Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.1.2013

Uudet nilkkurit

Selailin Zalandon sivuja, ja löysin kenkäpuolelta juuri sellaiset nilkkurit, joita olen pitkään etsinyt. Merkki oli vähän yllättävä: Scholl! Ensimmäisenähän tulee mieleen terveyskengät. No, huolimatta korostaan nämä nilkkurit ovat kyllä todella hyvät jalassa. Ja laadukkailta tuntuvat: tikkaukset kestävät lähitarkastelun, sivun solki on oikein soma. Malli on rouheanfiini, kivat sekä farkkujen, että suorien housujen kaverina.

Ihan pakkasilla en kuitenkaan tarkene näillä, sillä varpaani vaativat lämpimän vuoren kengän sisälle. Mutta varmaan ensimmäisten plusasteiden taas ilmaannuttua laitan nämä jalkaan. Koko oli juuri sopiva, eli vakikokoni 37 tilasin ja se oli aivan loistava. Joskus 37 on vähän nafti, ja 38 liian iso, mutta näissä ei ollut sitä ongelmaa.


Zalandossa muuten on kyllä mielestäni niin mahtava kenkävalikoima, että välillä tulee ihan runsaudenpula. Huh! Olen löytänyt monia kivoja merkkejä ihan järkevään hintaan. Schollillakin oli mm. kivoja, klassisia avokkaita ja avokasloafereita. Toimitus tulee MyPack-pakettina lähi-Siwaan, ja palautus on samaiseen paikkaan. Rahat palautuvat kortille varsin nopeasti.

Sehän on sitten perjantai! Mukavaa, vai mitä? ; )


21 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset nilkkurit ja kivoja yksityiskohtia. Mietin millaista ilmaa huomiselle on luvattu sinne suunnalle? Aiheuttaa taas miettimistä pukeutumisen osalle, että tarkeneeko kevyemmissä kengissä ja takissa, vaiko pitäisikö laittaa lämpimästä päälle? Tosin kauppakierrokselle ei kehtaisi untuvatakkiin ja neuleisiin pukeutua. ;) Mukavaa viikonloppua ja huomiseen! :)

  VastaaPoista
 2. Huomenna pitäisi olla kylmä, -15, ja kovaa tuulta. Hyrrnnn! Huomiseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no sitten pitää kyllä miettiä jotain lämmintä päälle. :D

   Poista
  2. Mä katsoin ja mietin ihan samaa! Laitan kyllä kunnon naparetkivaatteet mukaan. Sitten mun on varmaan taas liian kuuma... Mut ei se mitään, parempi niin päin! :)

   Poista
 3. Kivat minustakin! Ihan pienenpieni purnaus: Oliko tämä nyt yhteistyöpostaus? Siinä tapauksessa sen pitäisi mielestäni tulla tekstissä esille.
  Mukavaa viikonloppua! -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopa tunnistekenttää, siellä lukee sana commercial, jonka käytöstä tiedotan sivupalkissa blogiarkiston alla! Eli kaikissa postauksissa, joissa on affiliate- tai muiden yhteistyökumppanieni linkkejä, tunnisteissa on tuo sana.

   Poista
  2. Ok, kiitos vastauksesta! Ei ollut osunut silmään tuo. -Hanna

   Poista
  3. Olen samaa mieltä, että yhteistyöpostaukset ja mainokset tulisi merkitä selkeästi tekstiin. Pelkkä maininta tunnisteissa ehkä riittää lain mukaan, mutta henkilökohtaisesti tunsi itseni hieman huijatuksi tässä tapauksessa. Tykkää blogistasi todella paljon ja luen lähes päivittäin.

   Poista
  4. Ajattelit varmaan, että olen saanut ilmaiseksi nämä, mutta en ole. Mainitsisin siinä tapauksessa asiasta. Kiva, kun käyt lukemassa tätä, toivottavasti vastakin!

   Poista
 4. Schollin kengät yllättivät myös minut viime kesänä, kun ostin Schollin korkosandaalit. Hyvännäköiset ja hyvät jalassa, vaikka korkea on reippaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain, samaa minäkin ihastelin, kun koetepastelin noita popoja. Kylläpä nyt katson ko.merkkiä vähän uudella silmällä.

   Poista
 5. Oi, ihan sun näköiset kengät! enpä kyllä tiennyt, että merkillä on myös saappaita.

  VastaaPoista
 6. Wau mitkä nilkkurit :) Tosi kauniit! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinä tyyitaituri!! Ihana, kun jätit kommentin. Mukavaa viikonloppua sinne Pariisiin! :)

   Poista
 7. On kyllä somat ja hyvinkin samantyyppiset, mitä itsekin tilasin Brandosilta. Omani on Boomerang -merkkiset ja tosiaan, matalammat versiot kuin sinulla. Harmi, kun en saanut niitä vielä tänään..

  Härregyydelis, mikä keli huomiselle on luvassa!! No, nuttua nutun päälle, niin eiköhän siitäkin selvitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mua nauratti, kun näin sun postauksen, ja mulle oli tulossa ne popot. Samantaipaiset tosiaan oltiin hankittu!

   Onneksi ei tuule, kylmää on...

   Poista
 8. Todella kauniit nilkkurit, ja korko vaikuttaa riittävän tukevalta. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.