Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.4.2013

Löytö Zarasta

Ah, vihdoin perjantai! Ei silti, olen nauttinut kovasti työviikostani. Silti on mukavaa relata pari päivää, tavata huomenna hyviä ystäviä pitkästä aikaa, siivoilla, syödä hyvin ja katsoa vähän telkkaria. Ja nukkua.Käväisin töiden jälkeen Zarassa, ja voi, mitkä ihanuudet siellä olivat! Konjakinruskeat espadrillot pikku niiteillä somistettuna... Näin jo sieluni silmin, miten niitä yhdistän: valkoinen paita ja armeijanvihreät housut, boyfriend-farkut ja rento teeppari... Laukuksi vaikkapa Lily olan yli poikittain. Tossukoiden materiaali näyttää mokalta, mutta se taitaa kuitenkin olla kangasta. Joka kesä olen ostanut parin espadrilloja ja kuluttanut ne puhki samana kesänä. Toivottaasti nämä kestäisivät kesän yli!Nyt muuten alkaa jo usko loppua, että tästä tulisi kesää ollenkaan. Ette muuten usko, mutta kuljen yhä villakangastakissa! Kaikki kevyemmät vaatteet ovat vielä haaveissa vain. Pari viikkoa olen selaillut sekä valmislomia että Homeawayn tarjontaa. Saapa nähdä, minne tänä kesänä päädytään. Pakko se on lähteä jonnekin etelämmäksi, jotta saisi edes vähän lämpöä ja aurinkoa... Mikään huippukuuma paikka ei kuitenkaan houkuttele, olen ihan vetämätön yli kolmenkympin helteissä...1 2 3

Nyt menen pesemään meikit naamasta, vääntäydyn kotiverkkareihini ja laitan vähän ruokaa. Sitten zzzzzzz.... Leppoisaa perjantai-iltaa!

12 kommenttia:

 1. Ihanat! Mä tahdon kans ;)

  VastaaPoista
 2. Ompas kivat tossut!! Ruskeaa mokkaa ja niittejä, sitä yhdistelmää ei usein näe - tosi toimiva! :D

  VastaaPoista
 3. Musta nää olivat superit!! Ja värityshän on kohdillaan...

  VastaaPoista
 4. Ihanat ! Ja niin sinun tyyliset :)  Olen jo myös melkein luopunut kesä haaveista, ehkei se tule tänä vuonna ollenkaan ? Ihanaa kuitenkin että on viikonloppu ja saa nukkua. Toivottavasti ilmat sallivat edes lenkkeilyn.

  VastaaPoista
 5. Kävin tänään vielä avannossa. Mutta kyllä se kesä sieltä tulee. En ala, että sulla on nuo espadrillot : ) olen myös niitä hiplannut.

  VastaaPoista
 6. Eikö vain, aika söötit!

  VastaaPoista
 7. Ihana auringonpaiste kestää kaiketi tiistaihin, ja lämpötilakin huomenna +13 - emme anna periksi!!

  VastaaPoista
 8. Milloinhan ne tulivat Zaraan - luulen, että ovat kohta menneet. Siellä oli myös makeita maastokuosisia espoja, nekin olivat aika ihania.

  VastaaPoista
 9. ...ja mä kuljen vielä untsikassa, tai ainakin eilen kuljin, eikä yöllä kotiin talsiessani ollut todellakaan liikaa päällä! Tänään näyttää onneksi jo paljon lupaavammalta - kyllä ne espadrilloskelit vielä tulevat, pakko uskoa siihen!

  VastaaPoista
 10. Lumi on nurmikolta kohta sulanut, ihanaa, ja kasvitkin näyttävät talvehtineen hyvin. En millään malttaisi odottaa kevyempiä kelejä, toivottavasti vappu olisi lämmin...

  VastaaPoista
 11. Ihan mahtavat! Pitääpä lähteä zarailemaan!!!

  VastaaPoista
 12. Sinne siis! : D

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.