaa.

  Valintani on http://www.lapuella.com/badge-holders/idbadge-grey-metal-grey%20pearl-la%20puella
  hyvälle työtoverille kauniiksi ja käytännölliseksi joululahjaksi tai sitten omaan käyttöön, jos en sittenkään siitä raaskisi luopua... :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos tästä vinkistä! Heti menin tilaamaan! :) Vielä ottaisin mielelläni tältä sivulta tuon ylimmän vaalean ruskean nahkakorun.

  VastaaPoista
 14. Upeita koruja, tyttärelleni pukinkonttiin valitsisin tämän ihanuuden http://www.lapuella.com/turquoise-necklace-long-crystal-lapuella
  - Seijahannele

  VastaaPoista
 15. Ihania koruja! Itselleni ottaisin http://www.lapuella.com/leather?product_id=172 Black Leather Necklace.

  VastaaPoista
 16. Ihania koruja. Todella vaikea valita yhtä mieleistä. Ostoskorii lähtisi todennäköisesti itselle ainakin seuraavat.

  http://www.lapuella.com/leather/leather-metal-white-symbols-star-peace-000044

  http://www.lapuella.com/leather/leather-metal-white-symbols-star-peace-000044

  http://www.lapuella.com/leather/braclet,leather,black,flower

  VastaaPoista

 17. Hei,
  Onpa kauniita koruja ja aivan tuntematon merkki minulle,
  mutta ei enää :)
  Valintani on tyttärelleni, toki pitäisin tästä itsekin :)
  Classical Combo Leather Strapper, Brown.

  Ihanan Joulunaikaa Sinulle, Marjukka!

  Terveisin Aava

  VastaaPoista
 18. Ainakin classical combo leather strapper brown on ihan minun näköiseni! Ihania!

  Kati

  VastaaPoista
 19. Haluisin tuollaisen kuvan kaltaisen hillityn kaulakorun. Terv. ingrid

  VastaaPoista
 20. Ohooh, miten ihania! Toi kollaasisi yläosan beige nahkanauhainen koru on aivan uskomattoman kaunis!

  VastaaPoista
 21. Tosi kauniita koruja. Antaisin parhaalle ystävälle lahjaksi "Leather bracelet with a symbol seastar" valkoisena. Todella kaunis ja vie ajatukset kesään.

  VastaaPoista
 22. Ihania koruja. Ihan uusi tuttavuus. Ottaisin itselleni ja 19-vuotiaalle tyttärelleni yhteiseksi iloksi ensimmäisen nahkakorun. Aivan ihana arkeen ja juhlaan. Sopii nuorelle ja vanhemmallekin.
  Terveisin Leena

  VastaaPoista
 23. Ihania koruja! Tyttöni valitsi valkoisen, kauniin nahkarannekorun. Tykkäsin monista itsekin. TiinaS
  http://www.lapuella.com/leather?product_id=183

  VastaaPoista
 24. Minun suosikkini on:
  http://www.lapuella.com/Precious%20stones/turquoise-necklace-long-crystal-lapuella

  VastaaPoista
 25. Haluaisin tämän itselleni tai sitten lahjoittaisin ihanalle siskolleni
  Black Sparkle -necklace
  Sirpa

  VastaaPoista
 26. Apua, mitä koruja!!! Ottaisin ehdottomasti itselleni nahkakoruista melkein minkä tahansa, mutta tämä on ehdoton suosikkini:

  Leather
  Classical Combo Leather Strapper, Black

  Marilee

  VastaaPoista
 27. Mulla nappaa ehdottomasti tuo ylimmäisenä näkyvä nahkaranneke, missä käsi taskussa! TYkkään muutenkin nahkakoruista, pitääkin ottaa ne muutamat käyttöön :D

  VastaaPoista
 28. Hei! Korut ovat kauniita ja myös käytännöllisiä. Löysin valikoimista itselleni tarpeellisen ID-kortti/avainkaulanauhan: ID Badge Holder Smokey Crystal, Round Metal. Olen etsinyt naisellista ja siroa kaulanauhaa avaimille kamalien mainos/tekstiili/liian värikkäiden kangasnauhojen tilalle: Nyt löytyi, joten lahja itselleni ja todelliseen tarpeeseen :)
  Kiitos Marjukka mukavasta blogista ja rauhaisaa Adventinaikaa!
  Lumisadeterveisin Merja

  VastaaPoista
 29. Mistä noita ihania korupajoja aina tippuu?? Kaikki aivan ihania, just mun tyyppisiä. Ottaisin vaikka mitä, mutta tällaisesta ruskeasta nahkaisesta klassinen combo vois aloittaa ja sitten laajentaa ... Pitää varmaan kirjoittaa vielä pikakirje Joulupukille.

  VastaaPoista
 30. ottaisin itselleni piristämään mustia asujani pimeyden keskellä Classical Combo Leather Strapper, Whiten, ehdottomasti. mustanakin aivan ihastuttava. enpä tiennyt, että Suomesta saa näin ihania koruja ja edullisesti;)t.Maarit

  VastaaPoista
 31. Kauniita koruja. :)

  Valitsisin tämän: http://www.lapuella.com/badge-holders/id%20badge-id-badge-holder-crystal-lapuella

  Todella kaunis ja naisellinen, myöskin ajaton mielestäni. :)

  - S

  VastaaPoista
 32. Kauniita koruja, helppokäyttöisiä arkeen ja juhlaan. Ihan itselleni ostaisin tämän: Black Leather Necklace

  VastaaPoista
 33. Ihania! Kiitos tästä vinkistä. Itselleni ottaisin ainakin Romance Leather Necklacen, Twist Leather Braceletin, Flirty Necklacen ja tyttärelle Leather Bracelet with Seastar.

  VastaaPoista
 34. Hei!
  Ihana arvonta!
  Antaisin tyttärelleni Love Leather Necklacen. Hän valmistautuu kevään ylioppilaskirjoituksiin. Koru näytti juuri siltä, että se toisi lohtua ja voimaa haastavassa kohdassa elämää. Valmistautuminen vaatii hiukan enemmän ponnisteluja kuin tavallisilta kokelailta, mutta läpi kouluvuosien sitkeällä yrityksellä hän on ponnistellut tiensä näin pitkälle. La puella - aarteeni, taistelijani :)
  -eijamaarit

  VastaaPoista
 35. Hei. Ottaisin korun itselleni ja suosikkini on tuo valkoinen Leather Bracelet with Seastar. Nahka on käytössä aivan ihana materiaali. -Elli J.-

  VastaaPoista
 36. Upeita koruja eikä näyttäisi olevan hinnalla pilattuja. Herkkäihoisena katseeni kiinnittyi tuohon nahkaiseen meritähti rannekoruun, ei kutise iholla. Ja tietysti valkoisena. On muuten mielestäni korumalli, joka toimii myös miehellä, esim. mustana. Omani ei valitettavasti ole koruihmisiä, joten itselle tuon korun valitsisin.

  VastaaPoista
 37. Onpas kauniita koruja. Tilasin heiltä pari joululahjaa ystäville. :) Itselleni haluaisin Stunning metal bracelet -rannekorun. Se on yksinkertaisesti niin kaunis!

  T. Mia
  VastaaPoista
 38. Ihhania koruja! Mäkin ottaisin tietenkin (?) itselleni ja tuon Stunning-metal-braceletin...Jos en voita, pakko ostaa ; )
  t. Meeri

  VastaaPoista
 39. Hei,
  Kaikki ovat ihania. Itselleni tai ysävälleni antaisin tuollaisen sydänkorun lahjaksi :)
  t.Iina

  VastaaPoista
 40. Olen yllättynyt että nämä korut ovat Suomalaisia!? Itselleni ja kaikille tyttöystävilleni hankin ystävänkoruksi tuon Classical Combo Leather Strapper:in. Eli nahkapunos jossa tuo kolikko, ja jota voi myös käyttää kaulakoruna. Kaksi korua yhden hinnalla. Genious! Ja mikä hyvä ajoitus, olin aivan joululahjaideaa vaille ystävilleni. Kiitos, t. Heidi W-H.

  VastaaPoista
 41. Ottaisin "metal" kuvasarjassa alhaalla vasemmalla olevan rannekorun. Niin ja ihan itselleni :)

  t. Minna

  VastaaPoista
 42. Koska perhepiirissä ostamme joululahjoja vain lapsille, nappaisin voittokorun röyhkeästi itselleni ;) Haluaisin jonkun kauniin kaulakorun, sillä käytän päivittäin joko korua tai huivia!!!

  t.Päivi

  VastaaPoista
 43. Hei,
  kauniita kaikki, mutta eniten miellytti Rosie Sparkle -necklace

  Ja itselleni tietysti, toisille on niin vaikea ostaa koruja :)
  Tiina

  VastaaPoista
 44. Moi,
  ompas tosi tyylikkäitä ja kauniita koruja. Etenkin nuo rannekorut ovat mahtavia! Ja mikä parasta - ihan kohtuuhintaisiakin. Antaisin iloisesti itselleni palkkioksi kuluneesta syksystä selviytymisestä, ja joulukuisten synttäreideni kunniaksi a doubler-Hearter in black leather - rannekorun. Sydän ja mustaa nahkaa, miten ihanan yksinkertaisen tyylikästä! Fanitan kovasti sydänkoruja :)

  VastaaPoista
 45. Ihan mahtava on tuo punainen koru isolla sydämellä - jouluesiintymisiin, pikkujouluihin ja konsertteihin se pääsisi varmasti asuani koristamaan :)

  t.sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 46. Aivan ihania koruja; erityisesti ihastuin nahkakoruihin, ne ovat ehdottomia suosikkejani.Valkoinen koru meritähdellä; ja tietenkin itselleni.

  PirjoS

  VastaaPoista
 47. Ihania!
  Oma suosikkini on Classical Combo Leather strapper mustana.
  -seija

  VastaaPoista
 48. suosikkini on flirty-kaulakoru, itselleni ottaisin!
  t. Marja

  VastaaPoista

 49. Aivan ihania koruja ovat kaikki!

  Suosikikseni kuitenkin valikoitui tuo ylimmäisenä näkyvä nahkaranneke, missä käsi taskussa, mustan ystävä kun olen, ja tällaisesta olen pitkään jo haaveillutkin. :) Toivottavasti onni suosisi ikäänkuin joululahjaksi itselle.

  VastaaPoista
 50. Ihanuuksia! Classical combo leather strapper mustana lahjaksi ystävälle. Kiitos vinkistä, La Puellasta hankin joululahjat ystäville ja kummilapsille! Mikseipä itsellekin.... Tykkään blogistasi! Ihanaa ja valoisaa joulunaikaa sinulle!

  Anna

  VastaaPoista
 51. Haluaisin itselleni valkoisena nahkaisen ultimate fashionista rannekkeen, hieno!
  Lispe

  VastaaPoista
 52. Olipa siellä monta ihanuutta. Se Red Goddess kaulakoru oli kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 53. Kauniita koruja ja vielä suomalaisia, itselle valitsisin nahkaisen Ultimate Fashionista bracelet-rannekorun mustana.

  T. Piritta

  VastaaPoista
 54. http://www.lapuella.com/Precious%20stones/white-stones-crystals-necklace-lapuella

  Ihanuuksia oli monia, valinta oli hurjan vaikea.
  betty

  VastaaPoista
 55. Olivatpa kauniita. Täytyy laittaa merkki mieleen. Itse tykkäisin käyttää rannekoruja mutta usein riisun ne heti töissä pois. Metalli kolisee ikävästi näppäimistön reunaan. Siksi ehdottomasti tuo ensimmäinen nahkainen rannekoru on mieleeni (kuvissasi ensimmäinen harmaiden housujen kera).

  VastaaPoista
 56. Kiitos ihanasta koruvinkistä!

  Itselleni valitsisin Classical combo leather strapperin, punaisena.
  Tyttärille taidan tilata pukinkonttiin La Puella Into the Wild Braceletit valkoisena.

  -R-

  VastaaPoista
 57. Monta tosi ihanaa! Valitsisin itselleni tuon kuvakollaasisi ensimmäisen, Classical combo Leather Strapper Black, mutta sitä en siinä värissä löydäkään sivuiltaan...eli jos ei se ole mahdollinen, niin sama ranneke valkoisena eli White.
  T: anna-liisa ( alvansu@gmail.com )

  VastaaPoista
 58. Hei, kiva arvonta ja kiva blogi sinulla :)
  Tällä kertaa olisin itselleni valitsemassa ID Badge Holder Ocean Blue Agate, Round Metal. Olisi töissä aika kiva ja asiallinen asuste.

  t.Tiina

  VastaaPoista
 59. Kauniita koruja! Valitsisin itselleni tuon alussa olevan sydämen, joka on vaaleassa nahkanauhassa.
  Hyvää joulun odotusta! Kiitos ihanasta blogista, josta on nuoremmallekin paaaljon tyyli-iloa!

  VastaaPoista
 60. Valkoinen nahkapunoskoru meritähdellä suosikkini, ihanan kesäinen vaikka miksipä ei sopisi tänne hankienkin keskelle! :D

  VastaaPoista
 61. Heippa!
  Aivan ihania tosi monet- classical combo leather strapper punaisena olis kuitenkin ihan mun juttu, vaikka ensin jotain ID batchiä ajattelin- mutta se on ennemminkin töihin, joten jos hannu hanhimaisuudestani huolimatta voittaisin arvonnasta niin kunnon punasta pitää olla ;)
  -hellu

  VastaaPoista
 62. Ihan uusi tuttavuus, tuolta löytyisi vaikka mitä kivaa! Tämän tyyppistä http://www.lapuella.com/metal%20/neclace-long-blue-lapis-metal-orient-lapuella kaulakorua olen itselle haeskellutkin, eri värisenä kuitenkin. Se voisi olla mun lahjatoive :)

  t. MiraX

  VastaaPoista
 63. Hei Marjukka!
  Metal, sydänriipus on mieleisin! Tyylikkäitä koruja kaikki.
  Terveisin Alice

  VastaaPoista
 64. Heips! Oi tuo punainen kivikoru, Red Goddess, on aivan ihana <3 sen tahtoisin t: Ninni

  VastaaPoista
 65. Oo, ehkä maailman kätevin koru toimistohiirelle: ID badge holder! Tahtoisin sinivalkoisen helminauhan. Mikäs sen kivempaa kuin kätevä ja kaunis koru :)

  mytty83@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Monikin miellytti silmää, mutta ID Badge Holder on ehdoton ensimmäinen valinta! Täytyy saada sellainen firman logonauhan tilalle :)

  -Memmi

  VastaaPoista
 67. http://www.lapuella.com/sparkle-necklace-long-blue-agate-lapuella Tämä kaulakoru se olisi ehdottomasti! Sopisi upeasti vaatekaappini sisältöön ja muihin koruihini. Jostain syystä kaulakoru puuttuu.

  VastaaPoista
 68. Stunning -metal braceletissa on samalla jotain herkkää mutta myös rouheaa meininkiä, aivan ihana!! Kiitos vinkistä, voipi olla että joutuu klikkailemaan muutamat korut pukinkonttiin..

  Terkkusin: Irmeli

  VastaaPoista
 69. Hei,
  Bongasin tämän heti: La Puella Ultimate Fashionista Bracelet, Brown
  Ihanan selkeä koru ja linjakas. Muutenkin ihastuin näihin nahkakoruihin, joillaisia minulla ei ole vielä yhtään (vielä). Tämä tulisi siis joululahjaksi itselle. Liitän aina koruihini jonkinlaisen tunnepitoisen siteen, siksi kai on niin haasteellista yrittää ostaa muille.. Kummitytön kasvamista odotellessa :)

  t. Marika

  VastaaPoista
 70. Minun suosikkin on nahkainen rannekoru "Into to Wild - Bracelet". Siinä rokkia ja särmää naisellisuutta unohtamatta.

  elsass@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Ihania ovat. Itselleni ottaisin punaisten helmien alla olevan korun, jossa on valkoisia ja hopean värisiä helmiä sekä ruskeita kiviä.

  Mira

  VastaaPoista
 72. Hei!

  Aivan ihania kaikki korut! Ihastuin helmiin, jotka ovat yllinnä oikealla. Helmissä on kauniit värit vihreää, vaaleaa jne. Antaisin ne itselleni lahjaksi. Kiitos ihanasta blogista!

  Raija

  VastaaPoista
 73. Oih, ihana arvonta. Sieltä löytyi vaikka mitä kivaa ja ehkäpä valitsisin Black Sparkle kaulakorun itselleni. Tosin luulen, että tuolta voisi löytyä myös tyttärelle jotain ihanaa pukinkonttiin. :)

  luksustaarjessa@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Todella ihania koruja vaikka millä mitalla... Eniten kuitenkin ihastuin ID badge holdereihin, haluan ehdottomasti saada tällaisen: ID Badge Holder, Crystal, Round Metal. ;) Jos arpaonni ei suosi, täytyy käydä ostoksilla.

  Ihanaa joulunaikaa toivotellen,

  Merja R

  VastaaPoista
 75. Ohi, ihania koruja. Valitsisin ehkä white Stones käsikorua, jossa yksi harmaa kivi.

  Heidi.M.R

  VastaaPoista
 76. Mukavaa sunnuntaita! La Puella "tyttönä" valitsisin sen ihan ensimmäisen osittain nahkaisen korun, jossa metallinen pyöreä laatta. Se on tyylikäs eikä liian pramea.

  terkuin Blogisivakiseuraaja

  VastaaPoista
 77. Hei !
  Kaikki kävisi. Kaulaan ottaisin mielelläni Id Badgesin. Ihania ovat.
  T. Mummeli

  VastaaPoista
 78. Hyvää sunnuntai-iltapäivää

  ja lämmin kiitos miellyttävästä blogistasi! Sivuillasi on hauska pistäytyä pieni hetki silloin tällöin iltaisin paperitöiden lomassa ja saada hyvää mieltä ja inspiraatiota sädehtivän aikuisen naisen elämästä, kulttuurista, vaatteista, koruista, elämäntyylistä...

  Valitsisin rakkaalle äidilleni joululahjaksi kauniin valkohelmisen käsirenkaan (vai onkohan kaulakoru), jossa on helmien välissä pienet metallihelmet ja metallinen Puella Design -laatta. Töissä voisin pitää ennen joululomaa - ja toki asusta riippuen mihin vuodenaikaan tahansa - punaista kaulakorua hopeasydämineen luomassa talvista romanttista tunnelmaa. Ihana, sopivan boheemin tyylikäs korumallisto!

  Hyvää joulun odotusta kaikille
  tv. Tuija

  VastaaPoista
 79. Hei! Sydämenmuotoinen "Flirty- necklace, heart" vei sydämeni. Vaikken olekaan superromanttinen, tätä kaunista korua tulisi takuulla käytettyä paljon sekä arjessa että juhlassa.

  VastaaPoista
 80. Olipa kiva korumerkkilöytö! Lahjan ostaisin itselleni, koska ostan yleensä omatkin lahjani kaiken muun ohessa, vuosien työn tuloksena muotoiltu kompromissi...Ottaisin ilman muuta tuon ensimmäisen kuvan korun, jossa käsi housun taskussa, mutta nettisivulta en sitä löytänyt, kelpaisi myös Double Hearter-leather bracelet, black.
  T. Annis

  VastaaPoista
 81. Valitsisin itselleni Black Sparkle -necklacen. Muiden lahjat on jo hankittuna, joten nyt olisi vuorossa itseni hemmottelua :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.