Lempifarkuissa

Lempifarkut ovat maailman ihanin vaate. Ne ovat farkuista yleensä ne vanhimmat, kuluneimmat, ehkä vähän rispaantuneet, mutta täydellisesti istuvat yksilöt. Ne, joiden vuoksi melkein itkee, kun ne on pakko heittää pois. Lempifarkuissa maailma näyttää turvallisemmalta, kotoisammalta, pysyvämmältä.

Omat lempparini ovat vuonna x ja y ostetut Miss Sixtyt. Kun olin niitä kassalla maksamassa, yllätyin iloisesti, kun hinnasta lähtikin puolet pois. Jos sille kuudellekympille lasketaan vuodet ja käyttökerrat, niin aika hyvin ovat hintansa väärti olleet. Ja tulevat olemaan, sillä ne ovat vielä hyvässä kunnossa.

Se oli sitä aikaa, kun farkun vyötärö oli tosi matala, ja me, joilla oli vähänkin peppua ja reittä, tuskailimme matalien mallien kanssa.  Nämä olivat siitä korkeavyötäröisimmästä päästä, joten liian matalat ne eivät onneksi ole nykykäyttöönkään. ”Eiks se oo vähän sellainen pissismerkki”, kommentoi ystäväni, kun kuuli minun ostaneen Miss Sixtyt. Voipi olla, se on italiainen nuorisobrändi, mutta nämä ainoat merkin edustajat kaapissani ovat kyllä loistavat.

Lemppareitani en halua pukea töihin. Nämä kaverit kuuluvat rentoihin lauantaiaamupäivän kauppareissuille, kaupungilla pyörimiseen tai tunikan kanssa koti-iltaan, kun odottelen vieraita ja laittelen illallista. Jos laittaisin ne töihin, ne edustaisivat perjantaita, kun viikonloppu on jo koittamassa.

DSC_0029-002

Lomalla tuli ajan kanssa kuvailtua, joten tässä lempifarkkuni Cosin paidan, Zaran bootsien, Massimo Duttin vyön ja Mulberryn rannekorun kanssa.

DSC_0037-001

DSC_0033

Näyttääkö maailma paremmalle lempifarkuissa? Millaisia lemppareita teiltä löytyy?

 Mukavaa torstai-iltaa kaikille!

Ps. Muistakaahan laittaa listoillenne blogini uusi osoite, jotta ei näe turhaa vaivaa Googlen tai vanhan blogin kautta! Myös Blogilista ja Bloglovin´ovat päivittyneet, ja Facebookiin FFS:n uusille sivuille pääset täältä.

Ps II: Kommentointi on myös yhtä helppoa kuin edellisessä: sähköpostiosoite ei ole pakollinen, ainoastaan nimi/nimimerkki ja sitten itse kommentti!

Share:

13 Comments

 1. Minna
  28/02/2013 / 5:50 pm

  Minulla taas NYDJ farkut, jotka löysin Jyväskylän Duetosta myyjän suosittelemina.Loistava istuvuus, tuki lantiolle ja vatsalle sekä mukavuus.Muita housuja ei juuri enää tule käytetyiksikään.

 2. Mapsi
  28/02/2013 / 6:09 pm

  Onpas kivat farkut! Istuvia farkkuja on kyllä aivan mahdoton löytää! Itse olen metsästänyt sellaisia semi-korkealla tai semi-matalalla, miten vain, vyötäröllä varustettuja housuja, kapeahkoja, lyhyitä, tummia…huoh, mahdoton tehtävä tälläiselle reitevälle.. Kun kokeilen niitä nilkkapituisia housuja, näyttää jalat toooodella hölmöiltä.. Eli itse ainakin olen avoin kaikille merkeille ja kokeilen kyllä kaikkia merkistä riippumatta 🙂 Kun oliskin sellaiset kuluneet, istuvat, pehmeät lempifarkut, sniif..Mutta hei, sun hiukset on kasvaneet tosi paljon, me likey!!

 3. Marjukka
  28/02/2013 / 6:17 pm

  NYDJ on mulle tuttu merkki, Nectarineki myy. Kyllä se niin on, että lemppareissaan olisi vaikka aina. Kun löytää yhdenkin istuvan merkin, se on helpotuksen huokaus… Farkkujen sovittelu on aika rasittavaa.

 4. Marjukka
  28/02/2013 / 6:18 pm

  No ovat, ja saavat vielä vähän venähtää… No voi että, harmi, jos niitä oikeita ei ole vielä tullut vastaan, mutta varmasti ne vielä löytyvät!

 5. Rilla
  28/02/2013 / 7:00 pm

  Allekirjoitan täysin tuon farkkuasian. Mulla on parit kappaleet lähes puhki kulutettuja farkkuja, joista en luopuisi millään. Plus harmittelen aina, etten omassa työssäni voi minkäänlaisia farkkuja pitää. Tylsää. Vetäisin niin mielelläni suorat, tummat farkut töihin jalkaan. Mun teinifarkut löytyvät nykyisin useiten Objectilta. Kai, kun on tuossa lähellä tyrkyllä. Hunkydoryn farkut myös sattuvat mun kroppaan kovasti hyvin. Niin, pidän setistäsi kovasti. Harmaa ja konjakki on herkullinen pari :)PS. Osoitekin on päivitetty!

 6. Marjukka
  28/02/2013 / 7:39 pm

  Voi kiitos, kun hoidit asian! Sun työssä tosiaan farkut voisivat olla jotain tosi radikaalia… Ruotsalaisilla on tosiaan hyvin istuvia malleja, mulle sopivat H&M, Nudie, Tiger ja Filippa mainiosti. Hunkydorya en olekaan kokeillut. Sen nettikauppa oli nopea kuin elohopea.Kiitti, minustakin harmaa ja konjakki ovat ihana yhdistelmä! Aika makee oli sinunkin settisi tänään.

 7. Riina
  28/02/2013 / 8:01 pm

  Ensimmäistä kertaa nyt kunnolla kylässä uudessa blogisi kodissa. Hyvältä näyttää ja onnea vielä kerran. Päivitin blogisi uuden osoitteen lukulistaani blogiini. 🙂 Mukavan näköinen asu ja huomaan olevani koukussa lempifarkkuihini. Eilen reissuun lähtiessä viime hetkellä vaihdoin vielä luotettavat luottofarkut jalkaan. 🙂

 8. Marika
  28/02/2013 / 8:21 pm

  Ei ole täydellisiä farkkuja vielä tullut kohdalle. Reitevä kun olen, niin vyötärö on aina suuri, jos reidestä ovat sopivat 🙁 Parhaat merkit tällä hetkellä ovat Levis Curve ID:n Bold Curvet bootcut -mallisina (niihinkin jää vyötärölle pari senttiä liikaa), Mexxin pillifarkut ja Lindexin suorat, vähän korkeampivyötäröiset. Tarkoitus olisi tilata NOMO – jeansin mittatilausfarkut. Kunhan saan muutaman kilon karistettua….Ihanan rento asu. Tuon tyylisissä vetimissä minä viihdyn. Harmi, etten voi työssäni käyttää farkkuja juuri koskaan.

 9. Marjukka
  28/02/2013 / 9:15 pm

  Voi kiitti päivityksistä! Hih, vanhassa vara parempi, eikös se vähän näin ole! ; )

 10. Marjukka
  28/02/2013 / 9:16 pm

  Sellaiset mittatilausfarkuthan ovat ihan loistava idea. Saa taastusti istuvat ja omille mitoilleen sopivat. Kerro sitten, miten ne istuvat, kun saat tilauksen vireille!

 11. Kristiina
  01/03/2013 / 9:37 am

  Ihana käsikoru ja vyö! Mulla on lauantaina ohjelmassa täydellisten farkkujen etsiminen kun joulukilot on karistettu viimeinkin!

 12. Marjukka
  01/03/2013 / 10:22 am

  Minäkin tykkään tosi paljon tuosta käsikorusta. Tsemppiä joulukilojen karistamiseen!

 13. Essi
  26/06/2013 / 7:57 pm

  Aika jännä et miss sixty on tehny noin korkeen vyötärön. Mäki tykkään merkistä mut vyötärön pitää olla tosi matala, ei mikään junttimalli.

Vastaa