Chanelin kasvojen itseruskettava voide

Eilen ostin Stockmannilta Chanelin kasvojen itseruskettavan. Olen älyttömän kriittinen kosmetiikankäyttäjä. En nimittäin suostu uskomaan, että joku Chanel olisi kasvoille parempi tuote kuin vaikkapa L`Oréal. Tänä talvena iho on voinut hyvin ja uskon vakaasti sen johtuvan runsaasta avokadon, pähkinän ja oliiviöljyn käytöstä. Ja L`Oréalin Revitalift-seerumin. Myyjä kuitenkin osasi asiansa, kehui koostumusta ja väriä, joten uskoin kiltisti ja ostin suht kalliin tuotteen. Tämä voide oli vaalealle iholle ja suojakertoimella kahdeksan.

Illalla sitten kuorin kasvot ja levitin kinuskille tuoksuvan tuotteen kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Voide levittyi hyvin ja todellakin tuoksui ihanalle voitoffellee, olisi tehny mieli pursottaa suuhun mokomaa rasvaa… Aamulla sitten katsoin peiliin, ja kyllähän sieltä päivettynyt naama katsoi takaisin.

Onko Chanel sitten parempi kuin ennen käyttämäni Lumene tai L´Oréalin voide? No rehellisesti sanottuna en kyllä nähnyt mitään eroa käsikauppatuotteisiin verrattuna. Ehkä aavistuksen parempi tuoksu. Kosteuttava voide kyllä oli. Mutta väri kasvoilla oli ihan samanlainen, kuin muidenkin tuotteiden jälkeen. Nykyruskettavathan eivät enää tee kasvoja keltaisiksi, onneksi.

Tänään siivosin kylppärin kaapit kesäkuntoon, ja löysin purkkikaupalla viimekesäisiä itseruskettavia, oli Dovea vartalolle, L´Oréalia vartalolle ja kasvoille sekä Lumenea kasvoille. Vähän harmitti, etten muistanut noiden voiteiden olemassaoloa ollenkaan. No nyt on meikäläisellä itseruskettavaa, ja kalpeanaama on loppukevääksi hyvästelty.DSC_0001

DSC_0002

Olisi kiva kuulla kokemuksianne itseruskettavista? Maksammeko merkistä? Mistä purkista olette saaneet parhaat värit?

Share:

12 Comments

 1. Elle-Marie
  20/04/2013 / 12:44 pm

  Itse olen luottanut Clarinsin itseruskettavien laatuun! Pidän etenkin Clarinsin kasvoille suunnatusta vanulapulla levitettävä itseruskettavasta, joka on koostumukseltaan maitomainen ja tahmaamaton. Myös vartalolle suunnattu tuote on erittäin hyvä. Itselle on tärkeää, että tuotteet kuivuvat nopeasti ja luovat hyvin luonnollisen rusketuksen.

 2. Riesu
  20/04/2013 / 1:54 pm

  Viimeisimpänä olen kokeillut Clarinsin Delectable Self Tanning Moussea. Siitä tuli kaunis väri ja oli helppo levittää ja kuivui nopeasti. Mutta, mutta…. minä en henkilökohtaisesti pidä sen tuoksusta. Minusta kaikissa kokeilemissani itseruskettavissa on samankaltainen, erittäin paha tuoksu, mikä häiritsee itseäni paljon. Vaikka tämä Clarinsin itseruskettava tuoksuu purkissa siedettävältä, muuttuu se minun ihollani häiritseväksi.Mutta etsintää en lopeta, joten seuraavaksi voisi kokeilla tuota Chanelia. Ainakin tuo toffeentuoksu houkuttaa testaamaan. =)

 3. Sara
  20/04/2013 / 2:24 pm

  Hih, itse maksan merkistä hyvin mieluusti, olen tehnyt jo niin parikymmentä vuotta. Tiedostan, että tuskinpa Chanel on tehokkaampi kuin vaikkapa Lumene, mutta tykkään tällaisesta arjen luksuksesta. Tosin tämä pätee vain alueeseen kaulasta ylöspäin. 😀 Kropan iholle lotraan apteekin perusvoiteita. Oma kasvoille tarkoitettu itseruskettavani on Diorin Bronze-sarjasta. Aiemmin käytin Biothermia, mutta sen valmistus lopetettiin. Koska olen vaaleaakin vaaleampi, minulle on tärkeää, että purkista tuleva sävy on hyvin luonnollinen. Kropalle käytän Doven Summer Glow´ta: vaaleampaa näin keväällä ja tummempaa kesällä. Kaikkein upeimman rusketuksen ja varmasti turvallisimmankin olen saanut suihkurusketuksesta. Tällainenkin vaihe tuli koettua pari kesää sitten. Ai, että kalmankalpeasta olmista tuntui mahtavalta olla upean ruskettunut edes sen muutaman päivän. 😮

 4. Mirva
  20/04/2013 / 3:06 pm

  Ostin viimekeväiseltä lomareissulta Shiseidon itseruskettavan medium sävyä ja kun se loppuu haen varmaan Stokkalta uuden. Käytin aikaisemmin Lórealin tuotteita mutta mielestäni tämä oli laadukkampaa, kesti lisäämisen eikä rullaantunut kasvoilta. Sävy on kaunis ja itselleni sopiva koska en ole luonnostani kalpea. Hyvä kokemus on voiteena ollut Chanelin Hydra Beauty Creme, juuri sellaista arjen luksusta. Pyydän yleensä myyjiltä näytteitä uusista tuotteista jotta pääsen testaamaan onko esim. voide tosiaan hintansa väärti. Eihän siitä voi tietää jos vähän käteensä kaupassa sipaisee mitä kasvojen iho tykkää esim. viikon jälkeen.

 5. Satu
  20/04/2013 / 4:21 pm

  Parasta on ollut apteekkisarja ACOn itseruskettava. Kasvoille ihan oma rasvansa 😉

 6. Marjukka
  21/04/2013 / 10:03 am

  Kyllä, mikään ei ole niin kamalan näköistä kuin keltainen rusketus. Onneksi tuotteet ovat tässä suhteessa kehittyneet huimasti.

 7. Marjukka
  21/04/2013 / 10:03 am

  Kyllä Chanelissalin oli se tietty vivahde, mikä on itseruskettavissa. Tykkäsin kyllä tuotteen levitettävyydestä. Jo toinen Clarinsin fani!

 8. Marjukka
  21/04/2013 / 10:05 am

  Hih, sitten sinun pitää käyttää Chanelia! Mäkin käytän kropalle ihan Dovea, minusta sillä saa kivan värin. Suihkutettavalla aineella saan aikaan vain viiruja. Oi, suihkurusketus voisi olla jännä kokeilla!

 9. Marjukka
  21/04/2013 / 10:06 am

  Totta, näyte olisi kyllä aina paikallaan. Tietää sitten, miten iho reagoi. Mulla on herkkä iho, ja se kyllä ilmoittaa, jos ei pidä jostain aineesta. Nyt sain muuten oston kylkiäisenä vaikka mitä kivaa, ja niitä on kiva testailla.

 10. Marjukka
  21/04/2013 / 10:07 am

  Apteekista tosiaan löytää vaikka miten mahtavia tuotteita. Mä olen ostanut monesti Louis Widmeriä ja tykännyt. ACO sopii varmaan herkkäihoisille hyvin.

 11. Olennnainen
  21/04/2013 / 7:55 pm

  Kammoan sitä itseruskettavien DHA:n hajua. Olen kokeillut monia merkkejä päivittäiskosmetiikasta selektiivisiin.Viime kesänä löysin vallan oivallisen tuotteen – Melvita Prosun Gradual Self-Tanning Moisturizing Gel-Cream. "Melvita Prosun Gradual Self-Tanning Moisturizing Gel-Cream is a 2-in-1 product that bronzes and moisturises the skin naturally with its delicious, silky smooth texture.A DHA-free formula that offers pleasure and performance in complete safety:- A natural and ultra-effective self-tanning agent: Erythrulose, which gives a gradual and controlled tan.- A unique comb"Tuote löytyy ainakin Feeluniquen valikoimista.Tänä keväänä löysin toisen hyvän ja kokeilemisen arvoisen jutun – Biotherm Gelée Auto-Bronzante Hydratante Self Tanning Gel – Fair . "Get a natural and uniform tan for summer with Biotherm Gelée Auto-Bronzante Hydratante Self Tanning Gel. Enriched with natural DHA and without a traditional self-tan fragrance, the gel formula provides up-to 24h moisturising care with no streaks!"Tätä myy ainakin Stokka ja Feelunique (josta juuri tilasin toisen putelin). Ei haise ja tulee nätti väri. Olen käyttänyt samaa tuotetta niin nassulle kuin säärillekin.

 12. Marjukka
  21/04/2013 / 9:20 pm

  Oi, tässäpä tuli mainioita vinkkejä! Varmaan kaikki kammoavat sitä keltaisuutta. Nyt muuten toista päivää Chanelia voideltuani olen väriin tosi tyytyväinen. Pitääpä palata näihinkin vinkkeihin sitten taas, kun voide on käytetty.

Vastaa