Filipan kevät

Sähköpostiin oli tullut ilmoitus: Filippa K:n kevät (ei mainoslinkki) näkyvillä! Ja minähän klikkaamaan innokkaana!

Aluksi olin vähän pettynyt: ei oikein mitään WOW-efektiä herättävää. Muutamasta vaatteesta totesin, että sen tapainen minulla on ollut 90-luvulla, mm. hyvin vaaleanpunainen bleiseri… (Muistatko, E?)

Toisella katsomiskerralla sitä alkoin jo lämmetä, muutama vaate oli ruudulla ihan pitempään. Ja kolmannella kerralla löytyi muutamia todella kauniita. Ei kuitenkaan mitään pakkosaadakunonniinihana-vaatetta.

Pitkästä aikaa kokosin muutamia lemppareita kollaaseihin. Perusjutut, kuten bleiserit, teeppari ja suorat housut olivat taas saatavilla ilman mitään suurempia muutoksia.

Tässä kollaasissa ihastuin farkkujen väriin, niin raikas! Malli on Gracie, josta minulla ei ole kokemusta, aikaisemmat farkkuni ovat olleet Niki-mallia. Sininen bleiseri on myös söötti, ja paidat ihania.

Seilorilahkeet kevääksi ovat taas täällä! Mekko on suloinen pikku frilloineen.

Samoin beige mekko alla vei sydämeni. 

Kääk, tästä kuvasta saan vähän takaumia! Vuonna 1991 minulla oli just tasan tuon väriset farkut ja bleiseri. Muistan vieläkin sen onnentunteen, kun äiti vei minua kauppoihin ostamaan sitä. Se oli puuvillaa, laatikkomainen ja sen vuori oli kukkainen. Tiedä sitten, onko tämä vaatekappale luonnossa ihan erinäköinen kuin kuvissa.

Onneksi kevättä voi jo fiilistellä, vaikka maassa on vielä lunta – varsin kauan!

 Hauskaa perjantaita!

Ps. Vastailen loppuihin Kuka olet-kommentteihin huomenna, ja muihinkin!

Share:

16 Comments

 1. Sara S.
  25/01/2013 / 1:45 pm

  Minullakin on ollut juuri tuon väriset farkut sekä bleiseri ja vuosikin oli varmaan se 91- :DNoista kollaasisi tuotteista ihastuin kyllä tuohon hennon lilan kauluspaitaan – iiihana !!!Täytyykin katsastaa mallisto, josko sieltä löytyisi uusi valkoinen paita.

 2. Mapsi
  25/01/2013 / 3:08 pm

  Seilorilahkeet, ou nou, niissä on heiluttu ahkerasti joskus 😀 Ihanat korkkarit!

 3. Eeva
  26/01/2013 / 5:38 am

  Heh, sen kevään ja bleiserin kyllä muistan – mulla oli Seppälästä ostettu täysipitkä trenssi, jossa oli VALTAVAT olkatoppaukset. Nuo Filipan kevätvaatteet eivät ehkä siksi herättäneet erityisiä vov-elämyksiä mullakaan, mutta kevääseenhän on vielä matkaa ja uusia vaatteita varmasti tulee.

 4. Sara
  26/01/2013 / 8:06 am

  Ah, mahtavaa, että leveälahkeiset housut tulevat taas! Minulle eivät pillihousut tai legginsit sovi, joten olen sitkeästi kulkenut bootcut- tai leveälahkeisissa housuissa koko ajan. :-)Asiasta ihan kolmanteen: onko kenelläkään tietoa, mistä löytäisi nahkaisen kynähameen? En halua investoida siihen hirveitä summia, reilu satanen on maksimi, sillä nyt liikutaan oman mukavuusalueeni rajoilla, ehkä niiden ulkopuolella.

 5. Anonyymi
  26/01/2013 / 8:30 am

  Nuo kahteen ylimpään kollaasiin liittämäsi sandaletit on vaan pakko saada. Muuta vaihtoehtoa ei ole!-salla-

 6. Anonyymi
  26/01/2013 / 9:14 am

  Omasta kaapistakin löytyvät viimeisen kollaasin väriset leveälahkeiset farkkuihanuudet muutamien vuosien takaa : ) Zalandolla ja Nelly.com:illa oli kummallakin ainakin joku aika sitten musta nahkainen kynähame alevalikoimissa. Jäljelläolevat koot olivat pieniä muistaakseni ja alehinnoilla satasen kieppeillä. Lindexin musta nahkainen kynähame oli alessa jotain neljäkymppiä, mutta saattaa olla loppuunmyyty.Kaneli

 7. Anonyymi
  26/01/2013 / 9:31 am

  Ei mitään va-va-voomia ehkä tosiaan, mutta innostuin kuitenkin miettimään, josko nuo hopeiset kengät voisivat olla juuri ne "oikeat" siniturkoosisävyisen polvipituisen unelmankevyen olkaimellisen silkkimekkoni kavereiksi. Mitäs tuumaat? Vinkkejä otetaan mielellään vastaan mekon asustamisessa : ) Kaneli

 8. Anonyymi
  26/01/2013 / 11:27 am

  Heips! Oletko ollut tyytyväinen Filipan laatuun? Mulla on ollut vähän ongelmia matskujen kanssa… t-paitaan (tencel) tuli pesussa reikä, samoin merinovillaiseen neuletakkiin jonka pesin villaohjelmalla (muissa vaatteissa ei ole ollut tätä ongelmaa). Mietin nyt onko vika mussa vain materiaaleissa, kyllähän käyttövaatteita pitäisi voida pestä, villaa tietysti harvemmin mutta joskus kuitenkin. Tykkään Filipan vaatteista kovasti ja harmittaa. Täytyy varmaan laittaa palautetta Filipalle.-Hanna

 9. Marjukka
  26/01/2013 / 3:01 pm

  Varmasti tosi hyvät! Asusta pienellä, keveällä vastavärilaukulla, esim. persikka / lohi, ja samaa joko kaulaan tai korviksiin. Voi, tule kesä pian!

 10. Marjukka
  26/01/2013 / 3:02 pm

  Hento liila on kaunis väri! Kyllä FIlippa K:lta aina kukkaron kauhuksi jotain ihanaa löytyy.

 11. Marjukka
  26/01/2013 / 3:03 pm

  Eikö! ; ) Joo, ei periaatteessa mitään seilorilahkeita vastaan, mutta hmm kuitenkin…

 12. Marjukka
  26/01/2013 / 3:04 pm

  Mä muistan sen, me oltiin niin muodikkaita trensseissämme!!

 13. Marjukka
  26/01/2013 / 3:05 pm

  Ne ovatkin tosi söötit!

 14. Marjukka
  26/01/2013 / 3:07 pm

  Voi ei, onpa harmi, että noin on käynyt! Mulla ei ole ollut ongelmia kuin yhden pitkähihaisen t-paidan kanssa, joka oli ihme lurppa. Olen pessyt, silloin kun olen pessyt, nolla-asteessa. Kyllähän laadukkaan neuleen tulisi kestää pesua. Minä petyin erääseen tummansiniseen Lexingtonin villaneuleeseen, johon tuli kyynärpäähän reikä pesun jälkeen. Laita ihmeessä palautetta!!

 15. Karla ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi
  26/01/2013 / 5:55 pm

  Hassua, tuntuu, että juuri tuon tyyppisiä vaatteita on kaapissa muutaman vuoden takaa. Sellaisia, joista on aikanaan tykännyt kovasti, eikä ole hennonut sitten luopua. Vielä kun mahtuisi niihin..Minulle on sattunut kohdalle vain tosi hyvälaatuisia Filippan vaatteita ja mietinkin tässä vähän aikaa sitten sellaista päätöstä tälle vuodelle, että rajoittaisi ostokset vain pariin merkkiin joista Filippa K olisi yksi.

 16. Marjukka
  27/01/2013 / 12:41 pm

  Uskomatonta, että olet miettinyt samaa kuin minäkin, tuota ostosten rajoittamista muutamaan merkkiin!! Olen kyllä nytkin aika "rajoittunut". Vähän tästä kokoelmasta tuli sellaista ysäri-takaumia, joita pitää pureskella!

Vastaa