Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

13.3.2013

Sarahin talo

Ehdoton lempparisisustusohjelmani on jo usean vuoden ajan Sarahin talo, joka pyörii Livillä. Olen katsonut sitä niin kauan, kun kausia on esitetty! Sarah Richardson, s.1971, on kanadalainen sisustussuunnittelija, joka on luonut melkoisen imperiumin ohjelmineen ja huonekalukonsepteineen. Hän on mestari etsimään antiikkSarah_Richardson_033ia ja vanhoja kalusteita, ja usein tuunaa niistä mieleisiään Nyt Livillä pyörivässä kaudessa Sarah loihtii lähiötalosta persoonallisen.Sarah käyttää paljon värejä, joten white on white-tyylin suosijat eivät ehkä inspiroidu Sarahin kädenjäljestä. Siitä huolimatta voi ihailla Sarahin taitoa yhdistellä kuoseja ja erityylisiä huonekaluja. Kaikenkaikkiaan Sarah sisustaa todella elämäniloisesti. Erityisen hullaantunut olen hänen suunnittelemiinsa keittiöihin. Paras kausi oli kesäasunto, jonka Sarah loihti saareen omalle perheelleen:HSSUH101_blue-and-neutral-living-room_s3x4_leadsarahs-cottage-living-room2-image1

Sarahin talon neljännen tuotantokauden jaksoja vielä nähtävissä Ruutu.fi:ssä, Sarahin kotisivut täällä.house-home-sarah-richardson-design-kitchen-2-photobystaceybrandford-march2012house-home-sarah-richardson-design-principal-bedroom-photobystaceybrandford-march2012house-home-sarah-richardson-design-traditional-living-room-3-photobystaceybrandford-march2012sarahdiningHH_CO vanmstrbedJN07house-home-sarah-richardson-design-living-room-1-photobystaceybrandford-march2012house-home-sarah-richardson-design-staircase-photobystaceybrandford-march2012

2011-0615-SARAH-23085 Oletko seurannut Sarahin taloa?PS. Uudessa Evitassa oli juttua huiveista, katso sitomisvinkkini täältä! Kuvat: http://houseandhome.com/design/photo-gallery-sarah-richardson-designs?page=31

19 kommenttia:

 1. Ihan on mennyt ohi tää ohjelma, yleensä mun tv:n katselu alkaa vasta myöhäisillasta. Upeita kuvia, tuolla kyllä viihtyisi!

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi Sarah -fani! Minäkin olen seurannut ohjelmaa siitä saakka, kun niitä suomessa alettiin esittämään. Yhtään täydellistä epäonnistumista en muista nähneeni, lukuisia täydellisyyksiä kyllä =)

  VastaaPoista
 3. Kuten sanoit, paras sisustaja ja sisustusohjelma jonka tiedän vaikka olenkin vannoutunut skandinaavisen tyyli kannattaja! :D  Marko Paanasessa on vähän samaa mutta Sarah on ihan lyömätön kuosien, värien ja eriparilkalusteiden yhdistelijä. En muista ainuttakaan tulosta jota en olisi ihastuksesta kuolaillut ja kadehtinut.  Mutta, jälleen kuten totesit, ihanimmat ovat olleet hänen oman kodin ja "mökin" sisustukset ja sitten se to-die-for maalaistalo jossa jo eteinen tykitti tulipunaisella. AH!! :D  Kiitos kotisivulinkistä. :)

  VastaaPoista
 4. Mä en edes muista, mikä päivä se tulee, kun katson sen Ruudusta. Kannattaa tutustua!

  VastaaPoista
 5. Sarah-fani olen minäkin, ja aina innolla odotan uutta tuotantokautta!

  VastaaPoista
 6. Mäkin tykkään Markon tyylistä, hänen tapansa sisustaa on varmaankin koulutuksen anisosta amerikkailaistyylinen monessa suhteessa - leveät lattia- ja kattolistat jne.Muistan Innon eka jakson, jossa Marko tuunasi lentoemännän asuntoon neljä tuolia pöydän ympärille. Tallensin silloin ensimmäisisä jaksoja VHS-kasetille (!!!!) ja katsoin niitä uudelleen ja uudelleen. En edes muista oliko ohjelman nimi Inno silloin alussa.  Mäkin muistan sen maalaistalon, eteinen oli aivan ihana, ja se ruokahuone...

  VastaaPoista
 7. Ilmoittaudun faniksi! Olen mös ihmetellyt ja ihaillut hänen kykyään heitellä kirjavia kuoseja yhteen ja lopputulos on aina ollut harmoninen. Haluan oppia samaa rohkeutta.

  VastaaPoista
 8. Samoin. Sarah lähtee sisustuksessa hyvin usein kankaista, ja sen mukaan valitaan kaikki muu. Torontossa näyttää olevan ihania vanhaintavarain kauppoja. Tosi moni tuoli tai pöytä saa ihan uuden elämän Sarahin vision mukaan. Ei ihme, että hän on niin suosittu!

  VastaaPoista
 9. Mä tykkään myös Sarahista, ja luulin ettei kukaan muu katso/talleta Liviltä näitä päiväohjelmia. :) Värien ja eri kuvioiden yhdistämisessä hän on ihan omaa luokkaansa, ja lisäksi vielä mukaansatempaava tv-esiintyjä. Ainoa miinus on että sisustuksissa on mun makuun liikaa tavaraa ja tavaroiden "asettelua". Se tulee kyllä skandinaavisesta minimalismista, joka kuitenkin on mun sydäntä lähellä. Sarah ei ymppää huoneita täyteen design-klassikoita, sitä näkee paljon Suomessa ja se on mun mielestä vähän laiskaa sisustamista, tai siis ei vaadi mitään omaa näkemystä. Lisäksi hän pitää budjetin kurissa, tuo aspekti puuttuu usein suomalaisista sisustusohjelmista, joissa ei saa mitään käsitystä paljonko muutostyöt maksavat.  Markon tyylissä (sekä sisustus- että esiintymis-) on paljon samaa, ja hän onkin mun kotimainen suosikki. Ihanaa että Marko is back! Markon ohjelma tosin vaikutti vähän teennäiseltä, mutta Marko oli oma itsensä ja me like a lot. :)

  -Hanna

  VastaaPoista
 10. Ja minä luulin olevani ainoa Sarahia seuraava! Kiva, että muitakin. Mä en myöskään välitä paljosta sisustustavarasta, mutta vanhojen huonekalujen tuunaus on hienoa! Mua ei hlökohtaisesti sisustamisessa kiinnosta design, vaan just toi tuunauspuoli ja kankaiden käyttö. Omassa kodissani ei ole yhtään valkoista seinää...  Marko on niin best, iloinen ja älyttömän ammattitaitoinen! Toinen sisustaja, josta tykkään on Milla Alfthan.  Ai Sarahin talo tulee päivällä, no ilmankos. Läppäriltä sen aina katsonkin.

  VastaaPoista
 11. Hauskaa oli että eilisessä Markossa lopputulos oli hyvin Sarah, laatat varsinkin!! :D  Vähän off-topic: Mitähän kertoo minusta se että mun mielestä Marko on järjettömän seksikäs iso miehekäs Mies, vaikka suuntautuminen ei ehkä meihin naisiin valitettavasti taida ollakaan....vaikka mitä sillä nyt toisaalta väliä sillä on onko joku jonkun mielestä hottis. ;D Ehkä kertoo siitä että rrrakastan huumorintajuisia, itseironisia mutta vahvoja tyyppejä.

  Ihanaa viikonloppua sulle Marjukka. :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä mä ymmärrän mitä tarkoitat, minustakin huumorintajuiset, pitkät ja itsensä kanssa sinut olevat miehet ovat hotteja! Liian tärkeät ja vakavasti itsensä ottavat miehet eivät. Ja tää meni nyt todellakin off topic! ; ) lopputulos oli upea, tosin musta taso olisi minustakin ollut parempi. Tila ei näyttänyt enää matalalta, oli valoa ja raikkautta.

  VastaaPoista
 13. Sarah on ihan suosikkejani. Vaikka sisustukset ovat värkkäitä, kuosit ja värit yhdistetään taitavasti eikä sisustuksesta tule levotonta. Pidän myös edullisten vintagekalusteiden käytöstä ja uudistamisesta.

  VastaaPoista
 14. Olen niin samaa mieltä! Olisi ihanaa päästä penkomaan niitä käytettyjen tavaroiden kauppoja, joissa Sarah ja Tommy käyvät!

  VastaaPoista
 15. Minäkin ilmottaudun Sarahin faniksi! Olen kans varmaan nähny kaikki kaudet (sekä taloprojektit että muut ohjelmat) ja aina tykäny just siitä ettei (luonnollisesti) ole skandinaavinen mutta kuitenkin huomattavasti tyylikkäämpi kun monet muut esim. amerikkalaiset ohjelmat. Nyt olen vimmatusti etsinyt netistä josko löytys vanhempia kausia (tuloksetta), onneks voi käydä läpi vanohja kohteita tuolla kotisivulla! Vinkiksi tiistaisin illalla tulee Sarahin sisustusvinkit Livillä, ei ehkä ihan yhtä hyvä kun tuo talo-ohjelma, mutta kyllä sitä katsoo :) Ja yhdyn kans muiden kommentteihin; ihanaa kun Marko on täällä taas, ehdottomasti paras suomalainen tv-sisustaja ikinä! Hyvää viikkonloppua!

  VastaaPoista
 16. Unohdin vielä mainita, että katson Sarahin ohjelmia paitsi sisustuksen takia, niin rouvan asujenkin vuoksi. Olen bongannut monta kiinnostavaa vaatetta, jotka mieluusti pukisin päälleni. Hänen tyylinsä puree silläkin alueella. Pukeutumisessaan hän onneksi suosii vähemmän yksityiskohtia kuin sisustuksissaan.

  VastaaPoista
 17. Ihailen Sarahin tapaa yhdistellä eri kuoseja ja käyttää sisustuksessa vanhoja kalusteita! Joskus ehkä vähän liikaa kalusteita per huone mutta olenkin itse pääasiassa skandinaavisen aika niukan tyylin sisutaja. Olen haaveillut, että jos voittaisin lotossa ne 29M€, tilaisin rvan sisustamaan vapaa-ajan talon meille jonnekin saaristoon! Laitan sitten kuvia :-)

  VastaaPoista
 18. Joo, Sarah on aika klassinen, tyköistuvia jakkuja, tiukkoja housuja, saappaita... Hän käyttää kyllä pukeutumisessakin värejä aika kivasti.

  VastaaPoista
 19. Joo, laita!! Siitä tulee varmaan tosi hieno! ; )

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.