Materiaalien vastakohtaa

Olen hirmuisesti tykästynyt viime talvena Zarasta ostamiini harmaisiin, lämpöisiin ukkohousuihin. Kun niihin yhdistää kevyen puuvillapaitiksen, kontrasti keveän ja painavan välillä tuo mielenkiintoa asuun. Nytpä ei tehnytkään mieli asustaa muilla koruilla, kuin La Puellan nahkaisilla (saatu blogin kautta). Yhdistäisin näihin vielä rennon neuleen tai villatakin lämpimänä pysyäkseni. Kengät Unisan, paitis Hunkydoryn, alla oleva toppi Zaran, korvikset DPN.

Lisääntyvä valo on ihana juttu! Asukuviakaan ei tarvitse enää kuvailla puolihämärässä.

Minun laskiaissunnuntaini kuluu ensi viikon opetusta suunnitellessa ja kasaantunutta pyykivuorta selvitellessä. Eilen illalla jäi kesken aivan mahtavan hyvä tanskalainen elokuva Hvidsten Gruppen. Se kertoo perheestä, joka osallistui toisen maailmansodan aikana vastarintaliikkeen toimintaan pienessä kylässä Jyllannissa. Tarina perustuu tositapahtumiin, ja oli ihan uudenlainen näkökulma tuosta ajasta tehtyyn elokuvaan.

 Iloista laskiaissunnuntaita!

Share:

5 Comments

 1. Mapsi
  10/02/2013 / 1:20 pm

  Kuule, kiitos taas asuideasta! Mulla on lyhyet housut olemassa ja olen käyttänyt niiden kanssa ihonvärisiä sukkia, jolloin muutenkin lyhyet jalat on näyttäneet entistä lyhyemmiltä…mutta hei, tummien sukkien kanssa vois toimia paljon paremmin!! Jes!Kivaa sunnuntaita!

 2. Marjukka
  10/02/2013 / 1:41 pm

  No eipäs kestä, kiva jos tuli ideaa. Joo, jos on lyhyt, niin kyllä koipea haluaa vähän pidentää. Liu lau laskiaista sinnekin!

 3. Nonna
  11/02/2013 / 1:19 pm

  Kivat housut! Blogissani olisi sinulle tunnustus :)http://pearlywhite2.blogspot.fi

 4. Marjukka
  11/02/2013 / 4:55 pm

  Sepäs mukavaa, kiitos kovasti!

 5. Nora
  18/02/2013 / 7:46 pm

  Ihana yhdistelmä. Itselläkin on tuollaiset lyhyet housut, mutta kaipaisin tuollaista kevyttä paitaa. 🙂

Vastaa