Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

13.12.2012

Sain kuin sainkin lipun!

Kylläpä kävi tuuri - nimittäin supersuositun Lumikuningatar-baletin lauantai-illan näytökseen oli pari peruutuspaikkaa, ja ehdin napata ne itselleni! Olen ihan superonnellinen, sillä balettia on hehkutettu ihan valtavasti. Olen Tuomas Kantelisen musiikin fani, joten odotukset ovat korkealla...

En ole ehtinyt /jaksanut / saanut aikaiseksi mennä ainoaankaan kulttuuririentoon, joten aion nauttia tästä ihan täysillä! Joulun 2013 esitykset tulevat muuten myyntiin tiistaina, joten kannattaa olla tarkkana, jos haluaa päästä katsomaan tämän esityksen.

Onko joku jo käynyt...?

Kuva Kansallisoopperan sivuilta, julisteen suunnittelijaa en löytänyt

10 kommenttia:

 1. Sama näytös meilläkin! :)
  Varattiin liput jo ajoissa syksyllä, onneksi niin.

  Kivaa baletti-iltaa lauantaille!

  VastaaPoista
 2. Lumikuningatar baletti on aivan ihana. Kävimme katsomassa 6-vuotiaan tyttäreni kanssa ja me molemmat nautimme. Uskon että pidät :)

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa mahtava juttu! Toivottavasti nautit siitä. Tuon edellisen kommentoijan Minnan kommentin perusteella heräsi mielenkiinto mennä katsomaan baletti oman tyttäreni kanssa. :-)

  Minä lähden kohta Jari Sillanpään ja AiA:n konserttiin. Jarin ääni on aivan upea eivätkä ne AiA:n naisetkaan hullumpia ole. Takuuvarmasti upea ilta luvassa.

  VastaaPoista
 4. Odotan kommentteja baletin jälkeen... Itse en päässyt lähtemään tyttären kanssa, mutta työpaikaltani oli tiistaina iso porukka siellä. Kommentit olivat kovin ristiriitaisia: toiset nauttivat kovasti, osaa häiritsi esim. orkesterin puuttuminen, Krista Kosonen jne. Makuasioita tietenkin. Mukavaa baletti-iltaa kuitenkin!

  -Aana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan varmasti kommentteja. Pääasia, että nyt pääsee vähän ulos tuulettumaan ja nauttimaan taiteesta!

   Poista
 5. Kiitos vinkistä vuoden 2013 lipuista. Pähkinänsärkijä on nähty jo monena versiona eri näyttämöillä. Baletti aikuisten tyttärien kanssa on yhtä juhlaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa olla kyllä ajoissa liikkeellä, liput tulevat varmaan menemään kuin kuumille kiville.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.