Mekkoja, mekkoja!

Nettikaupoissa on mitä ihanimpia kesämekkoja! Minulla ei ole tällä hetkellä juhlamekon tarvetta, mutta muutaman trikoisen hellemekon voisin hankkia – jos niitä helteitä saamme! Yhteistyökumppanini Stockmannin valikoimissa on kyllä niin ihania mekkoja, että kuin karkkikaupassa olisi. Valitsin valikoimasta muutamia suosikkejani.

Marc Aurelin ihanat kukkamekot ovat kuin itse kesäpäivä. Pidän tosi paljon molemmista, nämä korostavat kauniisti vyötäröä ja piilottavat kriittisiä paikkoja… Keltainen täältä ja korallinvärinen täältä.

stokkamekkoja

Minulla on edelleen täydellinen, valkoinen kesämekko haussa. Ensimmäinen mekko on Tara Jarmonin, ja itse asiassa tosi vaalean keltainen. Toinen on E´NYn, Stockan oman merkin, ja on malliltaan übernaisellinen!

stokkamekkoja1

Saisiko olla hattaraa tai vaahtokarkkia? Yhden lempimerkkini Philosophy Blues Originalin suloinen frillamekko päätyisi omaan kaappiini, jos se olisi toisen värinen, eli lämpimän. Tara Jarmonin mekko on ihanan hempeä.

stokkamekkoja2

Gerry Weberin sininen ja Boss Blackin vihreä mekko toimivat hyvin töissä, vihreä mainiosti juhlissakin.

stokkamekkoja3

Yllärisuosikkini oli tämä: Marc Cainin ihastuttava, vähän erilainen silkkinen mekko! Yllätyin itsekin!

stokkamekkoja4

Onko teillä mekko valmiina kevään juhliin?

Ps. Stockalla on kausiale menossa, -40%!! Sieltäkin voi tehdä löytöjä!

commercial

Share:

2 Comments

  1. Sara S.
    29/04/2013 / 8:38 pm

    Hih, mullakin on mekko postaus tänään 😀 Mekoista ei ole pulaa, mutta aina on tilaa yhdelle . . .Haaveilen täydellisestä pikkumustasta ja Diane Von Furstenbergin kietaisumekosta. Kaunis nude sävyinen kotelomekko on myös etsinnässä. Siinähän niitä mekko tarpeita on jo kylliksi.

  2. Marjukka
    29/04/2013 / 9:11 pm

    Kuulostavat hyvälle! Mä ihailen mekkoja, mutta turha mun on niitä ostaa, kun ei tule käytettyä. Käyttäisin ehkä, jos olisi enemmän juhlia… DvF-mekko kyllä on jokanaisen unelma!

Vastaa