Raidan hurmaa

Kevättalvi on raitojen aikaa. Tai miksipä ei koko vuosi, eihän raitahulluuttaan tarvitse kevääseen pantata. Omassa vaatekaapissa on vain kaksi raitapaitaa, Henry Lloydin puuvillateeppari ja Filipan neule. Katsonkin nyt vähän raitoja sillä silmällä…

Yhteistyökumppanieni valikoimista löytyi monta kivaa raitulia, joihin voisin yhdistää vaikka jonkun ison kaulakorun!

Stockmannin valikoimista löytyi ankkurineule Tommy Hilfiger, beige-valkoinen raitajakku Vila, ja raitamekko Vero Moda.

Löysä paita by Malene Birger, v-aukkoinen neule Morgan, alhaalla vasemmalla neule Armor Lux  ja söpö rusettipaita Sisley, ensimmäinen neule Duetosta, muut Zalandolta.

Suosikki tässä: Warehousen buklee-tyylinen raitajakku Asosilta! Rento ja ihana! Kuva ei valitettavasti  tee sille oikeutta.

 Joko teillä kiiltää silmissä raita? Olisi kiva tietää, miten asustatte raitapaitoja!

Share:

9 Comments

 1. Dahlia
  31/01/2013 / 12:04 pm

  Minä taidan kuulua ihmisryhmään joka pitää raitaa ympäri vuoden. Ihan suosikkini raidoista ovat siniset raidat valkoisella pohjalla. Sen asustaminen joko samalla tumman sinisellä tai punaisella on suosikkini. Vähän konjakkia sekaan asusteiden muodossa. Kovin klassista seilorityyppiä siis, mutta aina se mielstäni näyttää yhtä nätiltä 🙂

 2. Tarja
  31/01/2013 / 2:29 pm

  Rusettipaita on i-ha-na!!! Pakko-ostos… 🙂

 3. Lennu
  31/01/2013 / 7:21 pm

  Raitaa löytyy monessa värissä:)Yleensä yhdistän raidat rentoon asuun,saatanpa kietaisssa kukallisenkin huivin kaulaa(samoissa sävyissä).Nuo raidalliset jakut tai bleiserit eivät ole minun juttu lainkaan.Jotenkin vierasta raitaa jakuissa…

 4. Maati
  31/01/2013 / 8:26 pm

  Ihan kauheasti en ole raitojen perään, mutta pari puseroa löytyy, beige-mustaraitaisia. Ne yhdistän, yllätys: mustaan ja ruskeisiin sävyihin, tylsä pukeutuja kun olen. Kesällä valkoisten housujen tai farkkujen kanssa valkoinen mustilla tai sinisillä raidoilla on tosi kiva.

 5. Marjukka
  01/02/2013 / 9:07 am

  Niin minustakin, konjakki sopii tosi hyvin sinivalkoiseen. Itsekin tykkään asustaa klassisesti, se on niin raikkaan näköistä!

 6. Marjukka
  01/02/2013 / 9:07 am

  Ihan huippusöötti!!

 7. Marjukka
  01/02/2013 / 9:08 am

  Kukka ja raita ovatkin hauska yhdistelmä! Nyt sitä raitaa on jakuissa ihan hirveästi! Sellainen kauhean voimakas ei ole omaankaan makuuni, ennemmin tuollainen kapea.

 8. Marjukka
  01/02/2013 / 9:09 am

  Mikä ettei beige-mustaraita, vähän toisenlaista! : )

 9. Maati
  02/02/2013 / 7:51 pm

  Voi ei, parane pian! Minäkin tykkään paksuista kirjoista ja uppoan siihen myös, lapsenakin olin aina nenä kirjassa. Täytyykin lukea tuo kirja, kun sitä kehuit, en olekaan hänen kirjojaan ennen lukenut. Ja muuten, lapsuuden ammattihaaveeni oli kirjailija tai sairaanhoitaja, kumpaakaan ei minusta tullut, mutta lukeminen on rakas harrastus.

Vastaa