Tämän vuoden ostoslistalla

Blogeissa on näkynyt jo jonkinverran haavelistoja tämän vuoden tulevista hankinnoista. Minäkin mietiskelin omaani, ja kas, syys-talviosastolle ne suurimmat haaveeni päätyvät. Kuitenkin tosiasia on, että kesävaatevarastoni on miniminiminimaalinen verrattuna syys-talvikampeosastoon. En osaa erityisesti innostua kesävaatteista, vaan villaneuleet, kaulahuivit ja toppatakit saavat minut täpinään…

En omista t-paitoja ollenkaan paria rupuista yksilöä lukuunottamatta, joten niitä aion keväällä hankkia, samoin ihan tavallisia farkkuja, parit shortsit, hameita ja ohuita neuletakkeja. Olen jo pari vuotta metsästänyt valkoista mekkoa, jotain alla olevan tapaista, mutta ilman värejä.

Tässä ykköshaaveet tälle vuodelle:

 Söpöt sandaalit ovat myös tervetulleita:

 Nudet korkkarit ovat kesäjuhlien tunnelmankohottaja, nämä iki-ihanat ovat Miu Miun, NAPista:

 Syksymmällä haluaisin tummansinisen untuvatakin…

Ja nahkahousut, jotka yhdistäisin paksuihin villaneuleisiin ja pitkiin paitiksiin… Kokeilin InWearin täydellisiä stretch-housuja, mutta taas myöhäisheränneenä kokoni oli loppu.

 Ja talven iltamenojen pelastajaksi musta housupuku, tämä versio Filippa K:n.

Pictures borrowed net-a-porter.com, perfectlybasics.nl, inwear.com, shopbop.com

Saapa nähdä, mitkä haaveistani ovat vuoden lopussa kaapissani! Mitä teidän haavelistaltanne löytyy?

Share:

12 Comments

 1. Dahlia
  15/01/2013 / 4:43 pm

  Valkoinen mekko on täälläkin haavelistalla. Nudet korkkarit sain viime vuonna onnekseni ihan elokuun lopussa, niin tuolla ovat olleet kaapissa odottamassa kesää koko pitkän talven joka jatkuu edelleen. Muutoin ikihaaveissa on Burberryn trenssi keväälle/syksylle, mutta näin häävuonna odottakoon se haave seuraavalle vuodelle 🙂

 2. Business Woman
  15/01/2013 / 4:47 pm

  Minä myös etsin täydellisiä nahkahousuja! Ne on nyt vaan pakko saada:)

 3. anneaulikki
  15/01/2013 / 5:44 pm

  Mulle ei sovi valkoinen noin suuressa määrin, mutta mekoista tykkään kyllä ja etenkin kesällä. Ja kengät, monenlaiset !

 4. Rilla
  15/01/2013 / 6:16 pm

  Mulla ei kertakaikkiaan mitään mietittynä 🙂 Kuvastaa varmasti persoonaani jollain tapaa. Nuo nahkahousut kyllä putoaisivat tännekin. Sovittelin jo kavereita valkoisena, mutta en uskaltanut niitä aran värin vuoksi hankkia… Jahei, hauskaa, mulla tulee mustasta housupuvusta mieleen vain ja ainoastaan… työ 🙂 Vaikka tiedän, että sinä varsinkin osaisit asustaa sen kaikkea muuta kuin toimistomaiseksi.Jään siis seurailemaan sun vinkkejä! Eiköhän sieltä löydy mullekin ideoita 😀

 5. Mapsi
  15/01/2013 / 7:02 pm

  Jaa-a, montaa haavetta ei ole. Nahkahousut oli mullakin haaveissa, mutta se on nyt for real, eli ne pökät pääsee ulkoilemaan toisen kerran helmikuun alussa uudella Viking Grace-laivalla :DMutta kyllä haaveissa on edelleen ne punapohjaiset ihanuudet Loubotinilta, mutta hieman jäin harkitsemaan niitä kun sun kokemukset ei tainneet olla ihan parhaita..siis kengän mukavuuden suhteen? Ja ehkä toinen haave ois joku ihana laukku..en ihan vielä vaan tiedä mikä..eli ei mitään ihan selkeää kuvaa vielä. Muuten mennään viime kesän hankinnoilla.Ihana tuo valkoinen mekko,raikas ja tyttömäinen!

 6. Marjukka
  15/01/2013 / 7:02 pm

  Oi, häävuosi onkin varmasti ihan oma juttunsa!

 7. Marjukka
  15/01/2013 / 7:03 pm

  Nyt hetikö? Mä varmaan jätän sinne syksylle. InWear sopii mulle malliltaan, joten heti, kun syysuutuudet tulevat, voisin iskeä!

 8. Marjukka
  15/01/2013 / 7:03 pm

  Kenkiä ehdottomasti!

 9. Marjukka
  15/01/2013 / 7:04 pm

  Sinä tosiaan joudut käyttämään jakkuja varmasti enemmän kuin huvittaisi! Mäkin katselin valkoisia nahkahousuja, mut mieluummin sitten ruskeat tai mustat. : )

 10. Marjukka
  15/01/2013 / 7:09 pm

  Niin en tiedä, jotkut pitävät Louboutineja jalalle hyvinä, joten voihan olla, että ne sulla toimisivat paremmin kuin minulla. Kääk, sulla on nahkahousut, vautsi!!

 11. Anonyymi
  16/01/2013 / 9:00 am

  Ihan vain ihmettelen kun olet käynyt värianalyysissa ja käytät jatkuvasti valkoista, mustaa ja sinistäkin. Kuten tiedät, ne eivät ole syksylle pukevimpia:)

 12. Marjukka
  16/01/2013 / 9:52 am

  Eihän pukeutuminen ole niin kuolemanvakavaa!:D Sinisistä käyvät syksylle lämmin petroli, murretut laivaston-, laguunin- ja merensininen, sekä syvä kissankellonsininen.

Vastaa