Herkkukenkiä

Zalando on varsinainen karkkikauppa kenkien suhteen. Ihastuin kovasti viime syksynä italialaiseen Mai Piu Senza-merkkiin. Sen kengät ovat kauniisti muotoiltuja ja aivan ihania kaikin puolin. Parasta on kuitenkin hinta – saappaat saa alle kahdensadan, ja nyt vielä voi metsästää loistolöytöjä hajakokojen puolelta. Avokkaidenkin hinta pyörii satasen kieppeillä. Olen kaikin voimin yrittänyt pitää hiirikäden aisoissa, kun olen taas selaillut merkin uutuuksia ja noita ikuisia heikkouksiani saappaita…

Alla poimintoja lemppareistani:

Suosikki: nude platformremmikenkä, kaunis peep toe-avokas ja kimaltava sandaali.

 

mai piu senza

Kohta kevätkaduilla voi kukea kuivin jaloin: nude nilkkuri, musta nilkkuri ja ruskea nilkkuri kunnon platopohjalla. Näistäkin löytyy eri värejä.

mai piu senza1

Saappaita: ruskeat mekkojen ja hameiden kanssa, mokkaiset farkkujen ja punaiset ihan muuten vain!

mai piu senza2

Keväthelmojen hulmuamiseen turkoosit slingbackit, klassiset mustavalkopunosavokkaat ja herkku, joka on nyt alessa 64,95€: fuksianpunainen nilkkuri, myös ruskea ja musta löytyy!

mai piu senza3

Onko teillä Mai Piu Senzasta käyttökokemuksia?

Ps. Vielä mahtuu mukaan Nectarinen ja bloggaajien LUKIJAILTAAN!

commercial

Share:

10 Comments

 1. Kata
  07/03/2013 / 2:45 pm

  Uusi merkkituttavuus mulle eli ei ole käyttökokemuksia jakaa. Jäin kyllä kuolaamaan itsekin joitain merkin malleja, löysin varsinkin ihania korollisia sandaaleita. Apua, mun on pakko hillitä itseäni mitä kenkiin tulee, muuten lähtee mopo pahasti käsistä! ;)Aurinkoista päivää! 🙂

 2. Mapsi
  07/03/2013 / 7:45 pm

  Mulla on hakusessa nudekorkkarit ja nuo peeptoet on aika lähellä sitä mitä haen, paitsi toi peeptoe. Stokkan uudessa kuvastossa oli jo aika kivat, mutta kun menin paikan päälle katsomaan ne olivatkin kiiltonahkaa tai lakeria enkä hae sellaisia, vaan ihan norminahkaa olevia. Vähän harmitti, kun niin "suurin toivein" lähdin liikkeelle. No, ehkä ne vielä tulee vastaan =) Slingbackeistä tykkään tosi paljon ja yhdet sellaiset kaapissa onkin ;DKivaa loppuviikkoa!

 3. Kristen
  07/03/2013 / 10:00 pm

  Ihastuin noihin nudeihin ja ruskeisiin nilkkureihin, tosin värivalintana olisi musta. Hieman kyllä epäilyttää, osaisinko noin korkeilla koroilla edes kävellä.

 4. Marjukka
  07/03/2013 / 10:12 pm

  Koroilla kävelemisen oppii nopeasti! Itse koen saavani ryhtiä koroista, ja korot vaan ovat niin naiselliset! Platoissa on itse asiassa yllättävän helppo kävellä, pohja vaimentaa askelta mukavsti.

 5. Marjukka
  07/03/2013 / 10:16 pm

  Voi ei, toivottavasti täydellinen pari tulee vastaan. Mä kuolaan noita ekoja, mutta nyt on pakko hillitä kenkähimoani…

 6. Marjukka
  07/03/2013 / 10:21 pm

  Ihania kenkiä on, ja saappaat kun on heikkouteni, niin niitä olen pitkin syksyä ja talvea ihastellut. Mutta antaa mennä ensi syksyyn… Joo, kenkiä EI voi olla liikaa…

 7. Lady of The Mess
  08/03/2013 / 12:08 am

  Kauniita ovat kaikki – ja minähän en saisi kenkiä katsella ollenkaan. Niitä nimittäin hieman on. Mutta nudet korkkarit puuttuu…ja punaiset. Ja ne kunnon korolliset saappaat. Ja, ja…rakastan tuollaisia sandaaleja, mutta valitettavasti vaivaisenluut eivät noissa kovin kauniilta näytä.Ihanaa naistenpäivää, sinulle ihana nainen!

 8. Marjukka
  08/03/2013 / 8:23 am

  Hyvää naisten päivää sinullekin! Nudet korkkarit ovat ihania… Kivoja kesäisten helmojen kanssa, tai minkä vaan. Tuntuu, että mä en muuta näekään!

 9. Maire
  08/03/2013 / 9:15 am

  Moi! Oli kiva tavata eilen. Jään tänne nuuskimaan sun blogiin 🙂

 10. Marjukka
  08/03/2013 / 10:10 am

  Oli kiva tavata, tulen vastavierailulle!!

Vastaa