Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3.4.2013

Valkoinen bleiseri

Kuten jo eilen intoilin, operaatio Valkoisen kesäbleiserin hankinta on päättynyt onnellisesti. Kaksi vuotta sitä etsin enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Kriteerit nimittäin olivat aika korkealla. Materiaali ei saa rypistyä helposti, joten pellavasekoitteet olivat ehdoton ei. Mallin pitää olla klassinen, mutta ei liian tiukkakaan. Sen pitää ennen kaikkea kestää aikaa. J Crewn mallistoja katselin hieman tarkemmin jo alkutalvesta, koska arvelin, että sinne voisi tulla haluamani yksilö. Ja niin tulikin!

Amerikasta tilaamisessa on aina vähän riskinsä, nimittäin palautukset pitää useinmiten maksaa omasta pussista, ja sitä en halunnut tehdä. Niinpä oli pakko luottaa nettikaupan antamiin mittoihin ja omaan kokemukseen yhden J Crewn mekon sovittamisesta. Lisäksi Norppa, jolla tiesin olevan kokemusta ko. merkin vaatteista neuvoi myös valitsemaan normaalikokoa pienemmän (kiitos kovasti!). Niinpä tilasin reippaasti koon nolla, joka mielestäni vastaa useimpien merkkien 32-34. Silti se jäi päällä ihan reiluksi (petite-kokoa ei tästä mallista ollut tarjolla). Bleiseri on malliltaan vähän boyfriendin ja klassisen välimaastolta, kaarretta on, mutta loivasti. Nettikaupan puolelta lisättiin maksuvaiheessa alvit ja tullit, kuten suurimmassa osassa amerikkailaiskauppoja nykyään tehdään. Ei tarvinnut lähteä tullipostiin jonottelemaan.

Kuten arvasinkin, bleiserin hihat olivat hivenen pitkät, mutta pidän niitä kuitenkin käärittyinä. Materiaali on puuvillaa, kaunis beige-valkoraitainen vuori polyesteriä.

Minkä kanssa sitten sitä yhdistän? Tässä on paras juttu - vaikka minkä!!! Ensimmäisenä tulee mieleen rennot t-paidat, pari silkkipaitaa, raidat, vaaleansininen pellavapaita... Alaosana värikkäät chinot, rennot farkut, cityshortsit... Nyt vallalla oleva mustavalkotrendi päivittyi vaatekaapissani kerralla tämän ostoksen myötä. Tästä hankinnasta tuli kesävaategarderoobini kulmakivi. Mielestäni valkoinen bleiseri on mitä mainioin kesävaate ja taipuu moneen yhdistelmään.

Ja nyt lienee sitten syytä ostaa se kasvojen itseruskettavakin: white on white-tyyli on kiva, mutta ei kasvot-bleiseri-yhdistelmänä!

1 2 3

Yksi asia tietenkin on miinusta: tämä vaate likaantuu taatusti helposti. Niinpä ajattelin hankkia suihkutettavan tekstiilisuoja-aineen, mutta niistä minulla ei ole vaatteiden osalta kokemusta. Olisiko teillä? Olisin kiitollinen vinkeistä!

Tätä bleiseriä tulette näkemään asukuvissa luultavasti kyllästymiseen asti! ; ) Mitäs mieltä olette, teinkö hyvän ostoksen?

15 kommenttia:

 1. Varmaan teit hyvän ja ajattoman ostoksen.

  Ostin valkoisen puuvillableiserin jokunen vuosi sitten Stockalta Armanin mallistosta. Minä kun en osaa, enkä sokkona kokojen suhteen uskaltaisikaan tilata netistä vaatteita:)

  Vien sen pesulaan pesetettäväksi. Tosin vasta yksi pesukerta on takana.

  Oman ostoinspiraationi sain nähtyäni Berliinin metrossa vuonna 2009 rennon tyylikkään aikuisen naisen, jolla oli siniset farkut, valkoinen bleiseri ja kaulassa rento valkoinen huivi.

  VastaaPoista
 2. Bleiserisi on varmaan tosi kaunis. Pesulaan minäkin varmaan vien, en uskalla itse pestä. Asuinspiraaatiota voi tosiaan saada mistä vain! Mulla jäi mieleen joulumatkallamme hotellissa näin noin 50-vuotiaan, hoikan naisen, jolla oli nahkahousut, biker bootsit ja valtava, harmaa kirjoneule. Mielettömän hieno kokonaisuus. : )

  VastaaPoista
 3. Kaunis bleiseri ja varmasti teit hyvän ostoksen. Tuon voi todellakin yhdistää niin moneen asuun. Asukuvia odotellen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana ostos. Itselläni on myös ollut täydellinen valkoinen bleisu parisen vuotta hakusessa. Yhden version muinoin ostinkin Zarasta, mutta valitettavasti noin arassa värissä vähän sinne päin laatu korostuu. Taisin aikanaan postatakin tuon valkoisen bleisun surullisista vaahtomuovisista olkatoppauksista, ne oli leikelty ihan miten sattuu. Ajan mittaan myös olkatoppausten keltainen vaahtomuovin sävy kuulsi kankaasta läpi ikävästi.  Valkoiseen bleisuun on tosiaan helppo yhdistellä mitä tahansa. Juuri ihailin blogissani Elinin asukokonaisuutta valkoisen bleiserin kanssa.  Kiva nähdä tuo sinun päälläsi ja miten sitä yhdistelet :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten hieno! Ihan varmasti nappiostos!

  VastaaPoista
 6. Kaunis bleiseri, onneksi olkoon pitkän metsästyksen päättymisestä! Itse en ole aiemmin miettinyt valkoisen bleiserin hankintaa. Taisit laittaa ajatuksen itämään. :-)

  VastaaPoista
 7. Joo, ja sitä lämpöä!! En vielä tarkene puuvillableiserillä, eikä tee oikeastaan vielä mieli sitä laittaakaan, kun on niin kylmä.

  VastaaPoista
 8. Sitä on nykyään niin tarkka laadusta ja varsinkin istuvuudesta. Zarankin vaatteissa on vähän niitä näitä. Esimerkiksi kapeat housut, noita, mitä mäkin käytän, passaa ihan käyttää arkena. Mutta tällaiseen bleiseriin sitä satsasisi tosiaan mieluusti enemmän. Ääk, jos vaahtomuovi näkyy, niin ei kyllä kiva! Mulla oli myös valkoinen Zaran bleiseri, mutta se ei istunut tarpeeksi hyvin - jäi käyttämättä.  Ihailinkin Elinin kokonaisuuksia blogissasi, hän tosin näyttäisi trendikkältä vaikka jätesäkissä.

  VastaaPoista
 9. Kiitti! No varmasti on. : )

  VastaaPoista
 10. Hihi, no kiva, minusta se on vain niin täydellinen kesävaate. Kerro sit mistä löytyi! ; )

  VastaaPoista
 11. Valkoinen bleiseri on useimmiten tyylikäs. Teit varmaankin hyvän ostoksen, Muutama asukuva voisi varmistaa asian:)

  VastaaPoista
 12. Luulen, että tuo taipuu tosi moneen. Arvaa vaan, odotanko lämpimiä, että saa sen päälle.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.