Perjantaitunnelmia

Ihana perjantai! Työpäivä oli mukava, ja sen jälkeen mietin, suuntaanko hullareille. No en sitten motivoitunut. Kävin nimittäin katsastamassa sisustusliike Country Whiten kevätuutudet Tuomarinkylän kartanolla. Sieltä ajelin kotiin ja kauppaan, kokosin viikon ruokaostokset.

perjantaitunnelmia1

Päivän asu koostui paitiksesta, Tigerin tunikasta, Zaran housuista ja Dunen bootseista. Tykkään tunikan takaosasta kovasti. Hippulat vinkuen otettiin pari kuvaa, ja sitten baanalle. Liikenne oli hiljainen, ja kuutelin Yle Puhetta ja Classic Radioa sekaisin, kuten tavallista.

DSC_0060-001

Ranteessa korut Lindexiltä ja Stylesnobilta.

DSC_0065-001

Popolla rokkia päivään! Olen aivan ihastunut edelleen näihin buutseihin, ja niiden kultakoristuksiin.

DSC_0068

Ruokakaupasta pinon päällimmäiseksi oli pakko ostaa kukkia! Kuvastaako kukkakimpun väri mielialaa? Joskus tekee mieli ostaa valkoisia kukkia, mutta tänään Reilun kaupan ruusukimppuni oli värikäs! Ovat muuten tosi kestäviä yksilöitä, edellinen kimppuni kesti viikon.

DSC_0074

Vaikka mieli oli jo päiväunissa, halusin silti tehdä vähän paremman perjantain ruuan. Pesto- ja parmesaanikuorrutettu kirjolohi oli taivaallista, ja kyytipojaksi nautittiin vihreä salaatti paistetun leipäjuuston ja balsamico creamin kanssa.

DSC_0075

Päivän makuelämys: löysin uuden, taivaallisen makuisen ruisleivän! Ja jotta jatkossa muistan, mikä se oli, jääkaapin oveen ilmestyi pieni lappu. Leipä on tehty juureen, eikä se sisällä vehnäjauhoja.

DSC_0078

Valtaisan pyykkivuoren aktiiviseen unohtamiseen auttaa pari lehteä: Olivia ja Costume olivat kaksi lehteä yhden hinnalla-tarjouksessa. Huomiselle aamukahville siis herkuttelua joka aistille!

DSC_0080

Mutta viikonlopun varsinainen aloitus oli tässä! Ah!

Rentoa perjantai-iltaa kaikille! Fb:ssä muuten kysely erään lukijani juhlavaateongelman ratkaisemiseksi – käykää kurkkimassa! Linkki sivussa.

Share:

10 Comments

 1. Minttu
  12/04/2013 / 7:39 pm

  Oi ihanaa! Maalaisruisleipää ja paistettua leipäjuustoa! Kyllä nyt tuli taas niin ikävä suomalaisia makuja…

 2. Marjukka
  12/04/2013 / 7:49 pm

  Kyllä vaan, ruisleipää kaipaa aina ulkomailla! Jätin vehnän pois ruokavaliosta, ja hankin kunnon ruista. Tää leipä on tai-vaal-lis-ta!!! Sä kun Tampereella käyt Suomen lomillasi, niin maistapa!!! Leipomo on Ylöjärvellä.

 3. Sara
  12/04/2013 / 8:00 pm

  Muistankin tuon Tigerin neuleen. Mahtavaa, että olet taas kunnossa! Toivottavasti talven pöpöt on nyt karkotettu kokonaan!Missä oli tuollainen lehtitarjous? Kaksi yhden hinnalla voisin minäkin ostaa nuo lehdet. 🙂

 4. Marjukka
  12/04/2013 / 8:08 pm

  Se on niin nätti neule! Ihan kuule Cittarissa oli lehtihyllyssä. Mukava aamiainen tiedossa!

 5. napsu
  12/04/2013 / 8:39 pm

  Ihanaa viikonloppua! Itsekin ostin tänään paikallisen kotileipomon juureen leivottua aitoa (vehnätöntä) luomuruisleipää. Nami! Ja lehtiostoksilla kävin myös, Evita ja Divaani löytyivät samasta paketista. Kaksi lempilehteäni! <3

 6. Ammari
  12/04/2013 / 9:35 pm

  No ei siis todellakaan ole Vantaalla Tuomarinkylän Kartano eikä Country White. HELSINGISSÄÄÄÄÄÄ 🙂 😉 :)Lapsuuteni "vietin "siellä ja aina olen Mielestäni Helsingissä lapsuuteni viettänyt, ihan piti kartasta katsoa, niin pelästyin hehhehheh

 7. Marjukka
  12/04/2013 / 9:38 pm

  No sittenhän viikonloppu alkaa mainiosti! : ) Juuri mussutin palan leipää ja lueskelin Oliviaa.

 8. Marjukka
  12/04/2013 / 9:40 pm

  ANTEEKSIIIII!! Korjaan virheen. Ohitin kolme heppaa, kun ajelin sinne. Miljöö on niin suloinen. Ja Vantaan raja jotain muutaman sadan metrin päässä…? ; )

 9. Tiina
  13/04/2013 / 6:55 am

  Olen tainnut noita kenkiä ihastella aikaisemminkin, mutta minkäs teet, niin ihanat ne ovat! Taitaa mulla olla vähän just "tuollaisten kenkien aurinkolasit" päässä : ) Saanko kysyä, niistä nahkahousuistasi? Tilasitko ns. oman kokosi eli uskaltaako kokoluokitukseen luottaa? Niitä kun olisi vielä saatavilla : )

 10. Marjukka
  13/04/2013 / 7:32 am

  Nahkahousut ovat minusta tosi hyvät. Tilasin oman kokoni, ja sain ne juuri ja juuri jalkaan, eli niiden pitääkin olla vähän naftit, sillä nahkahan venyy. Tilaa ihmeessä vaan!

Vastaa