Teepparipäivitys

Kesää varten pitäisi ostaa t-paitoja. En omista kuin sellaisia, joita voi pitää korkeintaan villapaidan alla, kippanaksi kutistuneita, melkein navan näyttäviä  paitoja.. Miksi perusteeppareita on niin olevinaan vaikea hankkia?

Millaisia sitten tarvitsen? No, ainakin perusvärejä: valkoista, harmaata, tummansinistä. Ne värit sopivat muihin vaatteisiini, ja jostain kumman syystä kesää kohti värien käyttöni sen kun kapenee. Myös kovin kittanoita niiden ei tarvitse olla, väljempi malli olisi rennompi. Erilaiset pinnat olisivat myös kauniita, meleeratut tai ehkä vähän kuultavat…

Pari printtipaitaakin olisi kiva saada, bleiserin tai neuletakin alla sellainen piristäisi kummasti. Aika moni käyttää Zoe Karssenin paitoja ja kivoja ne ovatkin, mutta omat printit tilasin brittimerkki Jack Willsin alesta. Tykkäsin lippupaidasta kovin.

Cos-tilaus3

Cosilla on kivoja peruspaitoja, ja sieltä ajattelin tilata muutaman teepparin. Tässä mieluisiani:

Cos-tilaus-001

Cos-tilaus1

Cos-tilaus2

Olisi kiva kuulla, mitä mieltä olette Cosin teeppareiden laadusta? Cosin villan laadusta minulla on pelkästään positiivisia kokemuksia, mutta teeppareista ei. Auttakaa! : )

Rentoa iltaa kaikille!

Share:

10 Comments

 1. Hekku
  22/03/2013 / 10:21 pm

  Mulla on COSilta muutama toppi, ja hyviä ovat! Nyt suosikkini on tummansininen puuvillan ja pellavan sekoitepaita, joka laskeutuu tosi kauniisti – ja näyttää paljon hintaansa kalliimmalta ja laadukkaammalta 🙂

 2. pauliina
  23/03/2013 / 8:49 am

  Tosi kivoja noi Jack Willsit! Onko tuossa v-aukkoisessa kovinkin syvä tuo kaula-aukko, vai uskaltaako paljastelukammoinenkin tilata? Ja mistäs osoitteesta niitä saa?Cosin t-paidoista ei ole kokemusta. Olen kerran tilannut Cosilta ja jouduin kaiken palauttamaan, kun koot oli aivan pielessä. Tykkäisin kyllä niitten vaatteista mutta pitäisi päästä kauppaan sovittelemaan ja se tarkoittaisi Hesan reissua.Aurinkoista viikonloppua sinulle!

 3. Marjukka
  23/03/2013 / 11:59 am

  Hei hienoa! Tuota olen jostain kuullutkin, että näyttävät hintaansa paremmilta. Kyllähän 25€ teepparista minusta on aika paljon, joten syytä onkin… Kiitos sinulle tästä kommentista!

 4. Marjukka
  23/03/2013 / 12:27 pm

  Kuvien perusteella kaula-aukko ei näytä liian syvältä. Ian jackwills.com oli osoite, josta tilasin. Katsotaan, miten sopivat.

 5. Johanna
  24/03/2013 / 7:15 am

  Kannattaa katsoa myös J. Crewn valikoima. Siellä on kaikkea ja paljon.

 6. Marjukka
  24/03/2013 / 8:14 am

  Pitääpä kurkata sitäkin! Kiitos!

 7. Sara S.
  24/03/2013 / 5:37 pm

  Kiva toi lippupaita. Olen myös miettinyt noiden Cosin t-paitojejn laatua, hyvä että Hekku tuossa jo kommentoikin asiaa. Cosin paidoista nuo ylimmän rivin paidat näyttää sellaiselta, että voisin ostaakin.Täytyy taas poiketa liikkeessä, niin pääsisi sovittamaankin.Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle Marjukka !

 8. Marjukka
  24/03/2013 / 7:48 pm

  Kiitos samoin sinulle mukavaa viikon alkua! Odottelen kovasti lippupaidan saapumista. : )

 9. alma
  24/03/2013 / 8:33 pm

  Mulla on pari COS:n teepparia ja ne ovat tosi hyviä ja ihania! Sellaisia selvästi hieman laadukkaampi, joskin myös vähän kalliimpia kuin muiden ketjuliikkeiden teepparit.

 10. Marjukka
  24/03/2013 / 10:04 pm

  Niinhän ne ovat, mutta toivottavasti sitten todellakin laadukkaampia. Ja tosi kauniitahan ne ovat! Kiitti suosituksesta!

Vastaa