Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

8.4.2013

Kirsin kevätlook

Entinen työkaverini, upea fab forty something Kirsi, on loistava esimerkki siitä, miten kierrättämällä ja tuunaamalla saa lohdittua omannäköisiä ja raikkaita kokonaisuuksia. Muistatteko nämä postaukset Kirsin häätyylistä ja kierrätystyylistä? Kirsin tyyli on minusta tyylikäs, mutta hauska ja kekseliäs!

"Kävin kirppiksellä päivittämässä vaatekaappia keväiseksi, kaikki kuvissa näkuvät vaatteet, kengät ja laukut kirpparilta, ystäviltä tai itse tehty. Kokosin Tommy Hilfigerin  housujen (6€) ja korallinpunaisen bleiserin (10€) ympärille muutaman kokonaisuuden. En löytänyt punaisten raitakorkkarien (3€) kanssa muuta mätsäävää kuin tuon virkkaamani hassun laukun (alin kuva)." Näin Kirsi kertoi Facebookissa, jossa vietin aika tovin ihastellessani hänen miehensä ottamia kuvia.

156547_10200264144379694_156726351_n
543717_10200264138059536_838120712_n

555078_10200264145659726_1776668605_n
kuvat: M. Gentile

Olen kyllä sitä mieltä, että tässä olisi uuden blogin paikka, vai mitä mieltä olette? ; )Kiitos kovasti Kirsille kuvien julkaisuluvasta!

Aurinkoista maanantaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Loistavaa! Kannatan tuota elämäntapaa, kestävääkehitystä. Minäkin olen viime keväästä saakka tehnyt lukuisia laadukkaita kirppislöytöjä. Ihan muutamia esimerkkejä. Ralph Laurenin sininen neule, 2 TH neuletta ja t-paita, Gantin valkoinen paitis, raidallinen pikeepaita ja neuletakki. NYDJ housut,Cambion housut. Sekä paljon muuta. Kierrän erään espoolaisen kirppiksen kerran viikossa ja lähes aina lähtee jotain mukaan muutamalla eurolla. Ilmeisesti jotkut hyvintoimeentulevat ostavat runsaasti kauden vaatteita ja laittavat ne muutaman käyttökerran jälkeen myyntiin.

  Kirppisblogi olisikin eettisesti kannatettava blogi. Kannusta ystävääsi aloittamaan. Hän saisi heti minusta lukijan:)

  VastaaPoista
 2. Tyylikästä tosiaan! Ihania kokonaisuuksia!

  VastaaPoista
 3. Upeeta, hienot yhdistelmät ja vaatteet! Kierrätys on hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia! Kannatan kierrätysblogi-ajatusta. Myös minusta tulisi heti sen lukija.

  VastaaPoista
 5. Olietpa tehnyt hyviä löytöjä. Kirsi varmaan lukee nämä kommentit, toivottavasti hän inspiroituu pitämään omaa blogia.

  VastaaPoista
 6. Niin minustakin!

  VastaaPoista
 7. Hyviä yhdistelmiä Kirsi oli tehnyt! : )

  VastaaPoista
 8. Blogi saisi varmasti lukijoita!

  VastaaPoista
 9. Kiitos innostavista ja kannustavista kommenteista! Kierrätyshenkinen, muotiin ja lifestyleen liittyvä blogi on kyllä pyörinyt mielessä jo pidempään, ehkäpä nyt vähitellen ryhdyn tuumasta toimeen. Marjukan blogi on ihana keidas arjen kiireen keskellä ja jotain sellaista inspiraation ja ilon lähdettä olisi hienoa itsekin kirjoittaa!

  VastaaPoista
 10. Kiitti kivoista sanoistasi! Mä kyllä tosissaan luulen, että sille olisi tilausta! Inspistä odotellessa... : )

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.