Lexingtonin kevättä

Lexingtonin mainokset ovat yli-ihania (ei mainoslinkki). Ne myyvät houkuttelevasti mielikuvaa kesästä, rentoudesta, tuulesta ja merestä. Rennosta kodista, kukista, tyylistä. (Ja nuoruudesta, huoh…) Vaikka ruotsalainen merkki onkin, Lexington edustaa New England-tyyliä. Nettisivulta kerrotaan:

”There is a small place named Lexington located just outside Boston, Massachusetts. When you visit this small town of great beauty, you can hardly imagine the historical fact, that this was the place for the start of the American Revolutionary War. Here you will find the typical New England houses in cedar wood and white painting. Lexington is a place of historical significance and traditions”.

Lexingtonia en ole ostanut täyshintaisena ollenkaan, koska se on varsin tyyris merkki. Lisäksi sininen villapaita, joka minulla on, ei kestänyt koneen villapesua ollenkaan. Kumma juttu, vaikka esimerkiksi Benetton sen kestää, perinteisen paidan maksaessa vain 35€.

Haaveilla silti saa ja etsiä samantaipaisia kamppeita edullisemmilta merkeiltä tai odotella aleja. Kesäisin olen entistä värirajoitteisempi, sillä sininen, valkoinen ja ruskean sävyt viehättävät eniten.

Viime kesän Mallorcan-reissulla juttelin hotellini uima-altaalla kivan suomalaispariskunnan kanssa. Nuorella rouvalla oli ihanat bikinit ja sinivalkoinen pareo, allaslaukkuna sininen Lexington-kassi. Allasasu oli kerrassaan ihana. Ei tullut kysyttyä, oliko kokonaisuus Lexingtonin, mutta siltä se näytti.

Kuvista selviää myös, millaisista vaatteista haaveilen kesäksi: farkut, teeppareita, rento bleiseri, raitamekko, valkoisia löysiä paitiksia, cargo-housut ja huiveja.

Leppoista lauantaita ja kaikenmaailman haaveita!

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  02/02/2013 / 3:45 pm

  Tilasin koemielessä GAP:in teeppareita, löytyi mielestäni makeita Britannian ja USAn lippu logollisia ja ainakin vielä äskettäin alesta, postimaksu oli 4 puntaa ja DHL toi ne kotiovelle muutaman päivän kuluttua tilauksesta. Varmaan tulee tilattua vielä tulevaisuudessakin. Terkuin Mirva

 2. Lennu
  02/02/2013 / 4:48 pm

  Huoh ihania uutuuksia:)Mulla on tuollainen huppari ja housut,olen ollut tosi tyyyttväinen niihin.Mutta Lexingtonin teepparit ovat olleet huonoja.Venyvät rumaksi,vaikka olen tarkka pyykkäri…Tosin kaikki uutuudet saanevat jäädä,olen julistanut ostoslakon itselleni vaatteiden suhteen.Mutta onneksi täällä Blogistaniassa saa sentäs ihastella!Mukavaa lauantai-iltaa Marjukalle!

 3. Anonyymi
  02/02/2013 / 4:53 pm

  Ah, tämä on juuri minunkin ihailemaani preppytyyliä. Tsekkaan merkin valikoiman aina Tapiolan Stockalla käydessäni. Tuollainen sininen bleiseri on nyt minulla pakkomielteenä. Katselin jo tarjontaa edullisilta ketjumerkeiltä.Tuo vaaleanpunainen huivikin on ihana, hinta vain suolainen liki 90 euroa.t. Minna

 4. Marjukka
  02/02/2013 / 4:58 pm

  KIITOS muistutuksesta. Ostin aikoinaan Ameriikoista Gapin chinoja ja shortseja, ja ne pysyivät pesusta toiseen hyvinä. Katsoin, että palautus oli omaan laskuun, enkä harmikseni muista kokoani tässä merkissä. Mutta hinta-laatusuhde on aivan loistava. Surffailin tunnin verran Gapin ja BR:n sivuilla.

 5. Marjukka
  02/02/2013 / 4:59 pm

  Kiitos samoin sulle, Lennu! Harmin paikka, että laatu vaihtelee niin kovasti. Siis mulla tuli siihen villapaitaan reikä kyynärpäähän!!! Sen hintainen, kuin L:n teeppari on, pitäisi saada huippulaatua.

 6. Marjukka
  02/02/2013 / 5:01 pm

  Tää on just kivan preppyä, ei ihan preppyä kuin esim Gantin – tai ääh, en tiedä, saanko tätä selvästi sanottua. Siis jotenkin asteen rennompaa kuin Gant tai TH. Mulla taas valkoinen bleiseri…(*kuolaa*)

 7. Alma
  03/02/2013 / 8:47 am

  Kuvista tulee ihanan leppoisa fiilis. 🙂 Kumma että sun että se villapaita ei kestänyt villapesua, kutistuiko se siis?Mulla ei itsellä ole kokemusta lainkaan Lexingtonin vaatteista, tekstiileistä kylläkin kokemusta löytyy. 🙂

 8. Marjukka
  03/02/2013 / 9:01 am

  Ei kutistunut, vaan kyynärpää hajosi, ja kaulus meni jotenkin muodottomaksi. Pesen yleensä nolla-asteessa nuo villat silloin kun pesen. Tekstiilit ovat tosi kauniita ja raikkaita!

Vastaa