Päivän asu torstailta

Torstai-iltana ajelin Helsingin Sörnäisiin blogikotini Bonnierin uusia, upeita tiloja katsastamaan. Mukana olivat lähes kaikki Bonnierin lehtien päätoimittajat, sekä bloggaajat Costumesta, Oliviasta, Evitasta ja Divaanista. Meitä onkin kaikkiaan kolmisenkymmentä. Ihan erityiskiitokset vielä superahkeralle Helenallemme, joka vastaa meidän kaikkien blogien toimivuudesta ja taiteilee sivut meidän toiveidemme mukaiseksi! Oli mahtava ilta, ja oli hauska tutustua uusiin ihmisiin. Bonnierilla on hyvä meininki! Melkein kaikkien bloggaajien kanssa ehdin jutellakin.

Illan asu oli varsin rento: Hunkydoryn paitis, Repeatin kashmirneuletakki, Zaran housut ja Pianon saappaat – tukka vaihteeksi vähän laineilla!

DSC_0091-001

DSC_0090

Ihmettelen niin tuota auringonpaistetta, että ei kai tässä muu auta, kuin lähteä ulos käpsyttelemään pikku hiljaa. Huomenna taas luvassa asukuvia, nimittäin kaivan esiin erään vanhan, mutta kauniin silkkisen hameen, tuon vieromani vaatekappaleen. Aion keksiä sille garderobista kavereita. Ja tarkoitus olisi jossain vaiheessa sitä kevään myötä käyttääkin!

Rentoilua kaikille!

 

Share:

4 Comments

 1. mietin
  09/03/2013 / 11:26 pm

  On kyllä iso harmi ettei koskaan ole mitää Suomalaista esillä blogissasi. Luulisi että sille oisi kysyntää tosi huono juttu nämä tusinamerkit. Mutta tapasi kirjoittaa on kiva, asenteesi hyvä joten vaihda vain hieman sinivalkoista päälle ja hyvä tulee!

 2. Marjukka
  10/03/2013 / 10:39 am

  Kyllähän sitä suomalaista käyttäisi mielellään enemmänkin. Puhelin on aina ollut Nokia, ja tulee olemaankin. : )

 3. Tiina
  11/03/2013 / 6:33 pm

  Oli tosi kiva nähdä Bonnierin blogi-illassa! Mukava päästä lukemaan juttujasi täällä Evitassa!

 4. Marjukka
  11/03/2013 / 6:52 pm

  Kiitos samoin! Meitä on kiva porukka täällä Evitassa.

Vastaa