Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

22.4.2013

Sesonkeja

Kevät jakaantuu sesonkeihin. Ensimmäisenä - toivottavasti aina - alkaa Kevyemmät vaatteet-sesonki. Minäkin uskaltauduin vihdoin ja viimein silkkipaidassa ja puuvillaneuleessa liikenteeseen. Villa jäi viikattuna vaatehyllyyn. Jalassa ei ole vielä pikkukenkiä, mutta nilkkurit kuitenkin.Toinen sesonki on Allergiakausi. Nyt on ruteiineissa aamuisin kahdenlaista nappia, nenäsuihketta ja silmätippaa. Silti nenä valuu, ääni on mattainen ja nukuttaa ihan armottomasti koko ajan. Kiva juttu äänityöläiselle, mutta minkäs teet.Tähän tulee päälle kolmas sesonki: Musamaikan kevätkiireet. Niistä en valita, sillä tykkään järkätä juhlia. Muutama tunti on koneen ääressä ja nuottiohjelma edessä tänään kulunut kevätjuhlia valmistellessa.Neljäs sesonki on Koti kevätkuntoon. Sen kanssa on vähän niin ja näin, ja kevätkiireistäni matalimmalla tasolla. Siivosin menneenä viikonloppuna tosi ahkerasti, mutta ne ikkunat ovat edelleen pesemättä. Pihaa en ole edes vielä uskaltanut ajatella. Keittiön siivouksen kanssa ajattelin edetä parin kaapin iltavauhtia. Olisi kiva aloittaa kesä puhtaassa kodissa, mutta en tiedä, onko energiaa toteuttaa tätä loppuun asti.Yksi sesonki kuitenkin kulkee vakaasti mukana - eli Minä kesäkuntoon. Enkä nyt tarkoita tällä timmiä vartta, vaan sitä lihasprojektia, jota kuuluttelin taanoin. Vaikka ne kaapit ja ikkunat jäisivät siivoamatta, omasta kunnonkohotuksesta en aio tinkiä.DSC_0056

8Puuvillaneuletakki Gap, paita ja housut Zara, avokkaat Manufacture D´Essai.72 Yksi juttu on varma. Kesä tulee taatusti, vaikka en itse olisi "kunnossa", saatika koti. Joskus on parempi köllähtää sohvalle kuin siivota se kaappi. Tai sitten lähteä lenkille. Joka tapauksessa aion antaa itselleni armoa näissä kevätsesongeissa, ja todeta kauniisti tarpeen tullen mañana...

Mukavaa maanantaita!

13 kommenttia:

 1. Missä kirjassa tuo sun säveltämä kappale on? Kivannäköinen melodia, menis nokkiksellakin :)

  VastaaPoista
 2. Otavan Musiikin mestarit 5-6 2005, (soita / laula sanarytmiin, nyt se on titi-taana tuolla nuottikuvassa). Kajaanin OKL muuten lauloi sitä lopettajaisjuhlassaan, ja se on levinnyt mukavasti ympäri Suomen. : )

  VastaaPoista
 3. Kiitti, kysäsenpä Akilta, onko niillä tuo kirja koulullaan. Sääli, kun Kajaani lopetettiin, moni tuttu on käynyt siellä OKL:n ja itekin sinne aikoinani hain.

  VastaaPoista
 4. Hehe, oikea arvojärjestys - eli antaa kaappien vaan olla, lihasprojekti on tärkeämpi! Tsemp tsemp :)

  VastaaPoista
 5. Niin on tässä vaiheessa! Mä kyllä itse asiassa pidän kaappien siivoamisesta, mutta kevätkiireissä on pakko arvottaa, heheh... ; )

  VastaaPoista
 6. Hyviä sesonkeja, paitsi tuo niisk niisk. Se täälläkin alkaa pian ja yritän saada pölyisimmät jutskat ennen alta pois!

  Hyvä sekoitus sesonkeja, se on juuri oikea tapa olla ja nauttia elämästä. Hyvä mix laiskottelua, terveellisyyttä, paheita, nautintoja ja kuntoilua!

  Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä kaapit voivat minustakin odottaa, vaikka niiden siivoamisesta tykkäisikin. Oma itse ensin :)  Tsemppiä kunnon kohotukseen, täällä eletään mukana! :)

  VastaaPoista
 8. Niisk on ihan hirveä sesonki. Tänäänkin silmät olivat sen näköiset, kuin olisin itkenyt yön, niin punaiset ja turvoksissa. Hyvä toi sun mix - näin se pitää olla.

  VastaaPoista
 9. Kaapeissahan ei asuta, niin tuumaavat Martatkin!

  VastaaPoista
 10. Aivan huippu blogi! Ihanaa kun voi lukea tyylivinkkejä vähän näin "aikuisempaan makuun", tai tähän samaan ikäluokkaan kuuluvalta. Ja toi sesonkijuttu - aivan nappiin! Itselläni myöskin menossa "kesäkuntoon" vaihe, ja saa nähdä miten onnistuu.... Oikein iloista kevättä ja kesän odostusta!:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos ihanasta kommentista! Saapa tosiaan nähdä, miten onnistuu, paineita en ota! Tsemii sullekin ja aurinkoa!

  VastaaPoista
 12. Ihan tulee muistot ja kyyneleet mieleen noita nuotteja katsoessa. Lasten lähtiessä ala-asteelta eteenpäin, opet lauloivat oppilaille kyseisen kappaleen. Pikkukoulussa tunnelma oli käsinkosketeltava...

  VastaaPoista
 13. No sen uskon, kyllä sitä on tippa silmässä meidänkin talossa, kun tätä lauletaan.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.