Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.3.2013

Hyvää pääsiäistä

1


2

Eräänä päivänä satuin vikaisemaan ulos olohuoneen ikkunasta. Muutama peura käyskenteli pellon reunalla, eikä niillä näyttänyt olevan mikään hoppu. Ehdin hyvin napata niistä muutaman kuvan, ja siellä ne edelleen seisoskelivat. Harmittaakohan niitäkin tämä kylmyys...?

Kaivoin kaapista pari vanhaa tipua, jotka ovat tosi luonteikkan näköisiä tapauksia! Muita pääsiäiskoristeita meillä ei sitten olekaan. Tulossa on rauhalliset pyhät täällä kotona.

Toivotan kaikille rauhallista ja leppoista pääsiäistä!

12 kommenttia:

 1. Aika sympaattiset nuo tiput. Kuten myös peurat :) Minä lähden pojan kanssa yhdeksi yöksi hotelliminilomalle pääkaupunkiseudulle. Ohjelmaan kuuluu vierailu Heurekassa sunnuntaina. Mies laittaa sillä välillä kotona muutaman puuttuvan listan paikoilleen ja tytär keskittyy sunnuntain kouluratsastuskisoihin.  Rentoa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Rauhallista pääsiäistä sinulle myös Marjukka !  Aivan ihana tuo kuva jossa peurat seisoskelevat :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin sinulle! Kunhan peurat vain pysyvät pois puutarhan kasveista, viime kesänä ne tuppasivat pihaan asti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää pääsiäistä! Ihana luontomaisema ja söpöset tiput. Täällä on ihana auringonpaiste joten ulos ja hakemaan aurinkoa tähän kalpeaan naamaan;D

  VastaaPoista
 6. Suloisia tipuja! Itsekään en tykkää koristella näin pääsiäisenä kotia juurikaan. Keltaiset kynttilät ja pari tipua riittävät oikein hyvin. :-)  Oikein hyvää pääsiäistä Marjukka!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva peuroista. Usein kamera on juuri tällaisessa tilanteessa hukuksissa, joten hyvä kun olivat vähän hitaalla noi peurat, että ehdit nappaamaan kuvan.

  VastaaPoista
 8. Kiitti, aurinkoa naamaan tässä tarttee kaikki.

  VastaaPoista
 9. Niin riittävät, pääsiäinen tulee aina jotenkin varkain, eikä ehdi siihen oikein paneutua.

  VastaaPoista
 10. Haha, peurat olivat tosi hitaalla. Mä olen kuvannut peuroja, kettuja ja ties mitä metsänelävää - ikävä kyllä monesti puutarhassa nakertamassa kasvejani...

  VastaaPoista
 11. Tiiäkkö, minulta peurat eivät saa sitten ollenkaan sympatioita, sen verran monta kertaa ovat syöneet kesä- sekä talvikukkani. Nytkin keittiömme ikkunasta näkyy "nätit" marjakuusen pelkät oksat, joista peurat ovat popsineet vihreät osat. Niin siis alimmilta oksilta.  Peuroista huolimatta, mukavaa viikon jatkoa : )

  Tiina

  VastaaPoista
 12. Hih, mä ymmärrän! Siitä on sympatiat kaukana, kun näkee ne puutarhassaan tai huomaa niiden nakerrelleen kasveja... Auttaisikohan kyltti "peuroilta pääsy kielletty"...? ; )

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.