Tiira-pukupussi

Posti toi kiirastorstaina minulle mieluisan paketin. Evita oli lähettänyt minulle Ivana Helsinki Tiira-pukupussin, sen saman, joka on nyt lehden tilaajalahjana blogini lukijoille!

Täytyy tunnustaa, että tämä on minulle toinen Tiira. Ensimmäisen sain myös itse Evitan tilaajalahjana, ja se on ollut kyllä todella tarpeellinen. Pukupussi on tarpeen yllättävän usein, lisäksi sen sisällä säilöö arempia vaatekappaleita pölyltä suojassa. Ensimmäinen Tiirani säilyttää kansallispukuani (Pyhäjärven puku, jos jotain kiinnostaa). Mutta arvaattekos, mikä tästä jälkimmäisestä pilkistää?

6

Kyllä vain, kaksi vuotta kestänyt operaatio Valkoisen bleiserin metsästys on onnellisesti ohitse, ja kuriiri kruisaili ennen pääsiäistä kotiovelle tuoden täydellisen yksilön suoraan käteen.  4

Bleiseri löytyi yllättäen J.Crewn mallistosta, ja aikaisempien sovituskokemusten perusteella tilasin normaalikokoani pienemmän koon. 5

 Bleiseristä toinen päivä enemmän juttua, nyt se saa odotella pukupussissa hitusen lämpimämpiä päiviä! Toivottavasti teillä kaikilla oli oikein mukava pääsiäinen!

Evitan tilaukseen, kolme numeroa 12,90€ ja Ivana Helsingin Tiira-pukupussi (arvo 25€) pääset täältä!

 

Share:

4 Comments

 1. Sara
  02/04/2013 / 1:22 pm

  Ihanaa, että löysit mieleisen bleiserin! Toivottavasti saamme kohta asukuvia. Minulle on tulossa samanlainen pukupussi, sillä tilasin Evitan kolmeksi kuukaudeksi. Lainasin nimittäin ystävältäväni viimeisimmän Evitan ja tykkäsin siitä kovasti. Tuollaiset lyhyet pätkät ovat kivoja, sillä muutoin lehtiä tulisi ihan liikaa. 🙂

 2. Mikko
  02/04/2013 / 6:58 pm

  Tuo kuosi on kyllä hauska! Itsellänikin on tuo sama pukupussi ja se on ollut kovassa käytössä. Myös samaa kuosia olevia kenkälaatikoita löytyy vaatehuoneesta. Toivottavasti pääsiäinen sujui rennosti!

 3. Marjukka
  03/04/2013 / 8:29 am

  Kiva, että tykkäsit! Minusta Evita on hyvä lehti. Olen muuten monen vuoden jälkeen lopettamassa Glorian. AIkansa kutakin.

 4. Marjukka
  03/04/2013 / 8:30 am

  Kiitos, pääsiäinen sujui tosi rennosti, toivottavasti sinullakin! Onko niitä kenkälaatikoitakin, en tiennytkään. : )

Vastaa