Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

17.4.2013

Urheiluintoa väreistä

Tunnustan olevani jonkin sortin välineurheilija. Onhan se todella mukavaa vetää päälleen energistä pinkkiä, vihreää tai oranssia ennen liikuntaa. Askel nousee taatusti keveämmin. On se kumma, että vaikka omissa vaatteissaan ei pinkistä tai muista kirkkaista väreistä erityisemmin välitä, niin urheiluvaatteissa väri on ihan must! Värikkään vaatteen kaverina tykkään harmaasta. Se on jotenkin rento. Pinkki, musta ja harmaa ovatkin tämän hetken suosikkivärejäni jumppavaatteissa.Minulla ei ole varsinaisia suosikkimerkkejä, mutta jalassa Reebokit tuntuvat hyviltä. Niken trikoot olen huomannut olevan jämäköitä päällä. Muuten olen sitten varsinainen tarjoushaukka metsästämään värikkäitä paitoja. Harvoin raaskin ostaa täyshintaista paitaa. Paidan päälle on kiva vetää lämmintä venyttelyiden ajaksi, joten college-paita on usein saatavilla.Zalando on varsinainen urheiluvaatteiden aarraitta. Bongasin niin paljon kivoja juttuja, että en voinut vastustaa kollaasien väkertämistä.Harmaa kollari Puma, paita Russel Athletics, trikoot Casall, tossut Nike , samoin urheilukassi.

urheiluvaatteetHerkullinen pinkki paita Venice Beach ,trikoot Puma, harmaa kollari Nike, tossut Nike ja laukku North Face.urheiluvaatteet1Kaksivärinen paita Asics, trikoot Adidas, numerokollari Twintip  ja tossut Nike, samoin laukku.urheiluvaatteet2Harmaat trikoot Puma, persikkainen toppi Venice Beach, huppari Dimensione Danza ja tossut Nike.urheiluvaatteet3Nyt muuten teille lukijoilleni on Zalandolle alennuskoodi: vähintään 50€:n ostoksista saat -10% koodillazalandofab13Etu voimassa 24.4. asti ja sen voi käyttää kerran.Miten on, tunnustatteko välineurheilua? Mikä urheiluvaate nostaa sykettä tällä hetkellä?commercial 

4 kommenttia:

 1. Itsekin myönnän olevani myös urheiluvaateaddikti. Mitä kivemmat treenivaatteet, sitä paremmin treeni kulkee ;)

  VastaaPoista
 2. Absolutely. Pinkki juoksupaita pitää askeleen keveänä, tossut on (vanhat)harmaapinkit, mutta muuten suosin mustaa. Heh..taidan luulla sen hoikistavan. Mä olen todennut craftin juoksukamat itselleni parhaiksi, trikoot, juoksupaidat ja -puvut on hintalaatu-suhteeltaan ihan super! Sisäliikuntavaatteissa taitaa kallistua Niken ouolelle.

  Tällä viikolla jo kolmejuoksulenkkiä tehtynä, jes! Tästä se taas lähtee.

  Tsemiä sinnekin lenkkipolille!

  VastaaPoista
 3. Näin uskon minäkin! Ja muutenkin - ovathan esim. tekniset paidat ihan ylivetoja.

  VastaaPoista
 4. Tästä se alkaa!! Hyvä hyvä, olet päässyt jo ihan kunnon rutiiniin! Niin olen minäkin, ja tunnen voiien palailevan pikku hiljaa. Kiitti siitä shape.fi-vinkistä, innokkaana kotiurheilijana pitää kokeilla sitä ihan ehdottomasti!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.