Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20.2.2013

Mustavalkoraitaa

Olin tiistaina kaupungilla käymässä ihan itsekseni, ja kiertelin keskustan ja Fredrikinkadun liikkeitä. Oli niin ihanaa käydä syömässä kaikessa rauhassa, vaellella Akateemisessa kirjakaupassa, lempikaupoissa ja vain välillä katsella ihmisiä. Oli aika rauhallista, monet ovat hiihtolomalla pohjoisessa tai lämpimässä.

Bongasin kivan liikkeen Freda 32:ssa, Mycoko, onko teille tuttu? Varsinkin bisnespuketujat ja naisellisten mekkojen suosijat löytävät täältä varmasti laatuvaatetta.

Valon lisääntymisen myötä minulla on tullut kumma hinku koruihin. Olen siis niin myöhäisherännäinen tässäkin asiassa, mutta pitäähän isän tekemään korulipastoon saada täytettä, vai mitä? Tein pari tosi kivaa löytöä, joista toinen harkittu täsmäisku! Laittelen koruistani myöhemmin kuvia, mutta vinkkiä voitte saada Norpan blogista, kiitti kovasti uuteen merkkiin, eli Hulqvistiin tutustuttamisesta!

Mutta aivan loistolöydön tein Cosista - ihana, villasekoitteinen mustavalkoraitaneule! Silmissäni vilisi erilaiset yhdistämismahdollisuudet, ja allaolevissa kuvissa neule on kuvattu Zaran housujen ja Unisan Mary Jane-korkkarien kanssa. Vielä en tarkene näin kulkea, mutta toivottaasti pian! Tässä on myös minun osuuteni kevään mustavalkotrendiin. Niinhän se menee, että kevään trendit sovelletaan omaan tyyliin. Neuleeni on kokoa XS.

 
Ja paita ihan suorana, vaikka minusta kivempi osaksi housunkauluksen alla.
 
Tänään ohjelmassa taas stadi, tällä kertaa syömään ja rupattelemaan hyvän ystävän kanssa! Meillä mittari näytti aamulla -10, eli villaa niskaan, jotta tarkenee!
 
Oikein kirpeää pakkaspäivää kaikille!

14 kommenttia:

 1. Ihana raitaneule!! Raidoissa on jotakin erittäin keväistä -mullekin tulee aina keväällä hinku saada raitaa. Iltalehti lupailee lämpenevää... Ehkä tämä talvi tästä JOSKUS loppuu. Onneksi kohta on maaliskuu ja sitten jo huhtikuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin, keväisin se raitakuume iskee. Mulla ei olekaan nnen ollut mustavalkoista. Tänään on jotenkin keväinen fiilis, tiet kuivat ja aurinko paistaa...

   Poista
 2. Onnea Marjukka uudesta blogikodista, jonne siirryt. Täällä vakkarilukija ja klassisen kauniin tyylisi ihastelija,vaikka harvoin kommentoinkaan. Luen blogeja yleensä iltaisin puhelimella ja kommentointi on tällaiselle tumpelolle liian hankalaa sitä kautta;) Olen 35+ markkinointi-ihminen ja tyylistäsi saan paljon inspiraatiota arjen työpukeutumiseen. Keep up the excellent work!:) Hensku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hensku, kiva, kun kommentoit ja kiitoksia! Puhelimen kautta on tosiaan hidasta kommentoida, tuttua juttua!

   Poista
 3. Mä törmäsin tuohon Mycokoon viime syksynä kun etsin mekkoa Inspiration-juhliin. Aivan ihana liike niin valikoimansa kuin sisustuksensakin puolesta!:) Pitäisi varmaan mennä katsastamaan kevätuutuudet joku päivä..

  Ja onnea Marjukka hurjasti tulevasta blogikodista, upea blogisi sopii Evitaan kuin nenä päähän!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava muuttaa! Joo, Mycoko on kuin koru sisältä!

   Poista
 4. hei, missä kävit syömässä? minulla kivat lounaspaikat keskustassa hakusessa,, kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa rennosti Kampissa Memphisissä!

   Poista
 5. Mycocossa on kivoja vaatteita, mutta koot päättyvät 40. Eli ei mitään minulle. No ko merkkejä saa netistä. t. Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika monesta onneksi. En mäkään nähnyt kuin yhden 34-kokoa olevan, mutta en tosin kysynyt, olisiko heillä ollut pieniä kokoja.

   Poista
 6. Raidoista ei voi olla tykkäämättä, tosi nätti uusi neule. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voikaan, niin ovat jo ajatukset keväässä!

   Poista
 7. http://thatsnotmyage.blogspot.fi/

  Tää on pakko näyttää :0) Ehkä olet nähnytkin?

  - mari -

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.