Päivän asu tiistailta ja muita kuulumisia

Mustavalkotrendi vietteli minua sen verran, että ostin mustavalkoisen paitiksen! Pitääköhän sitä tulkita tekonsa niin, että on salakavalan mainonnan ja kauniiden muotikuvien uhri? Tunnustan! Muutenkin musta on tehnyt vähän paluuta vaatekaappiini… Sepä onkin varsin pirteä väri näin talvenvaalentamaa naamaa varten. ; )

Maanantaina siis piipahdin Zarassa töiden jälkeen, ja niinpä vain ihastuin kertaheitolla kuviolliseen, pitkään paitaan. Sen verran kuitenkin pehmensin asun ilmettä, että puin paidan päälle lempparineuleeni, Repeatin kashmirneuletakin. Kaulaan vain Duetto-yhteistyöstä saatu by Malene Birgerin koru, ja jalkaan Nectarinesta aikanaan ostetut Mazzinin saappaat. Työkavereilta tuli asusta heti positiivista kommenttia, ja tunsin vähän itsekin revitelleeni, hahaha…

Sitten muita kuulumisia. Tulin tiistaina kovaan nuhaan, ja eilen nousi kuume yli 38:n asteen. Tänään kävin lääkärissä ja labroissa, ja diagnoosiksi tuli influenssa A. Pitäkää peukkuja, että tokenen keskiviikkoon mennessä, sillä se, etten pääsisi lukijailtaan, saisi kyllä vuoden itkut aikaan! Eli nyt lepään, juon haudutettua salvia-inkivääri-hunajavettä, ja keskitän kaiken energian paranemiseen. Blogi jää pikku tauolle, palailen postauksin sitten, kun voin paremmin.

DSC_0152

DSC_0158

Ja vielä teille, jotka vasta nyt tutustutte uusiin sivuihini: maaliskuun Evitassa oli juttua kevätasusteista, ja lempparihuivisolmustani voit lukea täältä: kurkkaa ohjeet solmun tekoon!

Oikein hyvää loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille!

Share:

16 Comments

 1. Eilamari
  14/03/2013 / 8:04 pm

  Onpa kerrassaan ihana asu! Paita on tosi pirtsakka ja sopii sinulle hyvin, nappiostos!Lupaan pitää peukut ja varpaat pystyssä, jotta olet varmasti kunnossa ensi keskiviikkona. Onneksi on vielä melkein viikko aikaa…Villasukat jalkaan ja paljon kuumaa juotavaa, olo mahdollisimman mukavaksi. Oletko koskaan kokeillut kuivattuja inkiväärin paloja? Ovat melkoisen tujun makuisia, mutta tekevät flunssaiselle ololle hyvää. Itse ostan niitä Asematunnelista (heti portaiden jälkeen ensimmäinen välitasanne, joku pieni etninen kauppa siinä on, nimeä en valitettavasti muista).Pikaista paranemista, olisi enemmän kuin kurjaa, jos et itse pääsisi paikalle.Uskotaan ja toivotaan parasta!

 2. Sara
  14/03/2013 / 9:12 pm

  Onpa kurjaa, että olet sairastunut. Kuten edellinenkin kommentoija, toivon minäkin kovasti, että tervehtyisit! Olisi kyllä meidän lukijoidemmekin kannalta tylsää, jos joutuisit jättämään ensi keskiviikon väliin. Toisaalta puolikuntoisena ei kannata lähteä, vaan toivut kaikessa rauhassa. Tuo paita on niin kiva, että sitä täytynee käydä katsomassa itsekin. Minä voisin ajatella sitä mustan kynähameen parina.

 3. Mapsi
  14/03/2013 / 10:11 pm

  Oletpa nättinä siellä! Paita on tosi kiva ja sopii sulle hyvin ja tuo neule näyttää nii lämpimältä, että tänään kokopäivän palelleena siihen ois ihana käpertyä!Juo paljon lämmintä ja laita peitto päälle! Keskiviikkona sitten iskussa taas toivottavasti!

 4. Marjukka
  15/03/2013 / 9:14 am

  Kiitos inkiväärivinkistä! Inkivääriä kuluu tuoreena nyt paljon: valkosipulia ja inkivääriä haudutetaan yhdessä salvianlehtien kanssa, liemi juodaan. Olisin ihan megapettynyt ja surullinen, jos en pääsisi mukaan, toivotaan, että paranen ennen sitä! Kiitos ihanan kannustavasta kommentista!

 5. Marjukka
  15/03/2013 / 9:15 am

  Paita on tosi kiva, vähän erilaista kaappiini. Kiitti, toivon niin sydämestäni, että pääsisin mukaan. Mut jos sairuslomani vielä jatkuu tiistain yli, niin sitten en tietenkään voi osallistua. Mutta toivotaan…. : )

 6. Marjukka
  15/03/2013 / 9:16 am

  Voi sinua, miksi olet palellut? Kiitos, kaikkea sitä teen, jotta pääsisin mukaan!

 7. Maiju
  15/03/2013 / 12:52 pm

  Voi, onpa kaunis pusero. Sopii sulle täydellisesti. Muutenkin ihanan positiiviset kuvat.

 8. Marjukka
  15/03/2013 / 1:17 pm

  Kiitti Maiju, kyllä sitä vielä hymyiltiin ennen influenssaa!

 9. Lumo
  15/03/2013 / 3:46 pm

  Pikaista paranemista, tätä on totisesti nyt liikkeellä! Itse olen toennut jo työkuntoon, mutta vieläkin kyllä väsyttää.

 10. Marjukka
  15/03/2013 / 5:04 pm

  Kiitti, sehän voi vielä väsyttää pitkäänkin. Toivottavasti ollaan pian tikissä molemmat!

 11. Mona
  15/03/2013 / 7:17 pm

  Pikaista paranemista Marjukka!!<3 Pakurikääpä teetä kannattaa myös hörppiä paljon:)

 12. Marjukka
  15/03/2013 / 7:49 pm

  Kiitti! Pahus kun purkki jäi työpaikalle. Inkivääri-salvia-hunajaresepti on äidin tuliainen Valamon luostarista, jossa hän sairastuin kesken maalauskurssin. Pitää siis luottaa siihen!

 13. Sara S.
  15/03/2013 / 11:24 pm

  Miten löysitkin noin ihanan paidan Zarasta ! ? Itse olen käynyt siellä viime aikoina useita kertoja enkä ole löytänyt mitään kivaa, en myöskään nähnyt tuota paitaa, koska olisin sen varmasti ostanut :DVoi miten ikävä kuulla, että olet sairastunut. Lepää kunnolla ja iltajuomaksi suosittelen hunajaa ja kuumaa maitoa, tulee myös uni hyvin. Toivotaan, että paranet ennen keskiviikkoa, olen myös tulossa sinne ja olisi mukava tavata :)Kiitos kivoista kommenteista ja blogini linkityksestä <3

 14. Marjukka
  16/03/2013 / 9:09 am

  Minäkään en ole oikein löytänyt Zarasta tänä keväänä mitään, vaatteissa on makuuni vähän liikaa ysäriä… Tämä paita tosiaan oli tosi nappi! Kiitti, täällä podetaan edelleen, raju tauti, toivottavasti paranen tulokuntoon keskiviikkoon. Kiitti tsempistä!

 15. Pihla
  21/03/2013 / 7:41 pm

  Tyylikäs asu ja ihanat saappaat! 🙂

 16. Marjukka
  21/03/2013 / 8:07 pm

  Kiitti kauniista sanoistasi!

Vastaa