Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.4.2013

Uusi väri

Tänään töiden jälkeen kiirehdin kampaajalle. Oli ihana lösähtää tuoliin, edessä pino lehtiä, kahvimuki ja keksejä (söin yhden!)... Kampaajani kysyi, mitä olin ajatellut hiuksilleni. Totuus on, että viihdyn parhaiten klassisissa ja simppeleissä kampauksissa, värikokeilut, toispuoleiset leikkaukset tai graafiset kampaukset eivät ole minua varten.Sain hiuksiini kauniin säyn nimeltä Meripihka, ja päälle muutama raita. Ihan blondia minusta ei tällä kertaa laitettu. Kampaajani suunnitteli tämänkin värityksen, ja minusta se on tosi onnistunut, luonnollinen ja kauniisti vivahtava. Luonnollinen. Tykkään.Niska sai tiukemman trimmin, sivuista ei napsaistu kuin kuivat. Edellisestä käynnistä oli kuusi viikkoa, malli oli ehtinyt kasvaa totaalisen ulos. Föönauksen jälkeen hiukset saivat vielä kiillon suoristusraudalla. Kiva, moderni, suora look tällä kertaa!

DSC_0004Jokainen nainen on parhaimmillaan foliot päässä...DSC_0005Kotiintuomisia: korjaava shampoo kuiville hiuksilleni ja latvahoito, joka laitetaan ennen tai jälkeen föönauksen. Olin vuosia sitten täysin koukussa Bonacuren latvahoitoon, mutta sitten se lopetettiin tai sen koostumus muutettiin, en muista kumpi, ja niin loppui täydellisen latvahoiteen käyttö.DSC_0006Väri ja leikkaushiukset 18DSC_0052Kevätsateesta (hehheh) ymmällään, mutta silti iloista torstai-iltaa toivotellen!

9 kommenttia:

 1. Upea väri! Sopii todella hyvin. Malli myös, mutta oma silmä kiinnittyi kyllä ensimmäisenä kauniiseen väriin joka pukee sinua todella hyvin.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis malli ja hyvä väri. Sopii sulle loistavasti!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, minustakin väri on kaunis, sellainen vähän toffeinen.

  VastaaPoista
 4. Kiitti, mäkin tykkään!

  VastaaPoista
 5. Voi, ihana väri! Ja malli sopii sulle mielettömän hyvin. Koskakohan sitä uskaltaisi itsekin pätkäistä lyhyemmäksi...

  VastaaPoista
 6. Oikein kaunis väri ja kampaus! Sopivat sinulle täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 7. No miksi et uskaltaisi? Kasvaahan se takaisin. Mulla lyhyt on lähes pakon sanelema juttu, hius on niin hentoa, että se näyttää paremmalta lyhyenä. Ja onhan se nopea laittaakin.

  VastaaPoista
 8. Mulla on joskus ollut lyhyehkö, ja voi sitä laittamisen määrää... Nyt mulla on ylipitkä polkka, ja hiukset on helppo kietaista kiinni, jos ei jaksa väkertää niiden kanssa. Hento on minunkin hiuslaatuni valitettavasti, mutta oikeilla aineilla saan siihen hiukan volyymia. Niin, kasvaa se toki takaisin tarvittaessa, mutta niiiiin hitaasti... Viime aikoina on vaan iän myötä (41) alkanut tuntua, että yleisilme saattaisi piristyä lyhyemmällä tukalla :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.