Valkoisia kohti

Sen verran lämmin on jo, että aion laittaa huomenna valkoisen J Crewn bleiserin päälle. Alle tulee Hunkydoryn paitis, jalkaan Nudien vaaleat bootcut-farkut, kaulaan viime keväänä ostettu Burberryn huivi. Toivottavasti ei sada, sillä silloin valkoisen fiilis karisee armotta.

Tuumin tänään, että meikäläisen elämä on varsin tylsää bloggailua ajatellen – työhön, kotiin, työhön, kotiin ja hei – välillä ruokakauppaan! Jee! Revi siitä sitten mielenkiintoisia juttuja blogiin… Ei ole brunsseja eri ravintoloissa, ei kaupungilla pyörimistä, ei ex tempore-viikonloppumatkoja Euroopan metropoleihin… Onneksi ensi viikolla tulee vähän äksöniä, kun on vappu, ja sitä seuraavana viikonloppunakin on ulkoilua stadissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Sosiaalinen elämäni pyörii tällä hetkellä lähinnä täällä somessa. Mutta tätä se elämä välillä on, ihan arkisia, tavallisia juttuja. Ja minulle tämä on hyvää arkea, työtä, sopivasti liikuntaa ja kotoilua. Onko teille?

Illan kohokohta oli jumppa, heiluttelin kahvakuulaa puolisen tuntia ja treenasin vatsoja oikein kunnolla. Olin tyytyväinen, kun jaksoin pitkän päivän jälkeeen sen puoli tuntia, kunnon hiki tuli. Toinen päivän vähemmän mukava juttu oli toisen auton hajoaminen: vanha kunnon Honda päätti siirtyä autuaammille asfateille…

Huomiset kamppeet kuitenkin laitoin valmiiksi, kuten joka ilta. Arjen keskellä minulle tuottaa iloa värien ja materiaalien harmonia: konjakinvärinen nahka, pehmoinen puuvilla ja hienoinen kullan kimallus.7

3

4

5

Kesätuoksut ovat aamuja varten esillä: Annick Goutalin Petit Cherie ja Eau de Charlotte. Nimetön, hieman yrttiin vivahtava hajuvesi on viime kesänä Mallorcalta lahja ystävältäni. Se on viettänyt talven jääkaapissa, kuten muutkin kesätuoksut, ja pysynyt hyvänä.

2 1

 Arkista, mutta rauhaisaa torstaita!

 

Share:

26 Comments

 1. Mirva
  24/04/2013 / 7:46 pm

  Kuulostaa niiin tutulle! Rutiinit ovat osittain pakollisia ja omalla tavallaan juuri sitä hyvää arkea tai viikonloppua, niinkuin kahvila- ja kauppareissu lauantaisin. Sain aamulla piiskattua itseni koirien kanssa 45 min hölkkälenkille klo 6, koitan ylläpitää tätä rutiinia kesäisin. Saatan jopa poimia kukkia työhuoneeseen sitten kun niitä on. Oli muuten satumaisen ihana aamu ja tulee aivan mahtava olo koko päiväksi!

 2. Marjukka
  24/04/2013 / 7:52 pm

  Siis uskomatonta, kuudelta aamulla!! Mulla on täysi työ saada itseni puoli seitsemältä ylös. Aivan mahtava rutiini, jos saat sen pidettyä. Toisaalta koira on loistava liikuttaja. Uskon, että tulee todella hyvä olo, kun saa ulkoilla heti aikaisesta aamusta!

 3. Sara S.
  24/04/2013 / 8:41 pm

  Kuulostaa ihan omalta elämältäni 🙂 Mulla kyllä välillä on kahvila reissuja mutta muuten sosiaalinen elämä pyörii kyllä juuri somessa. Arki on ihan parasta ja niinkuin sinäkin nautin ihan tavallisten arki asujen suunnitteluista.Kauniin asun olet valinnut huomiseksi. Pitäisiköhän jo laittaa trenssi ? Olen vielä kulkenut välikausi takissani ja nauttinut kun ei tarvitse laittaa takin alle muuta kuin paitapusero.

 4. Eila
  24/04/2013 / 9:24 pm

  Näinhän se elämä suurimmalla osalla ihmisistä menee, luulisin. Ei ihmeempää glaumoria ole, mutta sun juttuja on kiva lukea. Ei ole vielä tullut mieleen, että ompas bloggaajalla jutut vähissä, jatka samaan malliin.

 5. Eila
  24/04/2013 / 9:26 pm

  Vielä lisäys edelliseen; oli hyvä idea tuo hajuvesien säilyttäminen jääkaapissa. En ole kuullutkaan, mutta hyvä tietää.

 6. Anne Malia
  24/04/2013 / 11:26 pm

  Mun elämä on ihan superhypertylsää – töissä ja kotona. Mutta rakastan sitä, en kaipaa mitään erityistä äksöniä. Nautin kaikesta kauniista akeni ympärillä, samoin nautin perheestä ja läheisistä. Joskus mietin miten mukava olisi jos asuisikin Helsingissä, sähköpostiin kun kilahtaa päivittäin kutsuja kaikenlaisiin kekkereihin ja tapahtumiin siellä. Mutta veikkaan etten silti jaksaisi niissä ahkeraan käydä, olen kuitenkin aika hiirulainen :)Mutta hei kiva, pian varmaan nähdään!

 7. Alma
  25/04/2013 / 2:16 pm

  Heippulis! ihanan klassinen asu ja pian nähdään sitten!<3

 8. Dahlia
  25/04/2013 / 3:58 pm

  Käyn ajoittain kahvilla, muutoin arki on töitä, treeniä ja tänäänkin luvassa ah niin kuvauksellisesti pyykinpesua ja kaupassa käyntiä 🙂 Itse olen innostunut kuvauttamaan asukokonaisuuksia, kevät antaa pontta niiden suunnittelulle ja kuvaamiselle kun on valoisaa, joten jotain blogattavaakin löytyy 🙂

 9. Marjukka
  25/04/2013 / 6:13 pm

  Tänään olisi todellakin tarennut trenssissä. Mutta miten huomenna – siis muka luvassa kolme astetta??? Mä en ala!!

 10. Marjukka
  25/04/2013 / 6:14 pm

  Hih, eivät ne vähissä koskaan ole, mutta välillä itse tekisi mieli kirjoittaa vaikka jostain reissusta. No, kyllähä tämä seuraelämä on vilkastumaan päin! Arki on mukavaa, mä tykkään!

 11. Marjukka
  25/04/2013 / 6:17 pm

  Ihan mahtava nähdä blogisiskoa! Heh, mun sähköpostiin kyllä harvoin kilahtaa mitään… En kyllä jaksaisi kovin usein käydäkään, työpäivän jälkeen haluaa useinmiten kotiin. Mutta joskus olisi kiva mennä johonkin. En mäkään kaipaa äksöniä, nuorena olin kovempi menemään.

 12. Marjukka
  25/04/2013 / 6:17 pm

  Kiitti! Kivakiva!!! Voidaan jutella muutenkin kuin somessa.

 13. Marjukka
  25/04/2013 / 6:18 pm

  Niin, teepä postausta kaupassakäymisestä. Ihan sama, kevät antaa pontta asuille, niitä on kiva iltaisin mettiä! Ja tää valohan on fantastista!

 14. Marjukka
  25/04/2013 / 6:19 pm

  Joo en muista mistä vinkin luin, mutta siellä ne kyllä säilyvät hyvinä pitempään. Tuota isompaa Goutalia olen käyttänyt nyt kaksi vuotta, ja se on edelleen ihan hyvä.

 15. Jade
  25/04/2013 / 7:03 pm

  No mutta heii! Miksipä ei ruokakauppapostaustakin. Jokaisella meistä on omat vakioreitit ja -hyllyt, vakiotuotteet ja ylipäätänsäkin tyyli valita tuotteita. Mihin kiinnität huomiota kun valitset sen yhden tuotteen kymmenien samanlaisten joukosta? Millaista tuotetta et ikinä osta? Teetkö heräteostoksia vai laaditko listan? Ostatko ruokakaupasta myös lehdet, lotot, kempparituotteita jne.. Teetkö kerralla viikon ruokahankinnat vai tuleeko kaupassa käytyä joka päivä.. Ajatus voi lähteä lentoon pienestäkin jutunjuuresta.Mielestäni blogissasi onkin parasta se arjen kuvaaminen. On mukava lukea niistä pienistä, tavallisista asioista. Jotka ovat jokaisella periaatteessa samanlaisia, mutta kuitenkin aina sillä toisella kiinnostavan erilaisia. Visuaalisena ihmisenä tykkään siitä, että jutussa on aina muutama kuva ja mielestäni sinulla on niitä juuri sopivasti. Pidän pukeutumistyylistäsi ja tavastasi esitellä asuja + asusteita. En ole löytänyt parempaa aikuisen naisen blogia, enkä enää etsikään. Tänne on kiva tulla viikottaina käymään.

 16. Maati
  25/04/2013 / 7:07 pm

  Niin tutun kuuloista. Sitä aina ajattelee, että vain oma elämä on tylsää arkea, aamulla töihin, kotiin, ilta menee kotoillessa ja taas nukkumaan ja aamulla töihin jne. Tänään sentään oli vaihtelua, kun pidän pari vanhaa lomapäivää, niin mentiin miniöiden kanssa kaupunkikierrokselle, toisella miniällä vauvamasu ja juhannuksen aikoihin olen sit mummu:) Siitä tulee kiva lisä arkeen! Ei nämä sun jutut ole ollenkaan tylsiä:) Tyylikäs asu!

 17. Kristiina
  26/04/2013 / 8:31 am

  Ihana yhdistelmä tuo bleiseri ja huivi. Tuon huivin kyllä hankin itselleni kun oon siskoni huivia ihaillut tässä pari kuukautta.

 18. Marjukka
  26/04/2013 / 1:17 pm

  Voi kiitos hirveästi kommentistasi. Tällaista tavallistahan tämä meikäläisen elämä on, mutta kuten jo todettu, sellaisenaan oikein mukavaa. : )

 19. Marjukka
  26/04/2013 / 1:18 pm

  Voi, susta tulee mummu, onnea kovasti!

 20. Marjukka
  26/04/2013 / 1:19 pm

  Bleiserin käyttöä odotan kovasti, mutta taas on tällaiset ilmat… Ehkä ensi viikolla, kun on vappu, sen voisi laittaa päälle!

 21. Von Rasmussen
  26/04/2013 / 7:28 pm

  Arki on hyvää. En vaihtaisi vapaa-aikaani mihinkään näennäishohdokkaaseen. Joskus on kiva käydä sosialiseeraamassa mutta enemmän tykkään olla kotona – lukea, laittaa ruokaa, surffata netissä, katsoa telkkaria ja nyt kevään vihdoin tultua myös käpytellä puutarhassa ja nyppiä rikkiksiä.

 22. Laapa
  26/04/2013 / 8:39 pm

  Tiedätkö, mietin just tällä viikolla että eipähän kovin paljon munkaan elämään mitään glamouria liity! Enkä kyllä tällä hetkellä kaipaakaan, nautin arkisista rutiineista. En oikein edes tällä hetkellä jaksa olla kovin sosiaalinen tai touhuta mitään ihmeellistä työpäivän päälle. Sekin, kun on aikaa liikkua ja hoitaa arjen askareita ilman kiirettä riittää tällä hetkellä. Elämä on mukavaa! Itse asiassa joskus ihmettelen näitä bloggaajia, jotka ramppaavat (kalliilla) ulkomaanmatkoilla ja törsäävät ravintolasyömiseen varmasti hurjia summia kuussa, että eipä käy kateeksi 😉

 23. Pampula
  27/04/2013 / 2:35 pm

  Minä pidän juuri tästä blogisi arkisuudesta, tasapainoisuudesta ja aitoudesta. Olet mitä olet ja tuot ja annat myös herkkyytesi näkyä. Kyllä näitä "siismunelämäonaivanmahtavaa"- blogeja on ihan riittävästi, joissa ollaan ja esitetään ihan muuta, kun se todellisuus oikeasti on. Ei se elämä ole oikeasti monellekkaan perusihmiselle kekkereitä, illallisia, lounaita, brunsseja, uusia vaatteita, merkkilaukkuja ja sisustuksia joka viikko – ja peruspalkalla. Ei ainakaan minulle. Suoraan sanottuna luen kyllä "hoomoilasena" näitä opiskelijabloggaajien blogeja, joissa kerrotaan joka viikko koru, laukku, kenkä ym. ostoksista ja jatkuvista illallisista ja päivällisistä ravintoloissa. Miten ihmeessä opiskelijalla on niihin varaa, kun ei ole perus palkansaajallakaan! Joten luen jatkossakin oikein mielelläni tarinoita arjestasi. 🙂

 24. Marjukka
  27/04/2013 / 3:50 pm

  Komppaan niin sua tässä, niin on! Kotona ei ole koskaan tylsää, aina on jotain tekemistä. Reissussa on mukava käydä silloin kuin käy, mutta sielläkin olen yleensä viimeisen päivän kuin tulisilla hiilillä, koska odotan niin kotiin pääsyä… Rakastan kotirutiineja. Keväthommat puutarhassa todellakin odottavat!

 25. Marjukka
  27/04/2013 / 3:52 pm

  Kukin elää tavallaan. Reissuajat taitavat olla takanapäin, ja söisin mieluusti ulkona enemmän, mutta kun asuu Hesan ulkopuolella, niin ei sinne tule lähdettyä. Onko se ikä vai mikä, mutta harvoin jaksaa kaupungille töiden jälkeen!

 26. Marjukka
  27/04/2013 / 3:58 pm

  Aika monet nuoret bloggaajat ovat luoneet itselleen bloggaamisesta ammatin, mikä minusta on ihan kunnioitettava juttu näinä talousaikoina. Heistä on tullut uusi ammattikunta, siis nimenomaan nuorista naisista. Itsestä on tehty eräänlainen brändi. Muualla maailmassahan sitä on jo tehty, mutta nyt Suomessakin.Sitä kai on itse jo niin vanha, että ei jaksa niin mennä… Kun olin parikymppinen, oli kovasti kaikkea menoa ja meininkiä. Ja mä nautin arjesta todella, ja tykkään elää tavallista elämää. Kun on terve ja arki rullaa, olen tosi onnellinen… Kommenttisi oli tosi ihana, mukavaa, että tätä luetaan arkisuudesta huolimatta. : )

Vastaa