Lomahotellimme

Kuvailin hieman Gran Canarian lomahotelliamme, alla muutama kuva. Hotelli H10 sijaitsi Melonerasissa, eli saaren eteläosassa. Hotelli oli rinteessä joten kadulta hotellin aulaan mentäessä astuttiin suoraan kuudenteen kerrokseen. Kuudennessa kerroksessa oli myös huoneemme, josta oli tosi hienot näkymät Atlantille.

Hotellin ehdottomat plussat olivat valtavat auringonottoalueet. Missään vaiheessa ei ollut mitään ylikansoituksen tunnetta, vaan kaikille riitti aurinkotuoleja ja tilaa. Miinusta annoin hallimaisesta ruokalasta, joka oli persoonaton syöttölä. Meillä oli bed&breakfast-majoitus, mutta ensimmäisenä iltana söimme hotellissa. Ruoka ei ollut mielestäni kaksista. Onneksi lähistöllä on kivoja ravintoloita yllin kyllin.

 Näkymä parvekkeeltamme. Päärakennus kuvaa kaartuvia palmunlehviä. Taustalla näkyy Melonerasin golf-kenttä.

 Priviledge-huoneessa oli odottamassa herkkuja ja Espanjan Elle. Kannessa näkyvä kaunis nainen on kuuluisa urheilutoimittaja. Huoneeseen kuului myös sanomalehti. No joo, kerran se tuli, ja sekin oli tanskalainen. Suklaapalloja sen sijaan riitti aina siivooja käydessä. No tulihan niitä syötyäkin. Plus Fazerin sinistä.

 Portaikkoa… Niitä riitti kyllä.

 Ballroomia… Täällä oli iltaisin esiintyjiä. Arvatkaapa, jaksoinko valvoa niin myöhään…?

 Auringonlasku parvekkeeltamme. Se piti nähdä joka ilta.

 Tällaisessa kivassa korisohvassa köllöttelimme kolmena päivänä.

Auringonottoalueelta…

Maisema-allas. Lastenallas ja varsinainen suuri uima-allas olivat hotellin toisella puolella.

Kaikenkaikkiaan tuli kuvattua tosi vähän ja sekin pikkupokkarilla. Kuvia katsoessa tulee kyllä vähän haikea olo… On se aurinko ja lämpö vaan niin ihanaa. Vuosi vuodelta tuntuu siltä, että kaipaa ja tarvitsee aurinkoa enemmän ja enemmän. Voi noita onnekkaita, jotka voivat elää niin paljon ulkona… Onneksi siitä pääsee nauttimaan silloin tällöin. Kauankos se D-vitamiini säilyi kehossa? Kuukauden? Kaksi?

Sain kyllä viikossa hotellielämästä tarpeekseni. Minne sitten seuraavaksi mennäänkin, on paikallaan talon tai pienen asunnon vuokra ennen hotellia! 

Aurinkohaaveita kaikille!

Share:

8 Comments

 1. Reetta
  09/01/2013 / 8:21 pm

  Voi, näyttää niin ihanalta! Me oltiin viime talvena Maspalomasin ja Melonerasin rajalla ja käytännössä Melonerasin puolella hengailtiin. Aivan ihana paikka ja meillä oli ihana hotellikin. Tälläisiä kuvia katsellessa tulee aina matkakuume, mutta onneksi helmikuussa odottaa matka Teneriffalle 🙂

 2. Riina
  09/01/2013 / 8:58 pm

  Viihtyisän näköinen hotelli ja erityisen kivat nuo korisohvat allas-alueella. Kyllä niissä mieluusti lomapäiviä löhöilisi. 🙂 Täällä on sairaslomalla surffailtu netissä ja yritetty etsiä sopivaa hotellia Roomasta. Lennot varattu, mutta Rooma ennestään vieras ja sopiva alue pitäisi löytää. No ehkä me vielä tällä viikolla joku sopiva hotelli löydetään, tosin nähtäväksi sitten jää, millainen se oikeasti on.. 😀

 3. Amanda
  10/01/2013 / 11:18 am

  Voi miten ihanan näköistä! Ja wau mitkä herkut odottamassa, ihanaa. Oli muuten kiva se Kodin Kuvalehden juttu, kommentoinkohan sitä ikinä?

 4. Marjukka
  10/01/2013 / 2:14 pm

  Oi, sitten sinulla on jotain ihanaa odotettavaa! Aurinko ja lämpö siinä vaiheessa vuotta tekee niiiiin hyvää. : )

 5. Marjukka
  10/01/2013 / 2:15 pm

  Wow, Roomassa riittää näkemistä! Eipä ole tullut siellä käytyä. Teille tulee varmasti ihana reissu!

 6. Marjukka
  10/01/2013 / 2:15 pm

  Kiitos, olihan se hauska juttu ja jäi kivat muistot!

 7. Nonna
  10/01/2013 / 5:06 pm

  Ihan täydellinen! Tykkään tuosta alueesta Gran Canarialla (en ole siellä vielä kylläkään yöpynyt). Viime talvena olin saarella viimeksi, mutta nyt ei ole aurinkolomaa tiedossa tänä talvena 🙁

 8. Marjukka
  11/01/2013 / 10:00 am

  Alue on tosiaan kaunis ja siisti. Möykkääjät ovat Inglesissä…

Vastaa