Punainen neule

Tässä vielä viikonlopun kuvasatoa: Espritin tomaatinpunainen neule, jalassa vanhat saman merkin reisitaskuhousut. Kaulassa ja ranteessa La Puellan nahkaiset korut (saatu). Kaulakorun voi taitella myös ranteeseen.

Viikonloppuna on kampaaja – vihdoin! Taidan antaa vapaat kädet, silloin tulee yleensä paras tulos. Ja väritoive on myös, sekin pariin kertaan tehty ja hyväksi havaittu. Voiko mikään niin naista piristää kuin kampaajallakäynti? Lehtien luku, rupattelu, teen juonti ja keksin syönti – aika kuluu rennosti ja leppoisasti!

En muuten stressaa joulun laittoa mitenkään. Joulu tulee, miten tulee. Saamme mieluisia vieraita, tärkeintä on yhdessäolo ja lepo. Ja hiljaisuus. Siitä tulee minulle joulu.

Eipä muuta kuin tällainen pikainen tervehdys täältä keskiviikkoiltana!

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  19/12/2012 / 6:47 pm

  Ihana punainen. Piristysruiske. Mulle kans. Jotenkin sellinen olo, että nyt on saatu tarpeeksi syksyisitä sävyistä. Väriä kiitos. Ehkäpä se merkki siitä, että syksy saa mennä menojaan.Hiljaisuus…mitä se on? Ei taida toteutua meidän perheen ja suvun joulussa. Ehkäpä toisessa elämänvaiheessa sitten. Parempi vaan nauttia siitä, mitä elämä on tähän hetkeen antanut. Tulee vaan tyytymättömäksi, jos haikailee sellaisesta mitä ei ole juuri nyt 🙂 🙂 Jokaisessa elämäntilanteessa on kuitenkin ne huippujuttunsa.-m

 2. Anonyymi
  20/12/2012 / 6:27 am

  Hyvää joulunaikaa =) Luin joskus että teet värianalyyseja. Osaisitko sanoa mikä vuodenaika voisin olla kun omistan vihreät silmät, kalpean vaalean ihon ja maantienharmaat/vaaleat hiukset? Rusketun melko huonosti, päivetyn vaan vähän ja palan melko herkästi.

 3. Dahlia
  20/12/2012 / 8:25 am

  Tuo punainen neule on todella kaunis ja ihana piristys. Sopii hyvin joulunaikaan, mutta minusta punainen sopii ihan aina kun kaipaa vähän pirteyttä. Alemman postauksen hame on myös kaunis, kovasti mieleeni sekin 🙂

 4. Marjukka
  20/12/2012 / 8:53 am

  Joo, nyt kaipaa väriä valkoista naamaansa koristamaan!Totta, jokaisessa elämäntilanteessa on omat, mahtavat juttunsa. Nautitaan siitä!

 5. Marjukka
  20/12/2012 / 8:55 am

  Kiitos samoin, oikein hyvä joulunaikaa sinullekin, kiltti anonyymi! En valitettavasti osaa sanoa, pitäisi nähdä sinut. Jos asut pk-seudulla, suosittelen värianalyysissä käyntiä Runeberginkadun Face Factoryssä. Muualla Suomessakin tehdään niitä. Kannattaa käydä! : )

 6. Marjukka
  20/12/2012 / 12:25 pm

  Kiitti Dahlia!

 7. Anonyymi
  21/12/2012 / 5:10 pm

  Näytät todella hyvältä! Jättäisin kuitenkin kaulakorun pois. Senhän voisi laittaa ranteeseen.. Yritän tässä keksiä perusteluita, miksi se ei sovi tuohon yhdistelmään, mutta enpä nyt keksi.. Rannekorut ovat todella hyvät! Laitathan sitten kuvia, kun olet käynyt kampaajalla? Odotan!!

 8. Marjukka
  21/12/2012 / 8:31 pm

  Kiitti! Kuvia tulee varmaan jossain muodossa. 🙂

Vastaa