Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vaaleanpunaista

Eilen oli aika vaaleanpunainen fiilis! Jalassa kotona lämmittävät O.I.S.:n pehmoiset lammastossut. Anoppi lähetti suloiset joulusukat. Päiväkahvilla nautin Fazerin puolukkarahkatäytteisen Brita-kakun palasen. Nami!

Mukavaa torstaita!

Share:

2 Comments

 1. Mapsi
  joulukuu 20, 2012 / 9:17 pm

  Ihanan lämpöisen näköiset tossut ja sievät sukat! Minä oon villasukkaihmisiä ja kuleksin niissä kotona usein. Portaissa vaan pitää olla vähän varovainen, ettei tulla rytinällä alas ;D Ja mikä kakku, nam! Minä söin tänään myös yhden joulutortun =)

  • Marjukka
   joulukuu 21, 2012 / 10:43 am

   Niin pitää olla, mä olen kerran liukastunut ja taittanut pikkusormeni. Ai että se oli kipeä. Villasukat ovat niin ihania!! Sähän osaat tehdä niitä itsekin. : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *