Rasvaa, sokeria ja rentoa perjantaita

Mikä mukava lomaperjantai – Lähdimme ex tempore syömään Mamma Rosaan! Alla muutama fiiliskuva illasta, joka vielä jatkuu leffan merkeissä. Joo, jotkut pitävät terveellistä alkutalvea, mutta minulle se tässä pimeydessä on ihan mahdotonta! Joten otetaanpa rasva ja sokeri mukaan iltaan, nam!

Skumppaa, alkupaloja, possua chorizokastikkeella – nälkä lähti!

Kotiin dvd-vuokraamon kautta, ja jotta ei nyt ihan kevyessä sarjassa painittaisi, mukaan lähti myös irtokarkkeja. Joita siis ihan oikeasti ostan max viisi kertaa vuodessa. Parhaita ovat ne, joissa on jauhoa sisällä!

Eihän sitä voi terveellistä elämää aloittaa jonain lomaperjantaina, vai voiko? Maanantai, loman jälkeen ja kevätjakson ensimmäinen päivä (siis lukujärjestyksessäni) on paljon parempi – eikö niin…? Joten aion mässyttää irtokarkkia hyvällä halulla ja katsoa Medusa-sarjan uusimman suurella mielenkiinnolla. Edelliset ovat ainakin olleet tosi jänniä!

Nyt siis ojoon sohvalle, adios, ja hauskaa perjantai-iltaa kaikille! Ja erityisterveiset teille, jotka aloitatte talviloman t ä n ä ä n!! Jee!!

(kuvat otettu N9:llä ilman salamaa)

Share:

8 Comments

 1. Mikko
  22/02/2013 / 6:40 pm

  Ihanan leppoisan kuuloinen päivä! Kyllä sitä saa ihan huoletta nauttia – rentouttavaa viikonloppua!

 2. anneaulikki
  22/02/2013 / 6:43 pm

  Hyvää lomaa 😉 Siihen todella kuuluu rasva ja sokeri 😉

 3. Pauska
  22/02/2013 / 7:41 pm

  Irtokarkkien superkuluttaja suosittelee Rolloja ja maissisuklaapalloja :). Kiitos erityisterveisistä, huomenna Savon kautta Kainuuseen ja Rukalle ystäväperheiden kanssa. Hienonnäköiset alkupalat 🙂 Tsemppiä uuteen jaksoon ja kivaa viikonloppua! Gary Revel Jr aloitti just, pitääpä keskittyä häneen Voice of Finlandissa 🙂

 4. Marjukka
  22/02/2013 / 8:56 pm

  No niinpä! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 5. Marjukka
  22/02/2013 / 8:57 pm

  Joo, joskus pitää vähän irroitella. : )

 6. Marjukka
  22/02/2013 / 8:58 pm

  Mä ostin merkkareita, olipa hyvää. Parhaita irtareita ovat sellaiset, joissa on salmiakkijauhoa sisällä! Mukavaa lomaa!

 7. Mapsi
  22/02/2013 / 9:00 pm

  Voi,ei viikonloppua ilman irtokarkkeja täällä…nami nami!Kiva perjantai teillä! Meillä vähän meni suunnitelmat pipariksi, kun poika loukkas leikeissä kätensä niin pahasti, että piti lähteä lääkärille,röntgeniin, lääkärille again..onneks päästiin säikähdyksellä ja isolla laskulla,heh..

 8. Marjukka
  22/02/2013 / 9:03 pm

  Voi kamala, onneksi ei sattunut isompi haaveri!

Vastaa