Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5.3.2013

Tule mukaan mahtavaan lukijailtaan!

Nyt kuulkaas tulee sellainen maaliskuun piristys, ettei tosikaan!Vaateliike Nectarine ja me bloggaajat Business Woman, Mapsi Muotia ja muita kotkotuksia-blogista, Tuija Muotisalongista ja minä järjestämme shoppailuillan teille, ihanat lukijamme!Mukaan mahtuu viisitoista lukijaa jokaisesta blogista. Nectarine tarjoaa teille kuohuvaa, sormisyötävää, sekä -20% alennusta illan ostoksista! Kevätuutuudet ovat nyt saapuneet, ja kaikkea ihanaa on tarjolla!Lisäksi se järjestää aivan huikean arvonnan, jossa teidän osallistujien kesken arvotaan NELJÄ 150€:n arvoista lahjakorttia!Molemmat kaupat, sekä vaate- että kenkäpuoli, tulevat olemaan pelkästään teidän käytettävissänne, kaikkine upeine kevätuutuuksineen - sulkemisajan jälkeen! Saatte myös stailausapua Nectarinen ammattitaitoiselta väeltä. Ja tietenkin on aivan mahtavan hauska tutustua teihin lukijoihin!Ja milloin ilta on:

Keskiviikkona 20.3. kello 18.00.-20.30. Iso-Roobertinkatu 8Toimi näin:Lähtetä sitova osallistumisesi sähköpostiini (fabfortysomething@hotmail.com) nimelläsi. Lähetän vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi, ja laitan TÄHÄN postaukseen ilmoituksen, kun osallistujalista on täynnä. Viisi ilmoittautujaa otetaan varalle, eli mahdollisessa sairastapauksessa ilmoitathan päivää ennen, jotta seuraava varalla oleva pääsisi mukaan.

Tule mukaan viettämään hauskaa naisteniltaa kevätfiiliksillä!terveisin Mapsi, BW, Marjukka ja TuijaDSC_0086(Nectarinen kuvat syksyltä)DSC_0034DSC_0035DSC_0037DSC_0039

12 kommenttia:

 1. Ilmoittautuisin NIIN nopsaan tähän mukaan, jos asuisin pääkaupunkiseudulla! Todella kiva kun järjestätte tuollaisen illan!

  VastaaPoista
 2. No on, tällaiset illat ovat ihan superhauskoja!

  VastaaPoista
 3. Hei,  Kiiruusti laitoin sinulle sähköpostia juuri hetki sitten, ja toivon ehtiväni viidentoista onnekkaan joukkoon.

  Ilta on taatusti aivan mahtava....  Eilamari

  VastaaPoista
 4. Niin varmasti! Tosi kiva nähdä!

  VastaaPoista
 5. Voi kuulostaa hassulta, mutta minua ujostuttaisi hirveästi tavata teidät, vaikka olette taatusti myös "livenä" mahtavia tyyppejä.

  :-)

  VastaaPoista
 6. Juuri lähti sähköpostia sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Menen heti katsomaan!

  VastaaPoista
 8. Höpsöli, nyt meet laittamaan sähköpostia!! : )

  VastaaPoista
 9. Voi ei... miksi asun liian kaukana.. melkein tekisi mieli lähteä silti!! Harkitsen siis ihan vakavissani. Vaikka Saran tavoin mullekin iskisi taatusti ujous :)  Kuulostaa tosi mukavalta, ihanaa kun järjestätte tällaisia!

  VastaaPoista
 10. Voi - mä niin haluaisin mukaan, kun vielä kaikki 4 ootte siellä ihka elävinä. Mutta ei voi mitään, ei mitään mahiksia. Mutta oikein mukavaa iltaa teille sinne - ja varmaan saadaan sitten kuulla ja nähdä, millaista teillä on.

  VastaaPoista
 11. Olisipa mahtavaa, jos tulisit!! Mikä ujous sulle nyt iskisi... höpsis! Mullehan se ujous iskee luultavasti.

  VastaaPoista
 12. No niinpä, olisipa ollut mukava nähdä!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.