Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.2.2013

Päivän asu 11.2.2013

Päivän asu valikoitui ja kuvattiin eilen. Lempparini Zaran vihreät housut pääsivät Hunkydory-paitulin kaveriksi, päällä lämmittää vanha Benettonin poncho, joka on käsistä kivan venynyt. Jalassa lämpimät Pianon talvisaappaat. Korvissa heiluvat Snön renkaat, jotka ovat maanneet muutaman vuoden unohduksissa.

Olen kyllä niin nauttinut elämästä tänään, rännästä ja loskasta huolimatta. Päivän mukavuutta lisäsi Gapin / Banana Republicin (ei mainoslinkki) lähetys, jonka sisältö oli hartaasti mietitty ja mieluinen, ja nyt vain odotellaan vähän lämpimämpiä kelejä... Siitäkin teen sitten oman postauksen, sillä vanha Amerikan-ihastukseni ei pettänyt tälläkään kertaa. Suurkiitokset Business Womanille neuvoista Banana Republicin koon suhteen, nappiin osui!

Olen vähän tuuminut tehdä postausta käyttämistäni nettikaupoista ja niiden palautuksista, sekä yleensä palvelualttiudesta. Tuntuu, että sitä on ihan laidasta laitaan, ja  kaikilla tuntuu olevan vähän eri käytännöt. Aina olen rahani takaisin saanut, mutta monesti kaikenlaisten kommervenkkien kautta. Juuri tänään oli uutisissa, miten nettikaupoista ostaminen lisääntyy. Moni varmasti miettii, että tekisi mieli tilata tuolta ja tuolta, mutta miten palautuksen kanssa toimitaan, ja milloin rahat saa takaisin, jos yleensä saa. Kiinnostaisiko tällainen infopaketti omista nettiostoskokemuksistani?


 
Oikein hyvää viikonalkua itse kullekin!

16 kommenttia:

 1. Juu kyllä kiinnostaa! Olisimyös sitä kautta tutustua kivoihin nettikauppoihin!

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kyllä kiitos kiinnostaa. Hyvät vinkit ovat tervetulleita, että uskaltaisi aloittaa noissa
  nettiputiikeissa shoppailun.Ja sitä paitsi sulla
  näyttää olevan niin hyvä maku ja tyylitaju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On sitä tullut aika monesta paikasta tilattua ja palautettuakin!

   Poista
 3. Heips!

  Todellakin kiinnostaisi.Taitaa olla nyt toinen kerta, kun kommentoin :0).Viimeksi unohdin mainita, että olen yli 40-vuotias blogisi ihailija.

  Terv.Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista, fab forty Kati! Toteutan kyllä tämän postauksen!

   Poista
 4. Kiitos, tee vaan sellainen postaus! Näytät jo ihan terveeltä ja pirteältä:) Tyylikäs asu taas, tuollaisen vaalean paitiksen tarvisin myös, ja saisi olla silittämättä siisti.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti kiinnostaa - minä ostan kyllä paljonkin netin kautta, mutta en vaatteita enkä kenkiä - ja juurikin tuon palauttamisongelman takia. Koot kun menevät välillä miten sattuu.
  Ja asu on taas kerran eleettömän tyylikäs;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne menevät, ellei ole ihan merkistä satavarma. Se vaan pitää hyväksyä... :(

   Poista
 6. Ehdottomasti kiinnostaa. Luin nimittäin juuri tänään sähköpostistani, että saan eräästä nettikaupasta yli kahden kuukauden jälkeen viimein rahani takaisin. Palautin sinne yhden hameen, jota ei myyjän mukaan koskaan kuulunut perille. Lähetystä selvittiin Itellankin avustuksella. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, tuo on kyllä ikävää, jos noin käy. Kyllähän niitä lähetyksiä hukkuu, siitä oli vasta uutisissakin, mutta se on kurjaa, jos omalle kohdalle sattuu. Hyvä, jos kuitenkin saat rahat takaisin!

   Poista
 7. Hei, kovasti kiinnostaa. Olisi kiva saada vinkkejä ja infoa uusista kaupoista.
  terkuin Mira

  VastaaPoista
 8. Kiinnostaa kyllä. Itse olen aina ajatellut homman ekologista puolta, joten en ole tilannut kolmea eri kokoa ja lähettänyt sitten niistä kahta epäsopivaa takaisin. Niinpä olenkin tilannut lähinnä huiveja/laukkuja tai puseroita vain niiltä merkeiltä, joiden mitoituksen tiedän. Usein olen käynyt myös sovittamassa vaatetta esim. Stockalla ja tilannut sitten mieleisen värisen yksilön jostain nettikaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on hyvä, jos voi käydä sovittamassa kokoa valmiiksi. Huivit ja laukut ovat niitä takuuvarmoja kamoja.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.